Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Děj tohoto třídílného filmu je zasazen doprostřed Bermudského trojúhelníku. Skupinu rozličných profesionálů svede v tomto třídílném filmu dohromady pátrání po jedné z největších záhad. Miliardář Eric Benirall přijde nečekaně přijde o několik nákladních lodí i s posádkou a chce znát odpovědi. Sestaví tým expertů na různé obory včetně skeptického novináře Howarda Thomase, odporníka na oceánologii Emily Pattersonovou, vědeckého inženýra Bruce Gellara (Michael Rogers) a psychoanalytika Stana Lathema. S příslibem neomezených prostředků má tento nesourodý tým šanci, která se naskytne jen jednou za život - vyřešit jednu z nejzáhadnějších světových hádanek, záhadu Bermudského trojúhelníku. Poté, co nad Trojúhelníkem zmizí tryskové letadlo, se každému z Benirallova týmu začnou dít podivné věci. Když se o jejich vyšetřování začne zajímat vláda, tým zjišťuje, že stojí před něčím mnohem nebezpečnějším, než mohli tušit. Z výzkumné mise se bleskově stává zběsilá jízda v srdci Bermudského trojúhelníku… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (118)

Marigold 

všechny recenze uživatele

Ale jo, rozhodně snesitelný televizní troj-film. Pravda, od projektu, pod kterým je produkčně podepsán Bryan Singer bych čekal trochu víc než díl od dílu chatrnější scénář, efekty na úrovni dokumentů National Geographic a rutinní režii Craiga R. Baxleyho. Faktem je, že po výborném úvodu se celý příběh zamotal do zbytečné spiklenecké překombinovanosti, která vyvrcholila nuceným závěrem bez chuti a zápachu. Dodíval jsem se ochotně, i díky hereckým výkonů a několika pěkně natočeným momentům. Ale nemohu se zbavit dojmu, že jednodušší scénář a vychytanější režie by se u projektu těchto ambicí osvědčila mnohem, mnohem více. Nicméně ve srovnání s tím, co komerční televize běžně chrlí za filmovou sběř, je tohle opravdu snesitelné. ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Když uvážím, že se jedná o TV film, tak to nebyla vůbec špatná podívaná. První díl ****. Druhý díl ***. Třetí díl ***. Herecké výkony nebyly špatné hlavně Eric Stolz se mi líbil, Catharine Bell považuji za takovou třešničku na dortu. Rozhodoval jsem se mezi třemi a čtyřmi hvězdičkami, ale nakonec dávám tři. ()

Reklama

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Ach ne. Reklama na film ohromná jako vždycky, ale celkově je snímek naprosto katastrofální z mého pohledu. Po celou dobu se tam nic neděje a je to neskousnutelná nuda. Když už jsem se posloucháním dialogů a unaven prokousal do třetí části, kde by mělo být všechno lepší a nějak děj rozlousknout, tak jsem se nedověděl skoro nic a to mi podrazilo kolena. Už nikdy více! 25% ()

Borat 

všechny recenze uživatele

Nic světoborného, ale taky ne propadák. Trilogie o Bermudském trojúhelníku měla své dobré i stinné okamžiky. Pěknou animaci nebo akční scénu, střidal nudný nezajímavý dialog. Děj byl někdy plitký a nezáživný. Ovšem bylo se i na co koukat:), že jo Catherine:). Na to že to byl TV film, doceal dobře zabavil.|65%| ()

LordSnape 

všechny recenze uživatele

Triangle pro mě představuje třídílnou směsku seriálů jako Akta X, 4400 a JAG. Při prvním díle nasadí laťku celkem vysoko (na ****), ale ve druhém se už lesk začíná pomalu vytrácet. Děj je natahovaný a celkově by celá teroie o spiknutí dala méně okecávat. Jenže problém nastane až u dílu třetího, když celý příběh opět "poposkočí" do jiné časové roviny s mostem a začne se odehrávat znovu v jiné realitě (to má za následek úplné divácké zmatení), načež pak na konci zjistíte, že o nic tak hrozného nešlo a hlavním úkolem všech hrdinů bylo počkat až se to všechno vyřeší samo.... Takhle scénáristicky nedotažený konec fakt neberu! ()

Galerie (65)

Zajímavosti (5)

  • Snímek získal cenu Emmy v kategorii nejlepší speciální vizuální efekty. (Terva)
  • Filmu byla udělena cena Saturn v kategorii nejlepší televizní prezentace. (Terva)

Reklama

Reklama