Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V letadle Boeing 747 trasy z Los Angeles do Paříže, bláznivý vědec CIA dr. Lucas Thorp pašuje tělo, které je nakaženo geneticky zmutovaným virem. Během turbulence dojde k vypuštění hrůzného virusu ven. Paluba letadla je atakována skupinkou nebezpečných zombií. Ti následně obsadí letadlo plné ustrašených cestujících. (LIVINGDEAD)

Recenze (48)

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Flight of the Living Dead je nenáročný zombie horor, ktorý napriek pomalšiemu rozjazdu predsa len napokon ponúka požadovanú béčkovú zábavu. Hoci podobne ako desiatky jeho subžánrových kolegov z posledných rokov neprináša nič ohurujúce, predsa len ide o kúsok, ktorý si zaslúži aspoň letmú pozornosť hororového diváka. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Už jsem viděl dost poblázněných scénáristických nápadů, ale tenhle kupodivu nebyl vyloženě špatný. Jasně, zombie v letadle jsme tu už měli a ne jednou, ale i tak jsem byl na tento filmeček docela zvědavý. Bohužel to dopadlo podobně jako nejčastěji porovnávaný film (Hadi v letadle) – tedy nepříliš dobře. Největší vadou na kráse bylo zbytečné natahování děje o haldu nudných dialogů a potom nepříliš přesvědčivé speciální efekty a triky. Nicméně příznivci tohoto subžánru si přijdou na své alespoň jakžtakž slušnými maskami nakažených. Navíc se tu objeví i několik humorných momentů a vtipných hlášek (přirovnání), takže jsem se u toho i párkrát slušně nasmál. A ani herecké obsazení nebylo vůbec špatné. O dost horší už to však bylo se samotnou logikou. Ta tady dostávala opravdu na frak a nejednou dostala doslova tvrdé direkty nejen zprava ale i zleva. Je mi jasné, že u podobných béčkových (nebo spíš už céčkových) záležitostí se na to musí pohlížet s nadhledem, to letadlo by se po tom všem doslova muselo rozpadnout ve vzduchu a zásobníky s nekonečnou municí vyloženě nesnáším. 40% ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

No vida co všechno se nevymyslí... sakra kdo mi ten námět ukradl? před časem jsem opravdu a to nekecám v nadšení z filmu Hadi v letadle vymyslel film který se jmenoval Zombie v letadle a než jsem stihl přesvědčit Asylum nebo nějaký podobný machry aby to natočili, tak už je to tady no co už. Možná bych to, ale přeci jenom pojal trochu jinak začátek je takovej nudnej a divnej naštěstí se to pak rozjede víc než slušně. Masky a efekty na béčko ujdou. No celkově to není žádná extra pecka, ale zabavilo mě to a průměrný 3* tomu nakonec dám.50% ()

juta 

všechny recenze uživatele

Ušlo to. Netradiční prostředí. Zombie v letadle, kde je málo prostoru a nikdo nemůže utéct. Docela tu dlouho trvalo, než se přešlo na nějakoku akci, takže začátek malinko nudný. Od propuknutí paniky začíná být film zajimavý. Golfová hůl určitě plus. Škoda, že na většinu zombíků byla použita pouze pistole, kde stačila rána do přirození a vzorek byl mrtvý. Trocha komediálních prvků tu taky byla, nevím jestli tak měly vyznít, některé určitě jo. Jsou lepší, i horší filmy se zombíky. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

V letadle Boeing 747 trasy z Los Angeles do Paříže, bláznivý vědec CIA dr. Lucas Thorp pašuje tělo, které je nakaženo geneticky zmutovaným virem. Během turbulence dojde k vypuštění hrůzného virusu ven. Paluba letadla je atakována skupinkou nebezpečných zombií. Ti následně obsadí letadlo plné ustrašených cestujících. ++++++++++++++ Film se mi líbil, masky zombíků byly skvělé. Efekty taky ušly. Prostě a jasně : "dalo se na to dívat"! ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Počas diskusie v Pentagone sa vraví o novom kmeni vírusu malárie. Ale tu spôsobuje parazit Plasmodium, čiže nie je to žiadne vírusové ochorenie, ale parazitické. (beso74)

Reklama

Reklama