Reklama

Reklama

V temném lese

  • Španělsko Bosque de sombras (více)
Trailer

Mladí manželé, Ledoyen i Considine, přijíždějí na návštěvu ke svému příteli. Když v lese najdou děvčátko se znetvořenými dlaněmi, jejich klidný letní výjezd se promění v horror. Pokoušejí se ji pomoci a vezmou ji pryč z domu, kde byla vězněna. Bohužel její ochránci, místní vesničané spustí hon na manželský pár v lese... který tak dobře znají! (LIVINGDEAD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Nuž, sedliaci sú sedliaci, pričom užiť si s kozou nie je jedno a to isté ako s nastajlovanou blondskou. To srdcu skrátka nerozkážeš. Samotnému snímku pomerne dosť dlhú dobu trvá kým sa rozbehne, čo je jeho najväčšia devíza. Od poslednej tretiny si človek sľubuje najmä výraznejšie hixplo vsuvky, no bohužiaľ, tie príliš priestor nedostávajú. Ako “obyčajný” film “V temnom lese” vysloveným sklamaním nie je, no od horor žánru má na míle ďaleko .. ()

Gary 

všechny recenze uživatele

Dva roky jsem čekal, jestli se líní čeští ditributoři konečně rozhodnou uvést tenhle film na DVD. Marně. I když je k sehnání snad ve všech našich sousedních státech (myslím kromě Slovenska). Proto mi jej musely dopřát prostředky jiné (vy-víte-které). Zkráceno: úžasná kamera a zvuk - řemeslná práce radost pohledět/poslouchat. Funguje budování napětí, bezchybný střih a dobří herci (Gary Oldman nezklame, za půlkou má jeho postava nejspíš zajímavější příběh než zbytek tlupy). Delší verzi bych si rád někdy sehnal. Prostě moc příjemné překvapení s trošku divným koncem. ()

Reklama

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Velmi dobré drama se skvělým obsazením. Kombinace dabingu (bohužel) se španělštinou byla okouzlující, především v podání vynikajícího Garyho Oldmana. Scénář byl napsán dobře, až (jak již zde bylo zmíněno) na závěrečnou pasáž, kterou si musí divák opravdu domyslet. Každopádně filmu neschází napětí a hutná atmosféra odlehlého lesního prostředí. I přes četná klišé či opakování námětu jsem byl po shlédnutí filmu velice spokojený. ()

Arkos 

všechny recenze uživatele

Tak v žádném případě se nejedná o horor, ale spíše o thriler. Film není špatný, ale bohužel občas příliš zdlouhavý a tím i nudný. Postrádám tu větší napětí a vadí mně občasné nelogické jednání hlavních postav. Přes to všechno se na film dá celkem v pohodě dívat a překvapivě jsem se občas slušně bavil. Celý film o dost zvedla přítomnost Garyho Oldmana. ()

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Tak z tohoto filmu mám lehce rozporuplné pocity, ale převažují klady. Možná to bude tím, že filmy podobného ražení moc nesleduji, takže nemám v malíčku, jestli vykradl jiné snímky, možná taky Garym :-), jehož jsem skalním fanouškem. Každopádně film má atmosféru, poněkud zvláštní konec, ale rozhodně stojí za shlédnutí. Pokud při koukání nevaříte ani nehrajete PC hry, musíte cítit to napětí ve vesnici, do které přijede pár cizinců, z nichž naštěstí jeden mluví španělsky, takže izolace není úplná. Chtěla bych vidět tu delší verzi, která zřejmě není k sehnání, protože mi tam chyběly některé souvislosti, např. proč ti vesničani schovávali to děvčátko a taky samozřejmě ten konec :-). ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama