Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zoufalý newyorský paparazzi Les Galante se protlouká showbyznysem a snaží se lovit "výjimečné" fotografie celebrit, za něž dostává jen nepatrné honoráře. Jednou poskytne atraktivnímu dvacetiletému bezdomovci Tobymu přístřeší ve svém zanedbaném bytě. Ten se zamiluje na první pohled do rockové hvězdy Kharmy. Když ho tato divka pozve na svou narozeninovou party, přivede sebou i paparazziho Lese, který poruší slib na večírku nefotit, a tak jsou oba vyhozeni. Toby se stává přes noc celebritou. Médiím se přizná ke své lásce ke Kharmě a za zradu svého přítele se veřejně v médiích omluví. Les, který zůstal dál ve své chudobě a bezvýznamnosti, zuří a rozhodne se Tobyho usmrtit. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (134)

*Elfík* 

všechny recenze uživatele

Zajímavý příběh jednoho bezdomovce, paparazziho (vlastně ne, jen fotografa) a zpěvačky. Je krásné slyšet, že všichni jsme jenom lidi, nikdo nadřazený ani podřazený. Potěšilo mě množství Nikonů (Canon jsme všehovšudy zahlédla jen jednou a to v tlapách velmi nepříjemně vypadajícího člověka, takže je vše v pořádku...). Lehký nadprůměr. ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Chtělo by se říct, že s filmy Toma DiCilla je to jako s kofolou. Když je miluješ, tak není co řešit. Jenže tady to neplatí. Chtělo by se také říct, že hodit do stoupy film, kde jednu z hlavních rolí hraje herecký bůh Steve Buscemi, je téměř nemožné. Ale bylo k tomu sakra blízko. Tak nevím, nemělo se to náhodou jmenovat ´Crossroads 2: The Britney Spears Story Continues´…???___Tom DiCillo si svými prvními třemi filmy nasadil tak vysokou laťku, že už jí od té doby jenom podlézá. ()

Reklama

danliofer 

všechny recenze uživatele

Trochu mi tento film svou poetikou připomínal Celebrity Woodyho Allena. Navíc miluju břitký humor Steva Buscemiho a neodolatelně andělský výzor Michaela Pitta. Spolu to secvaklo stejně, jako ve filmu cvakaly spouště fotoaparátů paparazziů fotících béčkové hvězdičky. Je až s podivem, jak režisér DiCillo dokázal o něčem tak béčkovém natočit zcela nebéčkový film. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Michael Pitt so špinavou vizážou Kurta Cobaina ako schopný hajzlík a Steve Buscemi s vizážou prestarnutého upíra s absťákom ako menší a neschopnejší hajzlík. Prvá polovica je skôr priemerná, herci idú ako keby na autopilota, čo vynahradí druhá polovica, keď sa snímka slušne rozbehne a dostaneme sa od lúzrov k hviezdam. Buscemi a Gershon si bohužial nevšimli, že majú na chrbte neviditeľné schody, po ktorých sa pomerne pohodlne dá dostať vyššie, ako sú oni. ()

DannyBoy80 

všechny recenze uživatele

Klasika. Úchylný Buscemi s černými vlasy zase rozjíždí svoje ksichty. Bavil jsem se docela dobře. Pěkný pohled do myšlení lidí v top šoubyznysu. Hereček, zpěvaček, herců a veškeré špíny okolo, kteří se na nich živí. Herecky dobře zvládnuto, hlavně můj oblíbený Buscemi pod DiCilliem šlape. Každopádně film pro Nikonisty :) ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Po záverečných titulkoch nasleduje ešte jedna krátka scéna, kde Les Galantine (Steve Buscemi) dáva rozhovor v televíznom štúdiu. (Illioplius)
  • Pri nakrúcaní filmu, kde Toby (Michael Pitt) zapichne nožom Blaina (Kevin Phillips), po tejto scéne režisér dá pokyn na zopakovanie. Blaine si následne vyzlečie modrú vestu, no po strihu na inú kameru ju má opäť oblečenú. (Illioplius)

Reklama

Reklama