Reklama

Reklama

Zázrak v New Yorku

  • USA Miracle on 34th Street (více)
Trailer

Obsahy(1)

V moderní verzi oblíbeného klasického příběhu z roku 1947 se šestiletá Susan trápí pochybnostmi nad existencí nejtradičnější nadpřirozené postavy — Santa Clause. Jednoho předvánočního dne však nečekaně uvidí v obchodním domě Santa Clause, který ji přesvědčí, že je skutečný. Malá Susan tak dostává ten nejhodnotnější dáreček ze všech dárků - opětovnou víru ve splnění svých snů. V hlavních rolích povznášejícího a radostného filmu, který o existenci Santy přesvědčí celou rodinu, se představují Richard Attenborough, Elizabeth Perkins, Dylan McDermott a Mara Wilson v roli Susan! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (64)

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Má očekávání byla veliká a o to jsem zklamanější. První polovina byla nekonečně rozvleklá a nudná a část v soudní síni sice zábavná, ale do krásné vánoční atmosféry to mělo opravdu daleko. Přesto souhlasím s lasumirem a Faramirem (:D) v tom, že někteří hodnotí zcela neobjektivně - budto je to příliš americké anebo moc krásné (ale se 3*?). Pohádkový dědeček aneb Santa Clause byl každopádně opravdu sympatický, za to bod k dobru. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Aj napriek tomu že som nevidel original ale remake tak sa mi film páčil, aspoň ho nemusím porovnávať. Podľa mna taká vianočná klasika ktorá zahreje pri srdci a hlavne herec santa clausa bol perfektný , asi takto by si ho malo dieťa v amerike predstavovať. Atmosféra na súde by sa dala krájať, ale obvinit starého dedka ktorý si myslí že je santa? Ako vážne? Trochu mrzel aj koniec kde sa santa vôbec neukázal ale aspoň splnil želania malej Susan. 4* ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele

Nevím, jaký byl originál - není k sehnání. Nicméně tenhle remake mě nenadchnul. Od začátku do konce to působí velmi kýčovitě, roztomilé jsou snad jen momenty, kdy si santa povídá s dětmi. Jinak mě to nebavilo a typické amerikánství aneb my věříme v Boha a my věříme v Santu, mi lezlo celkem krkem. Kdyby to byla čistě pohádka s nějakými kouzly, asi bych ledacos snesl, ale jelikož je to vánoční film, tak mnohé nesnesu. Za mě 40% ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Zázrak v New Yorku je milý, oddychový, sympatický a prostoučký příběh o muži, který je fyzickým představitelem nehmotného symbolu Vánoc, samotného Santy Clause. V celku jde o průměrnou filmovou záležitost s lehce topornými herci a jednoduchým scénářem. Malá Mara Wilson je roztomilá a Richard Attenborough zase charismatický. Zkrátka snímek, který bezpochyby patří ke svátkům klidu a míru, avšak nejde o nic speciálního či nezapomenutelného. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Originál jsem ještě neviděla, ale tohle mi přišlo jako velmi hezký a povedený vánoční film, nejenom o víře v Santa Clause, ale potažmo i o víře v zázraky. R. Attenborougha v roli Krise Kringla si člověk nemůže neoblíbit a stejně tak jsem ráda viděla malou Maru Wilson v jiné roli než v Matildě a Táta v sukni. Směřování k závěrečnému soudu mě překvapilo a pobavilo a konečné vyústění samozřejmě ve vánoční náladě uspokojilo :) V tomto žánru se dají i drobné nedostatky snadno odpustit. Přesně takto magický by vánoční film měl být. ~(4,3)~ ()

Galerie (27)

Zajímavosti (5)

  • Susanino stredné meno je Elizabeth. Zhodou okolností stredné meno herečky Mary Wilson, ktorá postavu Susan stvárnila je rovnaké. (m.a.t.o.)
  • Spoločnosť Macy's nedala tvorcom povolenie, aby sa jej obchodná značka objavila vo filme. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama