Reklama

Reklama

Nula od nuly pojde

  • Velká Británie Big Nothing (více)
Trailer

Charlie (David Schwimmer) napsal knihu, ale nikdo mu ji nechce vydat. Kvůli zajištění své rodiny musí přijmout podřadnou práci, z níž je však následně vyhozen kvůli špatné radě svého kolegy Guse (Simon Pegg). Oba rychle potřebují peníze, proto se rozhodnou zrealizovat Gusův plán a požadují od místního reverenda sto tisíc dolarů, jinak se veřejnost dozví o jeho internetových „choutkách“. Že plán nevyjde přesně podle plánu a po okolí města se začne povalovat hromada mrtvol, snad nemá cenu říkat. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (415)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film jsem se dost těšil, a nebylo to kvůli tomu že ho režíroval režisér Dead end, což jsem zjistil až několik minut po shlédnutí. Film jsem chtěl vidět spíše pro dvojici Schwimmer a Pegg. David tu hraje umaštěného smolaře a tahle role mu dokonale sedne. A Pegg mě překvapil tím jak je tlustej. Celý film je naprosto pohodovej, vraždy a suchej humor tu je naprosto dokonalý. Jen zhruba posledních 10 minut mohlo bejt jiných protože ke konci se zbytečně tlačilo na pilu. Ale jinak paráda. ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Naprosto luxusní thriller u kterého se válíte smíchy. Rozjezd je sice trochu slabší ovšem o to silnější je pak střední pasáž filmu a také naprosto výborné vyvrcholení. Když k tomu přidáme výborný soundtrack a solidní herecké výkony, především od Pegga, máme z toho velice příjemnou odpočinkovou podívanou... ()

Reklama

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Dramatičnost a komičnost nádherně vyladěné k více než koukatelnému celku! Angličané jsou mistry dramatu i komičnosti, tudíž spojit tyto dva elementy v jeden dokáží pořádně zas a jen oni. Výborný film! Na tomto snímku jasně vidíme, že takový Indiana Jones 4 je hodnocen stejně jen z důvodu nostalgie, protože Nula od nuly pojde je asi tak 30 000x lepší film. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Docela zábavnej komedio-thriller, kde se hlavně vydařilo výborný obsazení včele se Simonem Peggem a nakonec i ten Schwimmer je tady zábavnej. Jedinej, ale za to celkem velkej problém filmu je kolísavost zábavnosti, kdy jednou to je naprosto extrémě zábavný a hned za okamžik nuda a nic moc se neděje, krom toho mi konec přišel takovej nedotaženej, ale i tak sem se u toho dobře pobavil ()

predators 

všechny recenze uživatele

Takže! Nevím proč, ale svým podáním mi to připomínalo Darwinovy ceny, jestli to bylo těmi náhodnými úmrtími? Nevím. Každopádně jsem se bavil a po dlouhé době taky zasmál. Dost svěží komedie, u které nemusíte přemýšlet a necháte se jen překvapovat fakt hustými situacemi. Swimmerovi jsem přál teda lepší konec, ale to je asi dáno tím, že jej známe z Přátel, takže tento menší delikt bych nepočítal. Jo, doporučuju! 80% ()

Galerie (10)

Zajímavosti (9)

  • Charlie (David Schwimmer) čte na začátku filmu knihu "A Brief History of Time", v Česku vydaná pod názvem "Stručná historie času", od kvantového fyzika a astronoma Stephena Hawkinga, pod jehož jménem se představí policistovi. (Driss)
  • Scéna s lentilkami je přímým odkazem na film Matrix (1999), kde Morfeus (Laurence Fishburne) nabízí Neovi (Keanu Reeves) také modrou a červenou pilulku, jakožto dvě možné varianty dalšího vývoje situace. (GordonCZ)
  • Filmováno na Isle of Man, Monmouthshire, ve Walesu, nebo například v Kanadě. (PußyMagnet)

Reklama

Reklama