Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Z původně obyčejného auto-moto pořadu se díky obrovské divácké úspěšnosti stala komediálně laděná televizní série z produkce BBC, zabývající se přehlídkou, předváděním a úpravou různých automobilů, zpravidla těch novějších a velmi výkonných. (TomikZlesa)

Videa (1)

TV spot

Recenze (655)

Kolikokoli 

všechny recenze uživatele

O auta se až tak moc nezajímám, ale Top Gear mne naprosto uchvátil. Z 1/2 za to může "lidovost" pořadu - recenze aut, která si může koupit i smrtelník, zajímavé postřehy a nápady, jak ušetřit atd. Z 2/2 za to můžou skvělí moderátoři. Je mi jedno, že Jeremy je nejhůř oblékaný muž, je velmi vtipný a ohromě charismatický. Stejně tak Richard Hammond, který - jak Jeremy jednou poznamenal - vypadá úplně jako David Tennant (David Tennant is the good looking version of Richard Hammond!) :D ()

Gee.Rocks 

všechny recenze uživatele

Přemýšlím, co by Top Gear potřeboval za komentář... jaký komentář si zaslouží... já nevím. Nekonečné záchvaty smíchu - Jeremy, Richard, James - stále neutichající záchvat smíchu - karavany, miniautíčko v BBC, kráva na autě na výletě po USA, rozvoz jídla v Indii - nikdy nekončící záchvat smíchu. Pozor, při sledování Top Gearu hrozí cvrknutí do textilu. ()

Reklama

dobytek 

všechny recenze uživatele

Ve kterym jinym pořadu můžete vidět takový hovadiny jako v Top gear? Co ty tři blbci jsou schopný vymyslet, to je občas za hranicí zdravýho rozumu. Ale je to prdel. Nejvíc mě asi pobavil díl, ve kterym se trojice moderátorů vydala na dovolenou s karavanem. update: No tak jsem se po nějaký době zase proklikal na Top gear a musim říct, že dovolená s karavanem už byla mnohokrát překonána :-) Jo a jinak jsem se pro zajímavost kouknul i na nějaký ty starý díly a to je celkem o ničem. Sice je to docela nostalgie koukat na to, když tam testujou např. Sierru jako žhavou novinku, ale je to jen takový odříkávání technickejch dat + pár obrázků. To si dneska můžu najít na netu. Jenom trochu nechápu, proč si tam zapínaj bezpečnostní pásy i při jízdě mimo pozemní komunikaci. P.S. A Jeremy Clarkson je totální zabiják :-) ()

Lauri 

všechny recenze uživatele

Jako kompletní automobilový laik jsem se na tento pořad začala dívat pouze pro odreagování. To, že se z toho vyklubala prvotřídní zábava, při které pokaždé brečím smíchy, i když pomalu ani nevím, kde má auto motor, je pro mě asi jedno z největších překvapení posledních let. Největší zásluhu mají samozřejmě hlavní 3 protagonisté, kdy je velmi těžké říct, který z nich je moje osobní číslo jedna. Hammond je prostě cute, taková tichá voda, co břehy mele a já se na něj nemůžu vynadívat. May naopak lahodí mé silně sarkasticky založené duši a Clarkson, i když je arogantní jako prase, může si to v rámci možností dovolit, protože je prostě a jednoduše tahoun celého pořadu.A ty jejich speciály.. Když si vzpomenu na Most přes řeku Kwai, ještě teď mám co dělat, abych nevyprskla smíchy. Lidi, tuhle věc já prostě miluju. ()

VojinRyan 

všechny recenze uživatele

Najlepší program zo sveta automobilizmu. Tento program Vám nedá to čo všetky jemu podobné. Nudné prečítané parametre z výroby a na konci povedia, že je to celkom dobré auto. Nie. Tento program je v tom výborný, že to dokážu podať z dobrou ľahkosťou, troškou akcie a z " britským humorom". To je na tom najlepšie. Ide o originálne podanie, ktoré nevymyslí nikto iný ako Jeremy Clarkson. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (71)

  • James May vlastní mnoho vozů, především má ale slabost pro luxusní limuzíny značek Rolls-Royce nebo Bentley. (Mr.Hudson)
  • Podľa niektorých zdrojov má byť Africkým bratrancom Stiga (Botswanský špeciál) pilot F1 Lewis Hamilton. Podľa týchto zdrojov sa zhoduje štýl jazdy. (kukadlo123)
  • Jeremy Clarkson, James May a Richard Hammond spolu mimo Top Gear netráví vůbec žádný čas. Ale jsou spolu kvůli show a Top Gear LIVE a kvůli speciálům a na akcích, kam jsou společně pozvaní, což zabírá skoro všechen jejich čas. (Maulincio)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno