Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Z původně obyčejného auto-moto pořadu se díky obrovské divácké úspěšnosti stala komediálně laděná televizní série z produkce BBC, zabývající se přehlídkou, předváděním a úpravou různých automobilů, zpravidla těch novějších a velmi výkonných. (TomikZlesa)

Videa (1)

TV spot

Recenze (655)

Petroff 

všechny recenze uživatele

Esence trapnýho rádobyhumoru (pokusy o vtipy tu jsou opravdu ubohý) na pozadí světa motorů v plechovkách na 4 kolech. Již od roku 78 - síla! Mužská nejrozšířenější úchylka ve své plné kráse..."Úžasní" moderátoři tomu nasazujou korunku. Pořad, který nejspíš většině mužský populace prokrvuje penis, jinak si jeho oblíbenost nedovedu vysvětlit. Z normálních lidí se při sledování stávaj holčičky hrající si s barbínkama. Jeremy Carkson mi nepřipadá vtipný a už vůbec ne charismatický (je to nesympatický kretén). Dovětkem by mě zajímalo, kolik z těch zanícených místních fanoušků kdy vidělo alespoň jeden díl s originálním zněním. Dabing to má příšerně vlezlej a čiší z něj takový to umělý nadšení. ()

oje 

všechny recenze uživatele

Legendární britská kreatura Jeremy Clarkson udělal z automoto pořadu zábavnou show, která bezpečně upoutá k obrazovce i antimotorosty, jejichž konverzace o autech končí u barvy a počtu kol. Nový formát totiž směruje náplň pořadu ze silnic a útrob motorů skrze naschvály a popichováná trojice komických individuí, příjemných výletů na zajímavá místa a realizace nejšílenějších nápadů do světa nekompromisní zábavy, která hravě zvládně naordinovat příjemný večerní zážitek napříč nejširšímu spektru diváků. ()

Reklama

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Tento seriál není jen pro příznivce rychlých,ale i pohodlných aut,ale také pro příznivce anglického humoru,kterého tady najdete mraky.Moderátoři se skvěle doplňují,takže ani nedáváte moc pozor na údaje o autech,ale jen posloucháte kdy zazní další vtip.Jeremy Clarksone,Jamesi Mayi a Richarde Hammonde,díky hoši.A samozřejmě i Stigu.Hodnocení:85% ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Ačkoli nejsou auta v mém pomyslném žebříčku hodnot ani v první desítce, tak tento pořad mám moc rád. Moderátoři jsou naprosto perfektní. Srší anglickým humorem do všech stran. Jsem si jistý, že se nabaží jak lajk, tak i velký automobilový znalec. Pravidelným divákem nejsem, ale kdykoli na pořad v televizi narazím, tak je absolutně vyloučené, že bych přepnul kanál. Prezentována jsou převážně auta, která jsou pro běžného smrtelníka z kategorie nekoupitelných, ale věříte, že mi to vůbec nevadí? Pěkné 4*. ()

SHI-SHA 

všechny recenze uživatele

Přímo učebnicový příklad, jak udělat na (pro mě) nezajímavé téma perfektní pořad. Vše je zde předvedeno tak zábavně, že si snad každý najde něco, co ho na pořadu zaujme. Když se podívám na české alternativy typu autosalon, nemám o nadprůměrnosti Top Gearu pochyb. Moderátoři jsou příjemní, zábavní a se skvělým britským smyslem pro humor. Obzvláště mám rád Richarda Hammonda, který září i v "Brainiac: šílená věda". Pokud bych měl Top Gear hodnotit jen jako pořad o autech, udělím 100%, bohužel musím ohodnotit o stupeň níž, protože jsou i lepší pořady. Edit : A nakonec hodnotím plným počtem, jde snad o nejlepší televizní pořad, jaký jsem kdy viděl. Ta kombinace tří skvělých moderátorů, neomezeného rozpočtu pořadu a britského humoru je prostě nepřekonatelná! Časem navíc musím říct, že z tria je nejlepší James "kapitán šnek" May :-) ()

Galerie (18)

Zajímavosti (71)

  • Top Gear byl od svého založení poměrně seriózní pořad o automobilismu se stálou sledovaností. Když v roce 1988 nastoupil Jeremy Clarkson, který se nikdy nebál říct naplno svůj názor a oplýval svérázným humorem, stal se pořad více zábavným, více kritickým a na svou dobu hodně kontroverzním. Díky tomu také rapidně stoupla sledovanost. Clarkson pořad moderoval až do roku 2000. (Wishkah)
  • Při natáčení v USA si Richard Hammond vybral na závodění auto Dodge Challenger. Společnost General Motors ale odmítla Top Gearu automobil zapůjčit s důvodem, že jejich auta v pořadu jen kritizují. Richard se proto rozhodl, že si auto pořídí na vlastní náklady. (šerminator)
  • Na otázku: "Jaký je váš nejoblíbenější díl z Top Gearu?" všichni odpověděli: "Botsvanský speciál". A pro Jeremyho a Richarda ještě všechny díly, kde se James mrzačí. (Maulincio)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno