Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tom Lone a John Crawford pracují pro FBI. Oba se účastní akce, při které se jim podaří zneškodnit zabijáka z organizace jakuza – Sólistu. Poté oba muži s rodinami chystají party. Někdo jim však jde po krku. Tomův dům je přepaden a Tom s celou rodinou nemilosrdně zastřelen. Nakonec je zapálen i dům. John poznává, že je to práce Sólisty, o kterém si mysleli, že ho při akci zastřelili... Po třech letech má John případ, při kterém opět narazí na tohoto zabijáka. Tentokrát Sólista navštívil přímo jakuzu a zabil spoustu jejích členů. Odešel totiž od jejich vůdce Shiroa a nyní pracuje pro jeho protivníka – mafiána Changa. Získává pro něj drahé sošky koní, které patřily právě Shiroovi. John při pátrání poznává, že šlo o loupež a určitě v ní jeli i policisté. Do města přijíždí Shiroova dcera, chce v jakuze udělat pořádek. Mezitím se John setkává přímo se Sólistou. Má sice změněný obličej, ale poznává ho. Bohužel na něj nic nemá, tak ho nemůže zatknout.... Sólista vyprovokuje rvačku a zabíjení mezi Shiroovou jakuzou a gangem Changa. Je jasné, že něco chystá. Mezi gangy dojde k velké přestřelce, které se účastní i policie. John pronásleduje Sólistu, ale ten mu uniká. Teď už je ale vše jasné: Sólista stále pracuje pro Shiroa a má za úkol úplně zlikvidovat Changovu rodinu... John se svými lidmi zatím najde plastického chirurga, který Sólistovi zhotovil poslední podobu a identifikuje ho. Sólista mezitím likviduje Changa, ale jeho ženu s dcerou zabít nedokáže. Proto musí zabít několik Shiroových mužů, aby o tom nemluvili. Do města přilétá sám Shiro. John ho navštíví a informuje ho o tom, co se stalo v Changově domě i o tom, že Sólista, který pro něj pracuje, zabil i jeho muže a nechal odejít Changovu ženu. Shiro se Sólisty hodlá zbavit... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (315)

predators 

všechny recenze uživatele

V podstatě ani nevím, za co dát hvězdu:-) Nekonal se žádný velký scénáristický nápad, myšlenka(až na závěrečnou pointu) a ani, pro mě, hvězdné duo v hlavních rolích neukázalo své maximum. Žádný souboj, ať už mezi nimi nebo proti někomu jinému. Místo toho mi byla naservírována jen bezhlavá, bezduchá střílečka a hromady mrtvých číňanů. Nic, s čím ztrácet čas...20% ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Hm, je to opravdu dost hrozný. Vždyť to měla být Válka! Prostě postavím Jeta a Jasona naproti sobě, přesně jak je na plakátu, jednomu hodím železnou palici, druhému zahradnický nůžky a nechám je se 90 minut řezat. Režiséra Atwella tohle napadlo prosím pěkně až v 87. minutě! Film nemá v podstatě čím zaujmout. Na první obstojnou rubačku se čeká přesně hodinu, kdy začne konečně úřadovat Jason ve stylu Kurýr. Jinak se tu jenom střílí, vše zajímavé je v traileru, Jet se zmůže jen na jednu šermovačku s katanou a závěrečný a tolik očekáváný fight s Jasonem je sice slušný, ale pokud jste si zrovna na půl minutky odskočili, aby jste zahnali nepříjemné brnění v močovém měchýři, bitku propásnete. Je snad ještě kratší než Jasonův účes. Nebudu tu popisovat příběh, nechci znovu tlouct hlavou o stůl a proklínat scénáristy, ale neodpustím si jednu poznámku: připravte se na pointu, před kterou by si sednul na prdel i Darren Lynn Bousman (na to byste vážně nepřišli, ale celkově to působí hodně prazvlástně). No a ten konec, to jsem asi špatně viděl, jinak to nechápu. A vlastně ani nerozumím tomu, proč dávám dvě hvězdičky... 35 miliónů dolarů(výdělek celosvětově) ()

Reklama

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Toto setkání dvou akčních hvězd opravdu nedopadlo dobře. Akce se skládá vpodstatě jen ze dvou krátkých bitek a Jetovo pošťuchování s Jasonem (které trvá jen minutu a opravdu to nevypadá nijak cool, takže na se netěšte na nějaký výrazný souboj těchto dvou ikon). Zbytek je nuda, dějem i ztvárněním (zběsilý střih, filtrování) připomínající trochu dnešní seagalovky a vše dovršuje divná pointa a praštěný závěr. 3/10 ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Průšvihem je, že ze spojení Jet Li a Jason Statham se čekalo a dalo vytřískat mnohem více. Jason "kopat" umí a Jet Li, to snad ani nemusím dodávat. A přesto War šetří akcí až to hezké není, během sledování tak doufáte, že největší nářez na nás čeká na konci filmu a ono nic, finále je krátké, odfláknuté a vůbec nevyužívá toho, jaké dvě hvězdy se podařilo dostat do jednoho filmu. Ale pravdou je, že alespoň vizuálně je na tom War dobře, některé scény jsou slušně sestřihané a svým obsahem slušně mrazivé (například vyvraždění rodiny na počátku). ()

prome 

všechny recenze uživatele

Co se deje ? Co se stalo ? Co to proboha je ? ... Tak takove otazky se mi honili hlavou behem sledovani tehle jedne velke NUDY ! Ano je to nuda. Jason X Jet... tahle dvojka mela vytvorit narez, akcnak se vsim vsudy, zbesilou jizdu. Ale ejhle opak je pravdou. Rezie je mizerna, chvilemi jsem si rikal jestli tohle vubec jde zkazit a ono to prece jen jde, kamera zmatena, pribeh tak divny a nezazivny s tak blbym koncem, ze jsem se divil ze tohle vubec mohlo nekde projit. Tesil jsem se, opravdu jsem se tesil (The One se mi opravdu celkem libil). Skoda, jedna velika skoda... ()

Galerie (82)

Zajímavosti (10)

  • Auto, které řídí ve filmu Crawford (Jason Statham), je Chevrolet Chevelle SS, model 1969. (rawboy)
  • Původní název filmu zněl Rogue. Ten však studio Lionsgate posléze změnilo na stávající War, aby tak předešlo záměně s krokodýlím thrillerem studia The Weinstein Company, jež do kin vstupoval v tomtéž období pod stejným originálním názvem Rogue (2007). (Conspi)

Reklama

Reklama