Reklama

Reklama

V temném lese

  • Španělsko Bosque de sombras (více)
Trailer

Mladí manželé, Ledoyen i Considine, přijíždějí na návštěvu ke svému příteli. Když v lese najdou děvčátko se znetvořenými dlaněmi, jejich klidný letní výjezd se promění v horror. Pokoušejí se ji pomoci a vezmou ji pryč z domu, kde byla vězněna. Bohužel její ochránci, místní vesničané spustí hon na manželský pár v lese... který tak dobře znají! (LIVINGDEAD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Souhlasím, Strašáci mi naskočily na mysl hned při prvních krocích té vesnicko-bratrské bandy. Leč jedná se o skvěle zpracovaný snímek s opravdu dobrými herci, v popředí pan Oldman a šéf bandy, dva opravdu solidní protivníci. Žánr je skutečně někde mezi dobrodružným a westernovým příběhem s lehkou mystikou. Bavil jsem se dobře, vřele doporučuji k shlédnutí. :-) PS: Režisér se zde nezapře, dozvěděl jsem se, že má rád temnou atmosféru-horrory. Skutečně se mu to vyvedlo.! ()

Copacabana 

všechny recenze uživatele

Prekrásne lokality, tmavý les, upršané počasie, "milí" dedinčania za dverami a to všetko posadené do 70.-tych rokov. Na prvý pohľad behá mráz po chrbte, ale tento hixploitation je v niečom iný, výnimočný, pretože ukazuje iný rozmer a zaujímavé rozuzlenie príbehu. V niečom ide po stopách Straw dogs, ale v niečom je aj vo svojej podstate originálny. Kto však čaká brutalitu a xxl dávku napätia, nech sa radšej otočí iným smerom. ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Příjemná žánrovka se skvělým Gary Oldmanem (Jako vždy) v jedné z hlavních rolí. Ačkoliv film nijak nekopíruje, nevykrádá a má svůj vlastní příběh - dost mi připomněl Strašáky (1971) s Dustinem Hoffmanem. Bylo to jistě prostředím opuštěného domu, hustých lesů, podivných venkovanů i námětem se znásilněním od kterého se spouští kolotoč zabíjení.... Tady jde ale o střet kultur, dá - li se to tak říci o Angličanech z města a prostých španělských venkovanech. Škoda toho konce, po skvělé lesní honičce v bouři film začal ztrácet na tempu. Ale i tak jsem se dobře bavil. Dávám tři náboje do brokárny. * * * ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Velmi dobré drama se skvělým obsazením. Kombinace dabingu (bohužel) se španělštinou byla okouzlující, především v podání vynikajícího Garyho Oldmana. Scénář byl napsán dobře, až (jak již zde bylo zmíněno) na závěrečnou pasáž, kterou si musí divák opravdu domyslet. Každopádně filmu neschází napětí a hutná atmosféra odlehlého lesního prostředí. I přes četná klišé či opakování námětu jsem byl po shlédnutí filmu velice spokojený. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to působí jako dalších tucet thrillerů nebo hororvých subžánrů hixploitation se zabíjáckýma vesničákama a hodnýma turistama,ale zmýlená neplatí, Blackwoods je mnohem víc, postavy nejsou vůbec takhle jednoduchý a ani příběh. Navíc Gary Oldman tu je naprosto úžasnej a nebýt zajímavě pojatý postavy Paddyho Considinea, tak by film byl jen jeho. ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama