Reklama

Reklama

Poslední polibek

  • USA The Last Kiss (více)
Trailer

Michael a Jenna spolu chodili tři roky a teď se chtějí vzít …až do okamžiku než Jenna zjistí, že je těhotná. Najednou si Michael uvědomí, že navždy přijde o svůj bezstarostný život a bude muset zabezpečit rodinu. Na svatbě svého přítele potká studentku Kim, která ho svede a díky ní svět kolem sebe začně vnímat jinýma očima. Tragikomedie o rozchodech, láskách a trápeních dnešních třicátníků. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (325)

misterz 

všechny recenze uživatele

Mohla to byť vynikajúca vzťahová romantická dráma s prihliadnutím na vážnejšiu, dramatickú časť. V snímku sa riešia síce iba bežné, ale o to viac pálčivejšie problémy, ktoré riešia dvojice hlavne v dlhodobých vzťahoch - pocit prázdnoty, nespokojnosti sám so sebou, citové vyhorenie, obavy pred veľkou životnou zmenou (dieťa)..... Všetky jednotlivé dvojice aj so všetkými problémami tu boli rozobraté veľmi dobre a do hĺbky, pričom sa nezabudlo ani na prímes občasného humoru na odľahčenie situácie. Potom však prišli záverečné minúty a všetko to pozitívne razom vyšumelo. Vyústenie mi prišlo akési nedorobené a strašne odbité, ako keby sa autori zľakli úspechu alebo nevedeli čo ďalej so scenárom. Žiaľ zvolili si tú najhoršiu možnú variantu, čo celkovému dojmu výrazne uškodilo. Škoda, ale aj tak to vidím na lepší priemer. 65/100 ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Film, který se snaří podchytit snad všechny možné situace co mohou ve vstazích nastat. Hlavní příběh ovládá Zach Braff a svádí ho nádherná Rachel Bilson. Celkově to bylo dost pravdivě natočené (asi, přece jenom třicátník ještě nejsem). Ale například linie starších manželů mě moc nebrala. Určitě ten film ale doporučuju. ()

Reklama

H34D 

všechny recenze uživatele

Přijemný, zábavný, ale nikoliv komediální film plně si zachovávající svou vážnost. Poslední polibek je příběh o lidech na pomezí mladého a středního věku, kterak se (ne)vyrovnávají s prvními velkými životními dilematy v oblasti vztahů. Přichází velké závazky, odpovědnosti, končí mladická nerozvážnost, postavy ví, že by měly udělat další krok, ale ještě se na něj necítí. Charaktery jsou jako ze života stoprocentně věrohodné, jsou nám blízcí a s jejich problémy sympatizujeme, prožíváme je. Neviníme z nich ani tak konkrétní lidi, jako samotný život, nad kterým se díky tomu zamýšlíme. Film výborně vystihnul polohu, kdy donutí diváka k zamyšlení, ale přitom v naprosto stravitelné a svěží podobě. Nespokojen jsem zůstal pouze s poněkud obyčejným a idealistickým závěrem. 8/10 ()

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Přemýšlím jak zhodnotit tenhle silný a podmanivý kousek a přitom jen suše nevychvalovat herce, hudbu atd. Shrnu to jedné věty. Nežeňte se, nevdávejte se, nevyrábějte parchanty, chcete-li být šťastní! Skvělý film, kde se Vám nedostane otřepaných "prcičkovských" vtipů, ale hluboké myšlenky a sugestivního děje. Já si náramně pochutnal. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Film, který se skutečně může pyšnit souzvukem slov "ze života". Situace, které si každý dokáže představit a možná si jimi i prošel. Velkou pochvalu ode mě dostává herečka Rachel Bilson - přestože měla menší roli a hrála ji ještě v létech "The O.C." tak se mi líbilo, že se jí to prostě dalo uvěřit..Bylo mi ovšem hodně líto Zacha Braffa, který ležel snad polovinu filmu před domem na verandě v dešti a sám :-D. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (9)

  • Do kin doručeno pod názvem "French". (HappySmile)
  • Hlavní představitel Zach Braff se podle svých slov také trochu podílel na scénáři a "okořenil pár dialogů". Také napsal závěrečnou scénu odehrávající se na verandě. (HappySmile)
  • Rachel Bilson požadovala dablérku pro sexuální scény, protože se styděla před kamerou. Nakonec při těchto scénách odmítla ukázat prsa na kameru a nosila kalhotky, ale scénu natočila sama bez dvojnice. (HappySmile)

Reklama

Reklama