Reklama

Reklama

Obsahy(1)

O pokračování New York Times napsaly: „…nejodvážnější, nejuvolněnější komedie moderního filmu.“ Spoře odění kašpaři Johnny Knoxville, Bam Margera, Steve-O, Chris Pontius, Wee Man, Ryan Dunn, Preston Lacy, Dave England a Ehren McGhehey opět pohoršují na velkém plátně s absurdní směsí senzace, darebáctví a neplech v Jackass 2. Užijte si nekontrolovatelné záchvaty smíchu a návaly dávení, když chlapci vyšlou svá otlučená těla do boje s těmi nejabsurdnějšími situacemi. Ať Pontius předvede své mužství v loutkovém divadle nebo se Knoxville převlékne za devadesátiletého muže, vždy ví, co vás zvedne ze židle při jejich výpravách za nesmyslnou zábavou. Spolu s nepoužitými, vynechanými scénami, přidanými úseky a dalšími bonusovými drobnostmi je Jackass 2 komedií, kterou si budete pouštět stále dokola. Připoutejte se a připravte se na nekompromisní zážitek – Jackass 2. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (228)

Avalon820 odpad!

všechny recenze uživatele

Já jsem to asi nepochopil - my se měli smát? A čemu? Trapnosti, odpornosti, či naprosté dementnosti? Bohužel, to není k smíchu, to je spíše pláči. Nějak nedokážu pochopit, jak se tímto někdo může bavit a už vůnec ne, jak může toto mít hodnocení v červených číslech. Říkejte si třeba, že jsem zpanštěl, ale vyznávám asi trochu jiný styl humoru... takový, co je dělán s mozkem. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Filmovější, bohatší, ale celkově z toho mám o něco horší dojmy, než z prvního dílu. Víc skečů bylo fajn, ale nad prostšími ujetostmi převládaly spíše prasárny. Každopádně mě v komentářích zaráží, že si někteří stěžují na absenci inteligence. Ehm... Jackass nikdy neměli být inteligentní zábavou. Naopak. /// Viděno na Paramount Network s českým dabingem a nechutně posunutým zvukem, který jsem vyřešil spuštěním záznamu ze dvou zdrojů a i tak je musel neustále slaďovat. ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Ať si mně má někdo za úchyla, ale jednoduchým poměrem vtipné a nevtipné scénky musím dát zkrátka vysoké hodnocení. Hošani jsou magoři o tom žádná. Je zázrak že jim chybí jen zuby, případně že na sobě na trvalo mají jen jizvy. Každej jinej by byl mrtvej už nejméně třikrát. Kucí jsou taky slušný prasata a je škoda, že nerozlišují mezi tím co už je za čarou a co není. Přetočíte-li si však na DVD všechny ty klystýry, prdící scénky atd... zůstane pár geniálních nápadů a kupa srandy. Osobně jsem se strašně nasmál u rodeo houpačky, větrného tunelu s kobrou a snad nejvíc u teroristů jedoucích taxíkem odpálit letadlo (tam jsem dokonce odpustil i ty ,,vousy'' :-). Obdivuji jejich rodiče. Každá jiná máma by jim lyžování doma asi zatrhla... Čtyřii gumové projektily. * * * * ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Oproti jedničce je znát větší rozpočet a trochu větší ucelenost. Dokonce ve dvojce bylo i více bláznivin, u kterých jsem se i zasmál. Rozhodně to nejsou části plné exkrementů. Jinak si myslím, že na youtubery naší doby názor už nezměním a stále budu přesvědčen o tom, že uctívat lidi,kteří jedí vlastní hovna a moč, mohou jen psychicky nevyrovnaní lidé. ()

eye candy 

všechny recenze uživatele

jackass2 je lepší než jednička, dost mě překvapilo že knoxvillova parta vůbec nevyměkla. Ono je to třeba pro nás co jsme relativně zdraví sranda, ale dokáži si živě představit že hodně lidí, co to štěstí nemá, musí takovýto alkoholem/drogama/práškama/dovíčím otupělí magoři co si neváží zdraví docela vážně srát. Každopádně je fascinující co dokáží všechno vymyslet, fantazie jim určitě nechybí. V jackass2 má největší hk scény knoxvill ostatní teda nic moc, hlavně mě zklamal steve-o i když nápad dát si tasemnici na oko je něco co může vymyslet jen naprostej blb a popravdě byla to jediná scéna kterou jsem musel přetočit. Asi nejlepší nápad byla ohrada s býkem a houpačkama to byla fakt sranda. No jednu věc jsem si u tohoto filmu ale vážně uvědomil. Měj rád své kamarády :) ()

Galerie (94)

Zajímavosti (7)

  • Všechny scény s Vincentem Margerou byly vystřiženy kvůli jeho sexuálně motivovanému útoku měsíc před premiérou filmu. (toomm)
  • Po vypálení značky na zadku dostal Bam skutečně infekci a musel být hospitalizován. (zdenur)
  • V titulcích na konci filmu Bam Margera řekne: ,,Bože, nedopusť, aby se točila trojka." O čtyři roky později běží na plátnech kin třetí pokračování s názvem Jackass 3D. (zawa)

Reklama

Reklama