Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Z původně obyčejného auto-moto pořadu se díky obrovské divácké úspěšnosti stala komediálně laděná televizní série z produkce BBC, zabývající se přehlídkou, předváděním a úpravou různých automobilů, zpravidla těch novějších a velmi výkonných. (TomikZlesa)

Videa (1)

TV spot

Recenze (655)

Kothy 

všechny recenze uživatele

Je neuvěřitelné, co jsou ti tři schopní vymyslet. I když je to pořad o autech, občas to tak nevypadá. Dělají si prostě srandu ze všeho a ze všech. Většinou se Clarkson s Hammondem spojí proti chudáku Mayovi. A Clarkson si často utahuje z Hammondovy výšky. Ty zahraniční speciály jsou hodně dobré. Napadne normálního člověka dělat vylodění v Normandii s Fordem Fiestou? :D ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Po všech stránkách britská záležtost se skvělým britským humorem, kterej já prostě můžu. Asi bych měl důrazně upozornit, že nejsem fandou do aut a neměl bych být tudíž cílovou skupinou pro kterou je tento seriál vyráběn. Přesto si s gustem každý díl vychutnám. Jeremy, James, Richard a samozřejmě Stig... tahle parta mně baví a je jedno zda testují nová Porsche, nebo na samohybech vlastní konstrukce přejíždějí Thajsko. Top Gear je bomba a s touto bombou se s vámi loučím ... * * * * * ()

Reklama

Laerry 

všechny recenze uživatele

Jediný automobilový pořad, na který se může dívat i Greenpeace aktivista a odpůrce všeho, co jezdí na fosilní paliva. Tenhle pořad je díky dokonalému britskému humoru mnohdy zábavnější než kdejaký americký seriál:P A jako třešnička na dortu je pestrá účast celebrit, nejvíce těch britských, což já, jako britofil, naprosto žeru...... ()

KIT.HL 

všechny recenze uživatele

ABSOLUTNÍ ŠPIČKA MOTORISTICKÝCH POŘADŮ.. SKVĚLÉ OD ZAČÁTKU AŽ DO KONCE !!!! V hlavních rolích : Jeremy Clarkson,Richard Hammond,James May a bytost z jiné planety Stig . Jen upozorňuji ,že kdo vlastní UPC a měl k dispozici kanál BBC Prime,byl schopen sledovat probíhající reprízy 4 série. Běželo po dvou dílech od 9:00 do 11:00 h každou sobotu ,(leden 2008). Občas i s funkčnímy titulky....... Jamie Oliver tu uvedený je jeden z mnoha hostů okénka Hvězda v levném autě (Celebrity Laps)... ne ten kdo je hlavní ......... OD 1.4.2009 BUDE UVÁDĚNO NA NOVÉ TV COOL !!!!! Tedy,,obnovený,, TOP GEAR.. 1 SERIE Z ROKU 2002 ! NÁVNADY : http://www.bbc.co.uk/topgear/videos/ ()

Bonaparte. 

všechny recenze uživatele

Dát dospělým auto a hrajte si ... Samozřejmě s nadsázkou řečeno. Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May mě každý týden baví na Coolu. Lepší show o autech široko daleko nenajdete. Věčné fňukání Hammonda, suverenita Clarksona a pohodový puntičkář a milovník svého piána James May. Perfektní složení. Za zmíňku stojí úžasné speciály. Kdy se tato trojka prohání po severním pólů nebo brázdí písky jižní ameriky. Nezapomenutelná byla pro mě cesta jestli se nepletu Alabamou s odvážnými nápisy na autech typu " Nascar sucks, I'm Bi. " Tento seriál mě i někdy dojme... A to v takových chvílich, kdy dorazí Jeremy se svým nákladem na střeše a Richard: "Přemýšlím, jak dlouho jsem byl na slunku... Protože vidím, a tohle se ti bude moc líbit, na střeše tvýho Camara, krávu." 85% ()

Galerie (18)

Zajímavosti (71)

  • Podľa niektorých zdrojov má byť Africkým bratrancom Stiga (Botswanský špeciál) pilot F1 Lewis Hamilton. Podľa týchto zdrojov sa zhoduje štýl jazdy. (kukadlo123)
  • Jeremy Clarkson se netají tím, že Top Gear po jeho odchodu nesleduje a Richard Hammond se k tématu nevyjadřuje, ale James May se narozdíl od svých kolegu svěřil magazínu The Mirror se slovy: „Díval jsem se na Top Gear dlouho předtím, než jsem byl součástí a budu se dál dívat i poté, co tam nejsem. Byl jsem jenom jedním dočasným opatrovníkem. Na druhou stranu je to jako sledovat, jak má vaše matka a otec sex. (Maulincio)
  • Obecenstvo musí odstát celé natáčení 60ti minutového dílu, protože nejsou zajištěna žádná místa k sezení. To je v televizních pořadech raritou. (Maulincio)

Reklama

Reklama