Reklama

Reklama

Obsahy(1)

O pokračování New York Times napsaly: „…nejodvážnější, nejuvolněnější komedie moderního filmu.“ Spoře odění kašpaři Johnny Knoxville, Bam Margera, Steve-O, Chris Pontius, Wee Man, Ryan Dunn, Preston Lacy, Dave England a Ehren McGhehey opět pohoršují na velkém plátně s absurdní směsí senzace, darebáctví a neplech v Jackass 2. Užijte si nekontrolovatelné záchvaty smíchu a návaly dávení, když chlapci vyšlou svá otlučená těla do boje s těmi nejabsurdnějšími situacemi. Ať Pontius předvede své mužství v loutkovém divadle nebo se Knoxville převlékne za devadesátiletého muže, vždy ví, co vás zvedne ze židle při jejich výpravách za nesmyslnou zábavou. Spolu s nepoužitými, vynechanými scénami, přidanými úseky a dalšími bonusovými drobnostmi je Jackass 2 komedií, kterou si budete pouštět stále dokola. Připoutejte se a připravte se na nekompromisní zážitek – Jackass 2. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (228)

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

O trošku slabší než první díl, ale i tak se člověk prohýbá smíchy celou dobu. Je neuvěřitelné, že se sejde banda retardů (korunovaných) a natočí spolu pár scének, jak si dělají prdel ze sebe, případně z jiných lidí, ubližují si, žerou a pijou humusy a nasírají všechny kolem a díky tomu se stanou světoznámí. Kdo by to byl řekl? 90% ()

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Asi nejodvážnější Jackass co se týče sebedestrukce. Těch znanění, nebo triků s vysokým potenciálem újmy na zdraví je tu opravdu požehnaně. Osobně mě nejvíc dostala scéna, kde se Chrisu Pontiusovi zakousl had do ohambí převlečeného za malou mišku :D. Za super jackassestrádní zakončení přihazuju čtvrtou navíc.. ()

Reklama

Smok 

všechny recenze uživatele

Partička "magorov" okolo Johnnyho Knoxvilla neprestáva šokovať. Niekedy sú ich kúsky vhodné do iného filmu (pitie konského semena), niekedy vyslovene "mimo mísu" (vylučovanie do barbie domčeka) a niekedy poriadne k zblití (prilba na prdy). V podstate sa im ale stále darí nás ostatných šokovať a uvedomovať si, čo by sme za žiadne prachy neurobili. ()

hudryhudry 

všechny recenze uživatele

Takhle už jsem se dlouho nezasmál, opravdu dlouho. Sice se nejedná o film, ale o řadu na sebe moc nenavazujících bláznivých scének, které rozhodně nejsou pro slabé žaludky. O blití, pojídaní fekálií a jiné hnusy nebude nouze... Nechci spoilovat, ale pítí koňského spermatu zvedlo mandle i mně. Přesto je to opravdu sranda, ale při snídani (jako já) nebo při jakémkoli jídle se na to nedopuručuji dívat. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Filmovější, bohatší, ale celkově z toho mám o něco horší dojmy, než z prvního dílu. Víc skečů bylo fajn, ale nad prostšími ujetostmi převládaly spíše prasárny. Každopádně mě v komentářích zaráží, že si někteří stěžují na absenci inteligence. Ehm... Jackass nikdy neměli být inteligentní zábavou. Naopak. /// Viděno na Paramount Network s českým dabingem a nechutně posunutým zvukem, který jsem vyřešil spuštěním záznamu ze dvou zdrojů a i tak je musel neustále slaďovat. ()

Galerie (94)

Zajímavosti (7)

  • Všechny scény s Vincentem Margerou byly vystřiženy kvůli jeho sexuálně motivovanému útoku měsíc před premiérou filmu. (toomm)
  • Johnny Knoxville byl během natáčení třikrát v bezvědomí. (zdenur)
  • V titulcích na konci filmu Bam Margera řekne: ,,Bože, nedopusť, aby se točila trojka." O čtyři roky později běží na plátnech kin třetí pokračování s názvem Jackass 3D. (zawa)

Reklama

Reklama