Reklama

Reklama

Nula od nuly pojde

  • Velká Británie Big Nothing (více)
Trailer

Charlie (David Schwimmer) napsal knihu, ale nikdo mu ji nechce vydat. Kvůli zajištění své rodiny musí přijmout podřadnou práci, z níž je však následně vyhozen kvůli špatné radě svého kolegy Guse (Simon Pegg). Oba rychle potřebují peníze, proto se rozhodnou zrealizovat Gusův plán a požadují od místního reverenda sto tisíc dolarů, jinak se veřejnost dozví o jeho internetových „choutkách“. Že plán nevyjde přesně podle plánu a po okolí města se začne povalovat hromada mrtvol, snad nemá cenu říkat. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (415)

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Bylo zatraceně fajn vidět Davida Schwimmera zase v něčem hrát. A když mu navíc zdatně sekundují Simon Pegg, Alice Eve a Natascha McElhone, tak je to ještě o to lepší. No a jelikož jméno Simon Pegg znamená i pořádnou porci ztřeštěné zábavy, tak předpoklady zabavit Vás na onu rozumnou stopáž 86 minut, má snímek více než dobré. Musím se přiznat, že k tomuhle filmu jsem se dostal úplnou náhodou při "surfování" po TV kanálech a to nenadálé hromadění mrtvol a přehnaných událostí mne zaujalo natolik, že jsem zůstal u téhle žánrovky jako přikovaný až do konce. ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Naprosto luxusní thriller u kterého se válíte smíchy. Rozjezd je sice trochu slabší ovšem o to silnější je pak střední pasáž filmu a také naprosto výborné vyvrcholení. Když k tomu přidáme výborný soundtrack a solidní herecké výkony, především od Pegga, máme z toho velice příjemnou odpočinkovou podívanou... ()

Reklama

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Všecko špatně a ještě naruby, míchání žánrů, nelogičnosti až trapnosti, zcestné vkládání detailů s nulovým účinkem, nevhodní herci, co 3 min. nová písnička a ne vždycky vhodná s funkcí dorazit rozviklaný hřebík, který né a né se zarazit. Pegg mi až tak nevadí, ale Davida jsem viděla snad jednou v Přátelích a je to pořád stejné prkno jak poleno. Neznámý rejža se snažil prorazit mezi hvězdné kultovní režiséry, ale s určitostí neznámým zůstane, nula od nuly pojde. Tu první hvězdu dávám za nulový efekt, druhou rozhodující přidávám ke korunce Miss Poupě Wyomingu či Oklahomy, když měla tak krásný den, že jako bonus dostala pěkný výlet do Oregana a zaslouženě. Nefungovalo to, čekala jsem houby s voctem, ale film pro mě skončil současně s titulkama a už o něm nevím nic, leda tak velké h... ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Faráře zavražděj tu samou noc, co s jeho ženou sletí z útesu opilej policajt..... Zní to jako náhoda? Myslíte si, že je to jediná náhoda? Černohumorná hříčka těžící z podělanýho plánu a hru na ,,kdo je kdo?“, ve který není o náhody (a tedy o nápady) nouze. Zajímavě to do sebe zapadá, ale i když jsem se celkem bavil, jednou mi to stačí. Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Nechápu, proč ze mě peníze pracháče neudělají. 2.) Protože černá komedie a Simon Pegg patří k sobě, jako k velbloudovi hrby. 3.) Zjistím, že A. Eve už nevypadá jako dítě. PŘÍBĚH **** HUMOR ** AKCE * NAPĚTÍ * ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Ničím výnimočný, ba skôr dosť neoriginálny thriller, využívajúci mnohé moderné filmové postupy. Zložený obraz, zrýchlené zábery, rockový soundtrack, prekombinovaný dej, humorné vsuvky... veci, ktoré môžme dnes tak často vidieť u podobných snímkov. Zo začiatku ma trocha rozptyľovala prítomnosť Davida Schwimmera, herca ktorý spojil svoju karieru so seriálom "Priatelia". Ale ukázalo sa, že svoju úlohu tu zvládol obstojne. Viacej sa mi však páčil výkon Simona Pegga. Celkovo vidím tento film na slabučké tri hviezdičky. *** ()

Galerie (10)

Zajímavosti (9)

  • Charlie (David Schwimmer) čte na začátku filmu knihu "A Brief History of Time", v Česku vydaná pod názvem "Stručná historie času", od kvantového fyzika a astronoma Stephena Hawkinga, pod jehož jménem se představí policistovi. (Driss)
  • V USA byl snímek distribuován rovnou na DVD. (Othello)
  • Film byl natočen za 32 dní. (Othello)

Reklama

Reklama