Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Taxi 4 je čtvrtou částí slavné automobilové ságy Taxi napsané Lucem Bessonem. Všichni hlavní herci trilogie Taxi se vrací ke čtvrtému opusu – taxikář Samy Naceri, nešikovný policajt Frédéric Diefenthal, komisař Bernard Farcy, jehož role zaujímá v tomto díle mnohem významnější post než u předchozích dílů. Rovněž se vrací Emma Wiklund (dříve Emma Sjöberg) a Edouard Montoute, stejně tak i režisér Gérard Krawczyk, který stál u zrodu Taxi 2 a 3. Jediná Marion Cotillard, hvězda třech předchozích filmů, se natáčení čtyřky nezúčastnila. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (305)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Chci, aby okolo něj bylo tolik policistů, aby přes ně neuviděl moře." Tak já se přiznám, že Nepřítel číslo 1 mě hodně, ale opravdu hodně nebavil. Ani ty rodinné trampoty s dětmi tomu nepřidaly, takže vše muselo zachránit ladění radaru na vysokou citlivost, součástky z Concordu v taxíku, sjetý trampolínový mistr Gibert a samozřejmě Korejec maskovaný za Djibrila Cissého. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Nejsem sám kdo tvrdí, že Taxi-série měla s trojkou skončit, a čtyřka už nikdy neměla vzniknout. Sice možná (svojí první scénou) přiláká i jiný druh publika (fotbalové nadšence), ale i ti po čtvrthodině zklamaně odejdou. Na taxík i jeho řidiče Daniela Moralese (Samy Naceri) nějak ve filmu nezbyl prostor, neboť veškerá stopáž byla věnována stupiditě komisaře Giberta (Bernard Farcy) - ale jak jsem psal již u minulého dílu, inspektor Clouseau je jen jeden. Doufám že nad pětkou už nikdo ani nepřemýšlí, neboť - jak tak na to koukám, v dané sestupné tendenci celé série mi nějak došly hvězdičky ... ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je už opravdu přespříliš. Trojka maximálně, ale toto pokračování je zcela hloupé a postrádá absolutně vše, co zdobilo první dva díly. Je tu sice borec Daniel a jeho TAXI, ale samotných honiček a dopravení cestujících včas na určité místo je neskutečně málo. Snad jednou nebo dvakrát na to Samy Naceri šlápne a to je opravdu málo, oproti skvělé akční jedničce a slušné dvojce. Děj nyní není přihlouplý, ale totálně dementní a samotné scény vyznívají většinou naprosto antivtipně. Emil zase vyvádí psí kusy ale má aspoň charisma, na druhou stranu absolutně zklamal Giber, který zaslouží za tento výkon ODPAD!. Vše zachraňuje sexybomba Petra. Dějem a samotnými scénami jde toto dílko rovnou do Odpadu!. Je nutné ovšem brát zřetel na hlavní hrdiny, kteří zůstali věrni... Jen doufám, že nebude TAXI 5. 25% ()

JJ.Gibson odpad!

všechny recenze uživatele

Je vskutku k nevíře, jak se to dá podělat!! Omlouvám se za slovník, ale takovou sračku jsem snad ještě neviděl!!! První díl byl supr, druhý byl dovedený k dokonalosti, třetí byl hroznej kromě prvních deseti minut a čtvrtý absolutní tragédie!!! Žádné vtipy, žádná akce, žádné hlášky a speed-démon Daniel měl zde spíše cameo roli, než cokoliv jinýho. Odpad odpadů!!!!!! Fakt děsný!!!! ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Zřejmě rozlučkový díl s ústřední dvojicí, protože po průserech Samy Naceriho ho už filmaři moc nechtějí obsazovat. Což se následně ukázalo v pětce. Je to velká škoda, měl jsem ho jako herce docela rád a s filmovým Emilem byli celkem zábavná dvojka této série. Jenomže ani čtverka není žádný zázrak a kvalitou je hodně podobná suché trojce. Taxi jsme si tu užili velmi málo, spíš se všechno točilo okolo debilního komisaře, který mi od dvojky lezl neskutečně na nervy a ultra drsného leč dalšího kokota belgického mafiána. Daniel se tu potloukal s dvěma dečkami, místo aby byl pořád ve středu dění, no a moje „platonická láska“ Marion Cotillard se na to vysrala raději úplně a ani se tu neobjevila – což mě mrzelo asi nejvíc, protože já tuhle ženskou prostě žeru. Ten ujetý závěr stál totálně za hovno, ale i tak zůstanu na průměrném ohodnocení za povedený začátek a pár vtipných scén a zřejmě i trošku z nostalgie, že ty dva ocasy už asi nikdy spolu neuvidím… ()

Galerie (19)

Zajímavosti (13)

  • Televízny hlásateľ, ktorý informuje na začiatku filmu o futbalovom transfere, je legendárny francúzsky hlásateľ Patrick Poivre d'Arvor, považovaný za najznámejšieho fr. hlásateľa. V záverečných titulkoch má aj špeciálne poďakovanie, spolu s Djibrilom Cissém. (Real Tom Hardy)
  • V tomto díle řídí taxikář Daniel (Samy Naceri) tehdy nový Peugeot 407, který nahradil starší model 406 z předchozích dílů. (korbitch22)

Reklama

Reklama