Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nesmělý dopravní policista Roger se přihlásil do supertajného kurzu, který mu má pomoci získat lásku Amandy. Na místě zjišťuje, že cílem kurzu není získat srdce dívky, ale dostat se jí pod sukni. A účel světí prostředky - rozuměj všechny prostředky. Vedoucí kurzu Dr. P (Billy Bob Thornton) používá drsné a někdy i bolestivé metody, které jsou ovšem mimořádně účinné. Partička studentů složená z ťulpasů a nekňubů, co vždycky stáli někde v rohu, najednou zjišťuje, kde byla chyba a proč dostávali neustále košem. Z plachého Rogera se stává lev salónů. Situace se radikálně mění v okamžiku, kdy Dr. P dostane zálusk na Amandu. Nastává nemilosrdný souboj učitele a žáka. Žádná podpásovka není dost podlá a údery se rozdávají výhradně zezadu.

Režisérem filmu je specialista na komedie Todd Phillips (Starsky & Hutch, Road Trip). Rogera hraje nastupující komediální hvězda Jon Heder a Amandu Jacinda Barrett, známá z filmů Poseidon nebo Bridget Jonesová - S rozumem v koncích. Hereckou sestavu doplňují Michael Clarke Duncan, Luis Guzmán a v menší roli i Ben Stiller. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (227)

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Hmmm, napsat takto nesympatickou postavu, jakou je Jon Hader ve Škole svádění zaslouží metál, místo vtipného pošťuchování Hadera a BBT je soupeření o dívku spíše těžko uvěřitelnou hyperbolou. Pro příznivce Sarah Silverman - je zde sprostě nevyužitá. Ještě, že se Todd Phillips zachránil svou následující Pařbou ve Vegas, protože po tomto zbytečném snímku byl talentovaný komediální režisér na odepsání. 30 % ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Režisérem filmu je specialista na komedie Todd Phillips. Rogera hraje nastupující komediální hvězda Jon Heder a Amandu Jacinda Barrett. Hereckou sestavu doplňují Michael Clarke Duncan, Luis Guzmán a v menší roli i Ben Stiller. Tak proč jsem tomu, sakra, dal odpad? Už vím, protože je to odpad. Tak ne, dám jedna. ()

Reklama

Beky 

všechny recenze uživatele

Další nenáročná komedie, ktérá uleví vašim nervům, při které příjemně relaxujete a můžete úplně v klidu i fandit hlavnímu hrdinovi!!!!...jinak Thorton se možná už příliš dlouho věnuje stejnému žánru filmu…možná….ale podle výrazu tváře ve všech jeho komedií a hereckého pojetí jeho postav…. ho to zatraceně báví!!!!!...60% ()

oje 

všechny recenze uživatele

Dám tři hvězdy, ale nic moc to nebylo. Z Hedera toho jako z komika příliš nevymačkali a jeho image dementa mohla být využita daleko intenzivněji. Mísení žánru mírně ztřeštěné komedie a romantiky se ve výsledku lehce neutralizuje a film nakonec z řady nevybočuje ani v jednom směru. Kdyby na plátně častěji Hederovy sekundoval ještě jeden další zdatný komik, tempo by se možná dalo udržet snáz. Jedna zchůzka s tímto filmem bohatě stačí. Souboj o dívku svede hrdina i v o něco vydařenější komedii Kurs sebeovládání. Alternativa: Anger Management, Mama´s Boy. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Kdyby si Škola svádění udržela svůj trend,který nastolila na začátku po celou stopáž,šlo by o výbornou komedii,která si nebere servítky a je jak přisprostlejší,tak drsnější a mohla dát dost zabrat bránicím.Bohužel,onen trend vydrží jen necelou první polovinu filmu,pak se rozbředne do tuctové romantiky,kdy se sice ještě párkrát vtipně zablískne,ale jinak to jde celé z kopce k očekávanému happyendovému finále.B.B.Thorntona moc nemusím,ale zde je hlavním tahounem,naopak Jon Heder je dost nudný a nevýrazný.Z filmu s takovýmto námětem se prostě dalo vytřískat daleko víc,mohl být víc ujetější a né tak utahaný. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (10)

  • Diego (Horatio Sanz) v jedné scéně řekne: "Věci se změní, cítím to", což je citace písně "Loser" od Becka. (HappySmile)
  • Rozpočet filmu byl 35 milionů a sehnat je na tento film bylo podle Billy Boba Thorntona mnohem těžší, než sehnat 150 milionů na akční trhák. (Pumiiix)
  • Omar J. Dorsey sa tu objavil na pár sekúnd v dvoch scénach a meno jeho postavy Lawrence bolo počuť v pozadí jedného dialógu. Podobným štýlom v ešte kratšej scéne sa objavil aj vo filme Road Trip (2000), kedy jeho meno nebolo priamo ani spomenuté. Jeho meno sa objavilo v úplne nesúvisiacej scéne, kedy divák ani nemohol vedieť, že sa jedná o neho. Oba filmy režíroval Todd Phillips. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama