Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Haley Graham (Missy Peregrym) je 17-ročná rebelka, ktorá má rada punk a všetko, čo môže zvýšiť jej adrenalín. Nie raz sa dostala do konfliktu s okolím a autoritami. Keď však dôjde k poslednej zrážke so zákonom, dostane na výber. Trest alebo zápis na elitnú gymnastickú akadémiu vedenú legendárnym trénerom Burtom Vickermanom (Jeff Bridges). Jej neskrotný duch a žarty rýchlo otrasú prísne vedenou školou... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

Chevees 

všechny recenze uživatele

Docela příjemná oddychovka. Je to zde sice uvedeono jako "komedie", ale nečekejte, že se budete smíchy popadat za břicho. Nudit se ale rozhodně taky nebudete. Je to vlastně klasický sportovní film (tréninky, nějaký ten konflikt a soutěž). O filmu jsem předem nevěděl vůbec nic (nebyl jsem "postižen" komentáři) - od filmu jsem naprosto nic neočekával a možná právě proto celkem mile překvapen i když je mi naprosto jasné, že by to ve skutečném životě takhle fungovat nemohlo (např. si nedovedu někde představit tu závěrečnou "vzpouru"). Missy Peregrym to v roli rebelky sluší, vhodně vybraná hudba, výborné sportovní výkony a fakt, že mi film pomohl na chvíli se odpoutat od každodenních starostí mi nedovolí dát jinak než 4*. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie, z prostředí gymnastek, kdy je nucena znova začít trénovat problémová Haley. Kterou to evidentně nebaví, ale aspoň tam předvede trochu vzrušení a jak jinak to může dopadnout než, že se do toho vrhne opravdu. Prostředí gymnastek se ve filmu moc neobjevuje. Tenhle sport je hodně tvrdý ( byt se jedná o drobné krásné holky) a poměrně krátký co se týče vrcholu kariéry. Pěkné bylo jak se dívky na soutěži domluvili, když viděli jak nespravedlivě se hodnotí a nechali vždy vyhrát jednu z nich tu nejlepší a ostatní nenastoupili. Ono ve skutečnosti je to stejné hodnotí se dost sporně viz Olympiáda, kdy to viděl snad každý a diváci nechtěli pustit ani sportovce do hry, jak to bylo okaté. ()

Reklama

Dallas 

všechny recenze uživatele

O holke, ktorá musela nastúpiť na gymnastickú školu. Prečo musela je nezaujímavé, hlavné je že nastúpila. Celkom slušný filmik z prostredia ženskej gymnastiky. Jeff Bridges bol ako tréner dobrý. Zaujímavé postavy (doslova :-)). Neviem, ale na rebelkách niečo je (možno je to mojov záľubou v punku). 60% PUNK IS NOT DEATH ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Minul jsem žerď na bradlech a zlomil si páteř. Nic zvláštního." Sportovní filmy mám rád. Mám však problém s jakýmkoli sportem, kterej se nedá změřit. Třeba jako gymnastika, při který si rozhodčí malujou pořadí už tejden dopředu. Myslel jsem tedy, že se budu nudit, ale nebylo tomu tak. Může za to cynickej trenér Vickerman na trampolíně, vymakaný tělo frackovitý Haley, přemety v obchoďáku a slušně dunící muzika. Vlastně jsem zjistil, že obdivuju každýho, kdo umí chodit po rukách a je ochotnej si nechat nafackovat od kladiny. Ovšem závěrečná rebélie byla takovej nesmysl, že ještě teď doufám, že se mi to jenom zdálo. ()

René.girl 

všechny recenze uživatele

Nevím, jak to mám pojmout, aby moje hodnocení bylo objektivní...film sice nebyl nějak převratný a možná byl dokonce i trošku hloupý, ale já prostě odjakživa miluju gymnastiku takže sledovat tenhle film byla pro mě slast. Navíc Missy Peregrym v roli Haley mi byla neskutečně sympatická a vše to dovršil Jeff Bridges, který patří k mým nejoblíbenějším hercům vůbec...takže moje hodnocení asi objektivní nebude. 80% ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • Cameo si zahrála Nastia Liukin, zlatá medailistka z OH v Pekingu. (D3VIL)

Reklama

Reklama