Reklama

Reklama

Hry bez hranic

(pořad)
  • Francie Jeux sans frontieres (více)
Soutěžní / Rodinný / Sportovní
Francie / Československo / Nizozemsko / Velká Británie / Malta / Maďarsko / Česko / Portugalsko / Španělsko / Belgie / Švýcarsko / Západní Německo / Itálie / Řecko / Jugoslávie / San Marino / Tunisko / Lichtenštejnsko, 1965, 69-81 min

Obsahy(1)

Zábavné soutěžní klání družstev Itálie, Portugalska, Malty, Švýcarska, Řecka, Maďarska, Slovinska, Anglie a České republiky ve známé mezinárodní hře. (oficiální text distributora)

Recenze (414)

Joe321 

všechny recenze uživatele

Jedna z mála kultovních věcí mého dětství a právě jako malý jsem toužil se zůčastnit (ono možná i dnes). Závody v takových hloupostech s originálními rekvizitami a kulisami. Pokaždé jsem se u toho výborně bavil, ale co hlavně... člověk mohl fandit našim v oranžové! -"Republika Čéka!" ()

papaguy 

všechny recenze uživatele

Jedna z mála soutěží, kde si dospělí hrají jako děti a diváci v křeslech to akceptují a předou jako kočky. Entuziasmus Adamcové působil příjemně - vypadalo to, že má soutěž a lidi kolem ráda... Zjevně jí formát soutěže sedl. Když byla hostitelskou zemí H.B.H. ČR, dost jsem to prožíval a přišlo mi škoda, že naši tvůrci nevyvinuli takovou kreativitu, jako některé jiné země. Alespoň jsem měl ten pocit. Ale možná svou roli sehrál i rozpočet, který byl asi menší, než měly bohatší země. Docela mě mrzelo, když toto roztomilé bláznivé klání skončilo a H.B.H. přestali vysílat. ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele

Prostě megahustý. Já chci reprízu, já chci reprízu, já chci reprízu. Ne vážně, tohle byl jeden z nejlepších soutěží vůbec. A nám Čechům to šlo fakt dobře. To si dobře pamatuju. Kdysi to byla moje závislost, dnes už jsou to jen krásné vzpomínky a nemůžu jinak než plné hodnocení !!! http://www.youtube.com/watch?v=vJGkmfFuGZs ()

Atheas 

všechny recenze uživatele

Páni je to tak dávno. Uplně by jsem na to zapoměl, jenže dnes to hrali na čt 1 a byl jsem velice mile překvapen, nad tím jak se mi to pořád zdá kouzelné. Docela rád by jsem viděl i pokračování v novém vydaní 21. století. Nádherná atmosféra se skvělou úvodní znělkou, mě neposkytuje místo pro žádnou byť sebemenší výtku, tomuto sportovně zábavnímu pořadu. Prostě je to úžasné. ()

werus 

všechny recenze uživatele

Existovala kdy lepší soutež než Hry bez hranic?? Troufám si říct, že kdo nesledoval, o hodně přišel. Dost dobře si to pamatuju, hodně si pamatuju díl, kdy se pořádaly u nás, pamatuju si, že to dávali o víkendu po obědě a dala bych dohromady i barvy týmů a státy. Na tuhle věc se prostě nedá zapomenout. A přesně jak tady už někdo psal - dnešní soutěžní pořady se můžou jít klouzat! Hry bez hranic jsou zkrátka pětihvězdičková zábava. Kdyby se to ČT rozhodla opakovat, nenechám si to ujít.. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (6)

  • S myšlenkou sjednotit země Evropy zábavnou formou přišel francouzský prezident Charles de Gaulle. (Ded@M@tes)
  • V začátcích od roku 1965 se soutěže účastnily čtyři evropské země, a to Francie, Belgie, Západní Německo a Itálie. (Ded@M@tes)
  • Každé z účastnických zemí byla přidělena unikátní barva, jíž se země pro větší diváckou přehlednost v soutěži prezentovala. Československu/Česku například vždy patřila barva oranžová. (Zdroj: Wikipedia.cz)

Související novinky

Darabont a King opět spolu

Darabont a King opět spolu

08.02.2007

Frank Darabont ještě nedokončil svůj nejnovější projekt a už se rozpovídal o svých budoucích plánech. V nynějších dnech pokračují přípravy na jeho další film The Mist, který vychází z novely mistra… (více)

Reklama

Reklama