Reklama

Reklama

Alan má dobrú prácu, milujúcu manželku a skvelé deti, chýba mu však priateľ, ktorému by sa mohol vyrozprávať. Charlie svoju rodinu stratil pri teroristickom útoku a odvtedy sa celkom uzavrel do seba a izoloval sa od okolitého sveta. Keď ho raz Alan stretne, podarí sa mu obnoviť ich stratené kamarátstvo zo študentských čias, stratu blízkych však nie je jednoduché prekonať. (STV)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (683)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadá jako film o tom jak se dva debilové hledali tak dlouho až se našli, ale to jen do té doby než ze sebe Adam Sandler dostane tu obrovskou bolest, kterou má v sobě, protože pak se vám chce už jenom plakat. A Adam Sandler ? On prostě nehrál pro moje oči, on hrál pro moje srdce. ......................Vlastně všichni herci byli ve svých rolích naprosto úžasní. To jen, že když Adam Sandler dovyprávěl svůj příběh v čekárně, tak mě natolik zvhli oči, že jsem na chvíli nikoho dalšího nebyl schopen vnímat a po tom co řekl své tchýni to už ani nešlo. No prostě Adam Sandler mě svým jedinečným hereckým výkonem úplně roztavil srdce. ()

psy.cho 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler tak trochu inak. Moje pocity z tohoto filmu sú kladné. Jemne dojatý a očarený ako Sandler vie zahrať aj inú rolu. Film o človeku, ktorý sa vyrovnáva zo stratou blízkych osôb a pomôcť vyrovnať sa mu snaží jeho spolužiak z výšky. Film ma po celý čas bavil a nad hodnotením som ani nerozmýšľal za 5*. ()

Reklama

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Sandlerovi role podivínů jdou báječně, až je ho pro komedie škoda. Po Andersonově Punch-Drunk Love, kde ho o zdravý rozum připravuje kupa sester je tu postava Charlieho Finemana, který naopak o všechny milované holky přišel. V zapomínání na tu bolest mu pomáhá hraní Shadow of the Colossus (předpokládám, že tuhle gamesku ještě nedohrál, protože pak by jeho depka byla ještě větší) a muzika do uší, která přehluší cokoliv, co nechce slyšet. Ale jednou se prostě musí Charlie rozpovídat .. ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Hodně kvalitně natočené drama o jednom starém nesourodém přátelství. Překvapil mě hlavně výborný Adam Sandler ve vážnější roli, ale Don Cheadle nebyl o nic horší. Dlouho to vypadalo i na plný počet, bohužel asi patnáct minut před koncem to začalo ztrácet šťávu (dost nereálný part pana soudce + přibývající sentimentalita) a závěrečný (i když úsměvný) pohled kamery to už nedokázal zachránit. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Sandler v seriózní roli, ale stejně hraje takovýho debílka sympaťáka. Když se ovšem rozbrečel, tak jsem mu to věřil. Don Cheadle je hrozně přirozenej a je fakt oporou filmu. Celé to je vesele smutné a rozhodně to je nejlepší film ohledně 11.9. 2001 protože je tam ta tragédie popsána velice nenásilně. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (17)

  • Sluchátka, které Adam Sandler (Charlie Fineman) nosí skoro celý film, jsou značky BOSE QuietComfort 15. U nás se cenově pohybují zhruba kolem deseti tisíc korun. (Leletik)
  • ​V čakárni u ​terapeutky si Alan Johnson ​číta komiks o Kapitánovi America. O deväť rokov neskôr si jeho predstaviteľ Don Cheadle zahral vo filme Captain America: Občianska vojna (2016) a účinkoval aj vo viacerých ďalších marvelovkách. (mijec)
  • V jednu chvíli měl roli Alana Johnsona hrát Javier Bardem, ale kvůli pracovnímu vytížení musel projekt opustil a roli nakonec získal Don Cheadle. (Cheeker)

Reklama

Reklama