Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dexter s Debrou se snaží odradit svého šéfa od stíhání člena ostrahy, kterého podle nich mylně považuje za mrazákového vraha. Dexterovu přítelkyni poctí svou nevítanou návštěvou společník jejího uvězněného manžela. (HBO Europe)

Recenze (7)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tretia epizóda vo väčšej miere osvetľuje Dexterovu minulosť, respektíve jeho výchovu a základy jeho motivácie. Navyše tu dochádza k momentu, kedy jeho potenciálna obeť mohla byť po spáchaní zločinu taktiež obeťou, čím sa vynára otázka, či skutočne všetká tá chvályhodná činnosť, ktorú tento chlapík vykonáva, nemá občas aj trhliny. Uvidíme možno neskôr. Inak epizóda ako stvorená pre hokejových brankárov. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ve třetí epizodě mě děj příliš velkým nadšením nenaplnil, více mě bavily flashbacky s Dexterovými začátky, takže pilotní díl u mě zatím s přehledem vede. Tím, co dalo epizodě nějakou tu šťávu navíc, byly paradoxně Dextrovy životní postřehy a komentáře s humorem tak suchým, že jsem musel být ve střehu, aby nedošlo k samovznícení přehrávače. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Policajti sú na zlej stoje čo sa týka vraha z chladiaka a ten sa s nimi evidentne hrá. Dex sa prvý raz pri výbere svojej obete pomýli a prichádza na mravné poučovanie. Páči sa mi ako chladnokrvný vrah dokáže myť dokonalý vzťah s deťmi. Prevedenie: Najzaujímavejšie na časti sú prechody do minulosti a zoznámenie s prvou obeťou. Ale v primetime sa zas nikam nepohneme a to ma na seriály dosť ubíja. 56% ()

zdenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento díl mi přišel strašně pohádkový, hlavně co se rodinné linky týče. Všechno je v takovém krásném zamlženém oparu. Naopak Dexterovy začátky jsou až překvapivě morbidní. Hlavní zabiják v tomto případě strašný řepák spíchnutý horkou jehlou. Celkově podprůměr. ()

Reklama

Reklama