Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Přičinlivý pokladní v supermarketu Vince Downey byl již sedmnáctkrát vyhlášen zaměstnancem měsíce. Kdyby se mu opět podařilo zvítězit, byl by povýšen do managementu a získal by auto. Doplňovač zboží Zack Bradley je naopak neambiciózní, chodí pozdě a s kamarády se snaží přežít pracovní dobu v co největším klidu. Vedoucí Glenn Gary zaměstnancům jednou oznámí, že nastoupí nová pokladní Amy. Líbí se jak Vinceovi, tak Zackovi. Zack se dozví, že má slabost pro zaměstnance měsíce. Rozhodne se, že tentokrát vyhraje. Snaží se získat místo pokladního. Dostane první hvězdičku a začíná bodovat. Když jedna z pokladních zemře, vedoucí ho pošle na její místo. Vince se ho různými podrazy snaží shodit. Zack pomalu dělá kariéru, ale ztratí kamarády i Amy, která se dozví, že vše dělá jen proto, že se dozvěděl o její náklonnosti k zaměstnancům měsíce… (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (179)

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Konečně po delší době zase nějaká originální romantická komedie, kde se nevyskytuje ani školní večírek, ani fotbalové mužstvo složené z nagelovaných modelů, ani záchodový humor, ani trapné dialogy, takže svým hodnocením rád trochu zvednu průměr, protože jsem se fakt pobavil. Ano, je to další z filmů podle typického romanticko-komediálního schématu, ale to netradiční prostředí, krásný suchý humor a vtipně napsané charaktery postav mě prostě dostaly. 70% ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Tohle mě pobavilo. K prostředí supermarketu mám velmi blízko, jelikož jsem vyučený prodavač a praxi jsem vykonával právě v supermarketu, takže tohle prostředí je mi hodně blízké. A proto mne potěšilo, že se v tomto prostředí odehrává téměř celý tento film. Dějově to byl velmi zajímavý film, u kterého jsem se i docela nasmál a který rozhodně nenudil. Neviděl jsem zde žádné nelogičnosti ani hluchá místa, takže jsem docela spokojený s výsledkem. A musím pochválit Danea Cooka, protože tenhle snímek dost oživil svým hereckým projevem a dodal mu na zajímavosti a vtipnosti. Já jsem se prostě pobavil, potěšilo mě prostředí, ve kterém se film odehrával, a dějově to nemělo chybu. Možná kdyby byl trochu jiný konec, bylo by to ještě lepší, přece jen někdy jsou ty happyendy příliš okaté, a tak dávám hvězdičku dolů, ale pořád jsou to z mé strany slušné čtyři hvězdičky. ()

Reklama

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Šialene nudný film z prostredia, kde by som nikdy nechcel pracovať a keby som tam stretol takú ženu, snažil by som sa, aby sme obaja odtiaľ odišli. Podľa mňa by mali byť takéto obchody automatizované a pracovať by ľudia mali v ľudských podmienkach. Niektoré veci z toho filmu sú nezabudnuteľné ako tá súťaž, tá skrýš v skladoch a krásna Jessica Simpson. Celkovo však nudný a slabý film. ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Rádoby návod na to, jak sbalit nejhezčí ženskou v supermarketu. Jenže kdyby to tak fungovalo. Ve filmu je to dost přitažené za vlasy, hlavně co se týče zaměstnance měsíce, tak děláním či neděláním všech zaměstnanců. A pak také to, že pokladní je v supermarketu nejvíc. Možná v USA, ale u nás je pokladní úplný odpad. Tam jdou lidi, kteří ani nezvládnou dělat krám nebo takoví, kterým se prostě nechce. Ovšem nejvíce nereálná je postava Jessicy Simpson. Ukažte mi takovou ženskou jako je ona, která pracuje v supermarketu. Ale tak prdel to je a také krásná líbezná podívaná. [4384. hodnocení, 161. komentář, 56%] ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Hodně nenáročná romantická komedie u které je od začátku jasný jak to dopadne. Přihlouplá zápletka a jedno klišé za druhým, ale občas mi film aspoň vyloudil úsměv na rtech. Zajímavej je film snad jen tím, že se téměř celej odehrává v ňákým megaobchoďáku – tím veškerá originalita končí. Zklamanej sem nebyl, protože sem od filmu nic nečekal. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • Vo filme si zahrala aj Eva Longoria, jej scéna sa však do kín nedostala. Nájsť ju ale možno na DVD. (misterz)
  • Dane Cook (Zack) je skalným fanúšikom Bostonu Red Sox. Vo filme hrajú Super Club proti Maxi Martu bejzbal a Super Club má červené dresy (na počesť Sox) a Maxi Mart má šedé a modré (na počesť Yankees). Dvoch najtradičnejších rivalov. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama