Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šarmantní podvodník Viktor neztrácí po propuštění z vězení čas a hned se pustí do nových podvodů. Nejprve prodá dům své milenky Heleny, aby získal peníze na věno své dcery Katrin, a pak se pokusí prodat jachtu, která mu pochopitelně nepatří. Pak ale dojde v jeho životě k osudovému zlomu - setkává se se svou kurátorkou Charlottou. Z lásky k ní začne dokonce uvažovat o tom, že by přestal spolupracovat se svým komplicem Kamilem a napravil se, jenže v rozhodující okamžik ho svým nečekaným návrhem zaskočí sama Charlotta... Kriminální komedii Philippa de Broky vévodí okouzlující Jean-Paul Belmondo v roli rozpačitého zamilovaného podvodníka. (TV Prima)

(více)

Videa (2)

TV spot 1

Recenze (168)

Radiq 

všechny recenze uživatele

...aneb Belmondova smršť. Tempo filmu je rychlejší a zběsilejší, než v Rychle a zběsile. A má to tu pravou francouzskou komediální atmosféru. A to je přesně to, co potřebuju, abych se dobře pobavil! Belmondo je fakt nenapravitelnej a dycky hraje toho chuja tak skvěle, že to nejde, aby nerozesmál. Jeho lhací techniky, výmysly, nápady a převleky jsou nezapomenutelny. Prostě skvělá francouzská komedie ze starejch dobrejch časů... ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nenapravitelný na Belmonda sedí naprosto dokonale. Nenapravitelný on totiž je. O tom žádná. Pro mě je to teda film, který mi Belmonda ukázal v tak světlé stránce, tak zářivé stránce, v takové stránce, v jaké on skutečně figuruje nejlépe a nejhodnotněji. Jean Paul Belmondo je prostě frajer a v tomto filmu mu to horko těžko mohu popřít. ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Jean-Paul Belmondo je skutečně nenapravitelný. Nenapravitelný ve své schopnosti pobavit diváky po celém světě. Nenapravitelný kašpar, rošťák a svůdce žen, který si může oblíknout cokoli a vždy bude působit jako světák plnej elánu a nebetyčnej frajer, co má veškerý starosti u prdele. Přesně tak působí Jean Paul Belmondo v tomto filmu a přesně tohle působení je důvod, proč mě Nenapravitelný vždy napraví náladu. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Škoda tentokrát přílišné Belmondovy teatrálnosti a také v závěru režijní nerozhodnosti ve výběru mezi komedií/romancí. Kdyby Viktor balamutil až do konce, dalo se z toho dostat víc. Tímto filmem jsem také objevil Geneviève Bujold a její půvab, škoda, že toho po ní Philippe de Broca nechtěl odhalit víc, a scéna v bazénu tak zůstává spolu s jednou z filmu Monsignor asi jedinými lehtivějšími pro Geneviève před kamerou. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Ztřeštěná komedie, kde Bébel skáče z jedné taškařice do druhé a předvádí své živelné herectví v plné kráse. Rozhodně zábavné, nicméně jsem byl nakonec rád za jemné spoutání romantickým leitmotivem, který celé té groteskní roztříštěnosti přece jen dal jakýsi řád i směr. Paradoxně nejvtipnější scénou v one man show páně Bébela byla ta bez něj s nechtěným kufříkem plným peněz. Zábava přesně za čtyři miliony franků. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (11)

  • Postava, kterou ve dvou po sobě jdoucích sekvencích hraje Élizabeth Teissier – jejíž kariéra astroložky se stala veřejně známou od roku 1975 – se jmenuje Sibylla, což bylo ve starověku označení pro prorokyně nebo věštkyně, které pronášely věštby, a tedy i pro ženy, které předpovídaly. (classic)
  • Ve scéně, kdy se srazí auta, stojí na rohu asi dvacítka čumilů, a to ještě před srážkou a dívají se ve směru karambolu. Pravděpodobnější by bylo, že se seběhnou, takto je zřejmé, že jsou inscenovaní, ale špatně. (sator)

Související novinky

Zemřel herec Charles Gérard

Zemřel herec Charles Gérard

20.09.2019

Ve věku 92 let zemřel francouzský herec Charles Gérard. Gérard patřil mezi oblíbené spolupracovníky režiséra Claudea Leloucha (Dobrodružství je dobrodružství) a byl také blízkým přítelem herce Jean… (více)

Reklama

Reklama