Reklama

Reklama

Maminčin mazánek

Trailer

Jeffrey Manus žije ve svých 29 letech stále se svou matkou a toto soužití mu naprosto vyhovuje. Jednoho dne však jeho pohodlnou existenci nabourá nový maminčin nápadník, který si začíná přisvojovat více, než by se Jeffreymu líbilo. Jejich spor se vyostřuje a u Jeffreyho se začínají nečekaně objevovat známky dospělosti... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (86)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Jon Heder v roli maminčina mazánka zahrál co musel a já se u toho vcelku smál. Nejhorší je, že to takhle občas dost funguje, o to horší je realita pro toho člověka, o kterém je vlastně tento příběh. I když tady je to dost nereálný. Život je stejnak hrozně velká svině, i když to tady vidět není, ale jako komedie to ušlo. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Upřímně mě to docela překvapilo, protože jsem se u toho dost slušně pobavila. Jon Heder byl pro tu roli dost dobrá volba, ty jeho výrazy byly naprosto dokonalý. Co mi teda celý ten film zkazilo byl ten příšernej (a předvídatelnej) konec, to bylo fakt strašný. Nevim proč mají Američani úchylky na happyendy. 3* btw. Simon Helberg snad nemůže mít ani jednu jedinou negeekovskou roli :D ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Máte tu něco, co není k zblití?" Drobná kritika rychlého občerstvení mne nikdy neomrzí, ale o tom tento snímek není. Je o týpkovi, kterého by jeho pravý otec, kdyby byl po ruce, jistě s chutí přejel autem a dobře by udělal. Jon Heder se snad narodil pro role zabržděných trotlů s ohromným egem, takže už skoro nevěřím tomu, že je hraje, ale to je jedno. Tohle je zkrátka zábava natolik prostoduchá, že mi chvílemi připadala skoro až milá. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Mám rád Jona Hedera, pretože to je fakt ujetý zjav a perfektne typologicky sadne na postavy rôznych "freaks"... Mama´s Boy rozdá karty už pri prvých scénach a vyšle alarm smerom k mozgovým bunkám, aby sa deaktivizovali... Prvá polka je celkom príjemná (vďaka Hederovi a Danielsovi), nič neriešiaca, občas dosť vtipná. V druhej sa prejaví už klasický syndróm "light" komédií- skĺznu do gýču, kŕču, trápnosti a sračkovej limonádky, ktorá je fakt žalostná...A k tomu afektovaná Diane Keaton a brutálne otravná typická "all american girl" Anna Faris..bŕŕŕ!!! Druhá polovica je čistý odpad, ale budem milosrdný:) ()

sadlokan 

všechny recenze uživatele

Já sem dlouho čekal,až mě naši vyhodí a ta pohoda,i když duševní tedy vůbec,tam byla.Nakonec sem šel sám,rodiče vůbec nějak,když neprudíš,nenasereš.Ale tendle zoula by mě prudil,jen by se objevil ve dveřích!Parádní punk soundtrack,akorát že by to jel ten troubelín, je mi skoro divný.Jo,a v Austinu,je dle českých překladatelů výborná indická hudební scéna.Neni spíš indiánská?Nebo že by přeci jen indie? ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • Anna Faris (Nora) vlastní Hondu Civic z roku 1980. Jon Heder (Jeffrey) jazdí na konci filmu v požičanom veteránovi Buick Roadmaster Convertible [76-C] z roku 1948. (Raccoon.city)
  • Kníhkupectvo, kde pracuje Jon Heder (Jeffrey) je v Long Beach v Kalifornii a kaviareň, kde pracuje  Anna Faris (Nora) je v Apple Valley v Kalifornii. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama