Reklama

Reklama

Hvězda mexického fotbalového klubu Santiago Munez (Kuno Becker) tu v souboji o Světový pohár FIFA stojí proti spoluhráčům ze španělského Realu Madrid a reprezentantům Anglie Charliemu Braithwaiteovi (Leo Gregory) a Liamu Adamsovi (JJ Feild). Santi chce zvítězit a pozvednout cennou trofej nad hlavu jako hold svému zemřelému otci a rodině, kterou nechal v Los Angeles a Madridu. Charlie a Liam zas od vítězství očekávají přerušení čtyřicetiletého pohárového půstu svého klubu. Na cestě k fotbalové slávě musí všichni tři překonat řadu překážek a pokušení. Největší boj ovšem musí svést se svými osobními problémy, které se znatelně podepisují na jejich výkonech na hřišti. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (141)

Olík 

všechny recenze uživatele

Třetí a doufám, že poslední „góóól“ Kuno Beckera do divácké sítě. I když v tomto filmu o Santiago Muňeze vlastně vůbec nejde. Mladý Mexičan se dějově dostává se na druhou kolej - na tu samou kolej na, kterou se dostává i samotný fotbal. Na pozadí mistrovství světa řešíme problémy dvou Santiagových spoluhráčů, anglických reprezentantů a to alkohol, láska, kariéra, zodpovědnost a jiné klišé. Trapně nudný příběh a naprosto amatérská snaha vnutit divákům pocit, že herci nastupují na hřiště po boku Beckhama a spol. dělá z trojky ten nejhorší a dá li bůh taky poslední díl fotbalové série. ()

Doomedx 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že jako fotbalový fanda jsem se na Góóól! III. velmi těšil, jelikož mě předchozí dva díly moc nezklamaly, bohužel jsem se mýlil. Góóól! III. má s fotbalem společného jen málo, film hraje mnohem více na city diváků a vztahy hlavních postav. Díky tomuto se chtěl určitě zalíbit více divákům. Co jsem trochu nepochopil, tak určitě dost divnou smrt Charlieho, Kuno Becker (Alá Nunez) si zahrál spíš křoví, než hlavní postavu a v poslední řadě miniscénky anglických FANS, které se tam podle mého absolutně nehodily. Suma sumárum: berte to spíše jako takové romantické drama s nádechem fotbalu, kterého je ve filmu minimum. Rozhodně je to nejslabší díl série a myslím, že uz je potřeba sérii ukončit. 3* dávám jen za solidní hudbu a pěkné slečny. ()

Reklama

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Pamatuji si, že první G mě celkem bavil. Druhý se v klidu dal a ničím neurazil. Myslel jsem, že se se Santim podívám na MS a ono ejhle. Jeho postava tu je jen jako lepidlo, které má na sebe vázat předchozí díly. Jinak tu ale Santi není k ničemu a tím myslím opravdu k ničemu. Ono totiž to celé s fotbalem ani Santim nemá společného nic. Jistě pár záběrů a pak jste s jednou z hlavních postav na MS, jenže je to celé jen jakási spleť love story a rádoby poučného materiálu o životních hodnotách. 39 procent. ()

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

No tak co si budem povídat. Jde o jednoznačně nejslabší díl ze série. Záčatek smrděl odpadem, ale pak se to už začalo pomalu zlepšovat. Nemůžu si pomoct ale přítomnost hlavní postavy Santyho Muneze mi v trojce přidala trochu jako páte kolo u vozu. Takže pro mě slabší dvě a to především za vzpomíku na pardání mistrovství světa v Německu 2006. ()

melloun 

všechny recenze uživatele

Úplná ztráta času to sice nebyla, ale oproti předchůdcům šla kvalita rapidně dolů. Málo Santiho na hřišti, ne zrovna vyvedené záběry před zeleným plátnem, snad jen ta hudba snese přísnější měřítko. Kdybych se chtěl podívat na sestřih z MS 2006, tak jsem si ho mohl pustit například na youtube a nemusel jsem trpět koukáním na bandu anglických fans a rumunské upírky. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (7)

  • Charlie Braithwaite (Leo Gregory) nastupuje na zápasy majstrovstiev sveta v drese s číslom 26. V skutočnosti však môžu hráči na majstrovstvách sveta používať len dresy s číslami 1 až 23. (baruss)
  • Finále Svetového Pohára bolo nakrútené na štadióne Stade de Soleil vo Francúzsku namiesto štadiónu v nemeckom Berlíne. Dôvodom boli vysoké dane a nedostatok financií na prenájom štadiónu. Približne 60% hereckých výstupov na ihrisku bolo nakrútených pred zeleným alebo modrým plátnom, a zladených s reálnym meradlom Svetového pohára. (ČSFD)
  • Filmovalo sa v štúdiách na viacerých miestach ako Nottingham, Leicester a Lincolnshire, a nové dramatické prvky sú zmiešané s originálnym filmom German FIFA World Cup, nakrúteným v roku 2006. (ČSFD)

Reklama

Reklama