Reklama

Reklama

Nula od nuly pojde

  • Velká Británie Big Nothing (více)
Trailer

Charlie (David Schwimmer) napsal knihu, ale nikdo mu ji nechce vydat. Kvůli zajištění své rodiny musí přijmout podřadnou práci, z níž je však následně vyhozen kvůli špatné radě svého kolegy Guse (Simon Pegg). Oba rychle potřebují peníze, proto se rozhodnou zrealizovat Gusův plán a požadují od místního reverenda sto tisíc dolarů, jinak se veřejnost dozví o jeho internetových „choutkách“. Že plán nevyjde přesně podle plánu a po okolí města se začne povalovat hromada mrtvol, snad nemá cenu říkat. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (415)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Černočerně vražedná komedie a první film,ve kterém hraje David Schwimmer v podstatě kladného hrdinu a neleze mi přitom na nervy.Můj oblíbenec Simon Pegg určil směr snímku pomocí dvou vět:"Mám plán." a "Je to naprosto nenásilnej podnik,nikomu se nic nestane."Následuje řada nešťastných a tragicky končících příhod,u kterých jsem se výborně bavil a které perfektně podtrhuje zoufale nevinný pohled Charlieho,jenž se díky jednomu chybnému rozhodnutí ocitne ve vleku událostí.Mám rád černý humor a vzhledem k tomu,že tvůrci nezkazili závěr frenetickým potleskem a zářivými úsměvy,hodnotil bych za čtyři hvězdičky,ale za bonusy jsem udělil pátou.Bonusy:Alice Eve,vražda lízátkem,Engel a Mimi Rogers s Pink Floydy. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Tak tomuto sa povie tá pravá, kráľovsky delikátna nádielka čierneho humoru, ktorá prišla po dlhom čase a od hereckého spojenia, od ktorého by to ešte nedávno čakal len málokto. Elegantnosť morbídnej zábavy na najvyššom stupni, akurát škoda, že príbeh nemohol svojimi nápadmi a dejovosťou naplniť plnú minutáž a tak sa trošku preťahoval. Ale mimo toho, maximálna spokojnosť, ku ktorej dopomohol aj ten správny výber našlapanej, šťavnatej hudby a scenár tak neskutočne náhodovo vtipne domotaný, až to bolo uveriteľné. 85%! ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Zábavná a proklatě černá komedie o jednom "dokonalém" plánu jak rychle získat peníze. Film jede v dobře známých kolejí komedií, ve které se ušláplý zoufalec spojí s troubou, který má plán jak "snadno" přijít k penězům. Vše se samozřejmě pokazí a mrtvol bude nepočítaně. I když je tato struktura značně okoukaná, snímek po většinu sopáže skvěle baví, díky propracovanému scénáři, dobře napsaným postavám, které mají vždy schované nějaké překvapení, skvělým gagům a překvapivému konci. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Zážitek mi opět zkazila Nova Cinema, a to stylem, jakým to umí jen ona. Nejdřív mě na film nechala skoro půl hodiny čekat, pročež mi vystydla večeře, a pak nasadila nepochopitelnou třetí reklamu pět minut před koncem, čímž naprosto vygumovala navození jakékoli závěrečné atmosféry. Jinak jsem si ale film moc užil. Líbí se mi a mám rád, když někdo na stůl naservíruje chod plný nešťastných náhod s oblohou černého humoru, aby si filmový fanoušek uvědomil, že před kamerou nemusí být všechno jen růžové a krásné, aby se tomu dalo zasmát. P.S: Pro příště bych prosil pana Daniela Rouse, aby si ohlídal dabing Davida. P.P.S: Slovenský překlad názvu "Vel´ké h..." vyhlašuji perlou měsíce. Konečně někdo správně pochopil britskou suchařinu. ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Bylo zatraceně fajn vidět Davida Schwimmera zase v něčem hrát. A když mu navíc zdatně sekundují Simon Pegg, Alice Eve a Natascha McElhone, tak je to ještě o to lepší. No a jelikož jméno Simon Pegg znamená i pořádnou porci ztřeštěné zábavy, tak předpoklady zabavit Vás na onu rozumnou stopáž 86 minut, má snímek více než dobré. Musím se přiznat, že k tomuhle filmu jsem se dostal úplnou náhodou při "surfování" po TV kanálech a to nenadálé hromadění mrtvol a přehnaných událostí mne zaujalo natolik, že jsem zůstal u téhle žánrovky jako přikovaný až do konce. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (9)

  • Filmováno na Isle of Man, Monmouthshire, ve Walesu, nebo například v Kanadě. (PußyMagnet)
  • Celosvětová premiéra proběhla 18. listopadu 2006 na filmovém festivalu v Cardiffu. (ČSFD)
  • Scéna s lentilkami je přímým odkazem na film Matrix (1999), kde Morfeus (Laurence Fishburne) nabízí Neovi (Keanu Reeves) také modrou a červenou pilulku, jakožto dvě možné varianty dalšího vývoje situace. (GordonCZ)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno