Reklama

Reklama

Kocour v botách

Trailer 2

Zamilovali jste se do něj ve Shrekovi... Teď máte v šíleně zábavném animovaném filmu možnost zjistit, kde si tenhle jedinečný kočičí frajer získal svou slávu a pár ohromných bot! Milovník, bojovník a psanec Kocour v botách (Antonio Banderas) se vydává na dobrodružství svých devíti životů, když spojuje své síly s Čiči tlapičkou (Salma Hayek) a Valdou Cvaldou (Zach Galifianakis) před závěrečným soubojem s nechvalně proslulými Jackem a Jillem (Billy Bob Thornton, Amy Sedaris). Tohle je skutečný příběh nejslavnější kočky, mýtu a legendy – Kocoura v botách! (Magic Box)

(více)

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (638)

Niktorius 

všechny recenze uživatele

V Česku má obutý Kocour tu smůlu, že pracuje s narážkami na pohádky a postavičky (říkankový Humpty Dumpty aka Valda Cvalda nebo dvojice Jacka a Jill), které jsou populární v anglosaském prostředí, ale u nás o nich něco matně ví jen ten, kdo trávil dětství se zahraničními televizními animáky. Avšak sám ústřední protagonista je natolik charismatickou, sympatickou a zábavnou postavou, že film utáhne i v místech, kde na to nestačí nedostatečně vyklenutý dějový nosník a zejména v těch chvílích, kdy se odhazuje svou polidštěnou masku a vrací se ke kočičí identitě, dovede bohatě pobavit i ty diváky, kteří skrze kulturní bariéru přehlédnou některé subtilnější vtípky. ()

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Kocour v botách se vrací ve vlastním filmu který je stejně zábavný jako všechny filmy o Shrekovi. Příběh je na Shrekovy standardy velice dobrý a animace opravdu nezklamala. Zajímavý příspěvek v tomto filmu k tomuto univerzu jsou taneční scény. FIlmy má navíc dojemné scény a když jsem jako devítiletý chlapec seděl v tom kině tak dlouho jsem se nad žádným animákem nedojal. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Tak toto je jeden z tých najhorších animákov, čo som kedy videl. Nielenže je dejová linka totálne nudná a nezaujímavá, ale miestami je totálne nevhodná pre deti. Jediné, čo za čosi stojí je grafika, tá je naozaj perfektná. Ale to už v tejto dobe nie je žiadne umenie. Mám neodolateľnú chuť otrieskať scenár jeho autorovi o hlavu za to, že som touto kravinou zabil skoro dve hodiny. 30/100 ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Líbilo, nic moc jsem nečekal, ale byl jsem příjemně překvapen solidní akcí, občas povedeným vtípkem a přestože to celé může působit dětským dojmem, tak i příběh nebyl špatný. Smíchy jsem se mohl potrhat hlavně při "zvratu" kde všude se Humpty Dumpty ukrýval, aby dohlídl na to, že Kocour spadne do léčky. Příjemná jednohubka. 60% ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Takovej ten příjemnej rodinnej animák,kterej se nesnaží o nějakou hlubší myšlenku jako např. první dva Shrekové nebo Doba Ledová, takže si ho užijí především děti. Nemůžu jít s hodnocením výš, přesto že film rychle a příjemně utíkal , ani jednou jsem se totiž pořádně nezasmál, úsměvných momentů je sice fůra, ale takovej ten nějakej vostrej vtip kdy se málem smíchem přicvknete jako u Shreka prostě chybí a dost mě rušili ty jejich neustálý tanečky, sice chtěli asi využít temperament Antonia a Salmy, ale to mě je k prdu když na to čumim jedině v češtině, protože kocourek je prostě jedinečnej s hlasem Aleše Procházky. Škoda že tvůrci jeli na jistotu a netroufli si být odvážnější, ale Kocourek je moje nejmilejší animovaná postavička poslední doby , takže sem se slušně bavil. 65%. ()

Galerie (63)

Zajímavosti (14)

  • Kromě trailerů bylo v rámci propagace filmu na internet vypuštěno také video „The Cat Haz Schwagger“, parodie reklamy na Old Spice. (blackarwen)
  • V rámci propagační kampaně se Antonio Banderas (Kocour v botách) objevoval na několika plakátech v obležení různorodé sorty koček. (Conspi)

Související novinky

Eddie Murphy by rád natočil pátého Shreka

Eddie Murphy by rád natočil pátého Shreka

29.01.2023

Slavný herec a komik Eddie Murphy nedávno dostal na Zlatých glóbech cenu za celoživotní přínos kinematografii, na Netflix nyní dorazila jeho nová komedie You People a letos se taky konečně dočkáme… (více)

Dvojka Kocoura v botách odhalila obsazení

Dvojka Kocoura v botách odhalila obsazení

15.03.2022

Krátce před zveřejněním prvního traileru oznámili tvůrci pokračování animáku Kocour v botách kompletní hlasové obsazení nového filmu. Snímek Puss in Boots: The Last Wish tak představí kromě… (více)

Shreka čeká restart

Shreka čeká restart

07.11.2018

Je to sedm let od celovečerního filmu Kocour v botách, poslední snímku ze shrečí série, který v kinech vydělal celosvětově 555 milionů dolarů. Místo klasického pokračování se teď ale studio… (více)

Chystá se pátý Shrek

Chystá se pátý Shrek

16.06.2016

Když se v roce 2001 objevil zelený zlobr Shrek, byla z toho malá kreslená revoluce. V DreamWorks Animation do něj totiž nacpali popkulturní odkazy a vtipy, u kterých se místo dětí bavili hlavně… (více)

Reklama

Reklama