Reklama

Reklama

Maminčin mazánek

Trailer

Jeffrey Manus žije ve svých 29 letech stále se svou matkou a toto soužití mu naprosto vyhovuje. Jednoho dne však jeho pohodlnou existenci nabourá nový maminčin nápadník, který si začíná přisvojovat více, než by se Jeffreymu líbilo. Jejich spor se vyostřuje a u Jeffreyho se začínají nečekaně objevovat známky dospělosti... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (86)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Nic moc komedie. 1) Asi jsem dost ujetej, protože mě 30letý Jon Heder ve své roli připadal mimořádně sexy. Černá mu nesporně sluší a holt záporní sobci jsou někdy tak přitažliví... 2) Jinak ovšem si připadám jako slepice na dvorku - tu zobne, tam zobne, celkem se nají, ale vajíčka nic moc. Takový je i celkový dojem z filmu. ()

uiu 

všechny recenze uživatele

Na filmu mi toho nepřišlo moc směšného, možná proto, že mám něco podobného doma v podobě starší sestry a vážně to není nic k smíchu, ani když to vidíte na televizní obrazovce, to je vám spíš do pláče, když to vidíte jako divák a ne jako zúčastněný. Skoro 30-ti letý syn nebezpečně vázaný na matku, nechodí nikam ven, nemá přátele ani holku. Jedna se ho snaží sbalit, ale on jí řekne, že už holku má, aby mohl být v klidu doma s maminkou. Žárlí na matčina nového přítele a chová se jako rozmazlené dítě. U celého filmu jsem se zasmála asi jen jednou, ale po několika hodinách si už nevzpomenu, co to bylo za scénu, takže takový je ten film :) ()

Reklama

Michelle75 

všechny recenze uživatele

Tak do sbírky bych si asi tenhle malý úlet nedala, ale dalo se tam najít pár příjemných okamžiků. Trošku mě mrží, že Diane teď poslední dobou hraje často potrhlé matkobabky, ale uznávám, že i tohle jí jde. Milou postavou pro mně byla Anna Faris, kdy jsem si oddechla, že i mezi teenagery jsou v americe normální lidi. A Jon Heder je skvělý-jako poslední dobou pořád. ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Byla to neskutečná kravina o 29 leté pupeční šňůře, která už nějak nešla bezbolestně ustřihnout. Laskavost maminky naštěstí měla své meze a novému papá taky trpělivost brzy došla. Chudák Eli musel bezohledného spratka ještě chvíli vytrpět, než mamelukovi naštěstí došlo, že je trapný kam se podívá. Vtipných vzkazů typu "Nikdy neříkej nikdy masturbaci!" mělo být víc a mohlo to být docela fajn. ()

AndreyCSFD 

všechny recenze uživatele

Pro roli mamčina mazánka nemohla být lepší volba než Jon Heder - looserovsky působící hošík, který holduje geekovským zálibám by zapadl do Sheldonovy party jedna dvě. Příběh je sice prezentován jako komedie, ale v podstatě je to fikaně skryté drama o dospívání a osamostatnění se, čemuž nikdo neuteče. Ve filmu je spousta okamžiků, u který se jedna skupina diváků směje a druhá soucítí s Jeffreyem. Aby film opravdu nesklouzl k dramatu, vybaví scénář hrdinu milou průvodkyní do světa dospělých, která těžký úkol i přes pár zakopnutí zvládne. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • Anna Faris (Nora) vlastní Hondu Civic z roku 1980. Jon Heder (Jeffrey) jazdí na konci filmu v požičanom veteránovi Buick Roadmaster Convertible [76-C] z roku 1948. (Raccoon.city)
  • Kníhkupectvo, kde pracuje Jon Heder (Jeffrey) je v Long Beach v Kalifornii a kaviareň, kde pracuje  Anna Faris (Nora) je v Apple Valley v Kalifornii. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama