Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Staňte se svědky příběhu z fiktivní země Monsterland - dobrodružství El Superbeasta, vyvrženého mexického zápasníka a jeho sestry a žhavé družky Suzi-X, jak se spolu postaví ďábelskému zlosynu Dr. Satanovi! Jedná se o adaptaci komiksu z mozku Roba Zombie, ten se navíc ujmul i produkce a celý projekt se odehrává pod jeho křídly. (ČSFD.cz)

(více)

Recenze (216)

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Animáč od Roba Zombieho je nabitý kozama, sprosťárnama, násilím, narážkama na slavné hororové filmy (přejetý Michael Myers) a hlavně poněkud jednoduchou, ale výbornou srandou. Svým způsobem mi to připadalo trochu jako kříženec mezi Drawn Together (i ta animace je hodně podobná) a Ugly Americans. Není to sice vrchol humoru, ale postavičky jako je El Superbeasto, jeho ségra Susie X (dabovala ji Zombieho manželka Sheri Moon), náckovští zombies a Hitlerova hlava v lahvi, přemoudřelý King Kong, kozatá štětka Velvet Black a Dr. Satan vás budou bavit. Já osobně jsem se ještě dost nasmála u textů songů, které se tam objevovaly. Zkrátka a dobře, fanoušek Roba Zombieho tohle zákonitě ocenit musí, stejně jako ti, co se rádi dívají na úchylné animáče:). ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Film je prakticky vubodovaný na odkazech na nejrůznější hororovou i nehororovou tvorbu, především pak na veškerou tvorbu Rob Zombieho, která tomuto filmu předcházela. Nemyslím si, že je to špatně, soudě dle toho, že se mi to celkem líbilo. Film má docela příjemný nádech. Nepůsobí na vás tak, že byste nepotlačili nutkání se neustále hlasitě smát. Spíše film navodí takovou příjemně zvrácenou atmosféru. Za vyzdvihnutí určitě stojí naprosto úžasná hudba, která některé pasáže neustále doprovází, především pak ta, která se rozezní s příchodem nacistů, kteří se snaží chránit hlavu samotného Ádě H. naloženou v prapodivném roztoku na futuramistický způsob. Ten soundtrack jsem prostě nucený si stáhnout. Musím říct, že tohle byl zatím nejlepší počin Rob Zombieho ze všech. Zatím dávám 3*, ale možná se mi to rozleží a přidám. ()

Reklama

liquido26 

všechny recenze uživatele

Je to přesně tak, jak říkal slasher - není to bůhví co, smíchy neumřete, ale nudit se určitě taky nebudete. Mě bavily nejvíc odkazy. Byly jich tam mraky, hlavně na nejrůznější horory (ten úplnej začátek, byla parodie na začátek starýho Frankensteina, pak se tam taky objeví Frankensteinova nevěsta, Fantom opery s beďarama, Jack Nicholson se sekerou, Michael Myers, Vetřelec, nějaký ty vlkodlaci atd.). Sem tam se objevila nějaká skvělá hláška. Uzemnila mě Suzzi X: "Druhý vzestup Třetí říše je vlastně první vzestup Čtvrtý říše". Osobně toho Superbeasta samotnýho jsem moc nemusel, klidně bych se bez něj obešel. Suzzi X. byla celkem roztomilá postavička, navíc skvěle namluvená, a utáhla by to sama. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Tak já nevím, tenhle film měl vše, co chybělo jinak dokonalému Boogiemu, ale pořád ze sebe nevymáčknu lepší hodnocení než 60 %. Bylo tu sice hodně koz, krve a nácků (takže parádní kombinace pro každý film, že?) ale nějak jsem se nesmál na místech, kde jsem měl. Všechno zde mi přišlo hodně samoúčelné. Nevím, nejsem z těch, které by urážela sprostá slova nebo přehnaná nahota ve filmech, ale když se u scén, které měly být vtipné, nezasměju, je něco špatně. Potěšily mě odkazy na horory a sem tam byl nějaký slušnější fórek (třeba robotický přítel, který je "tak trochu" úchylný) ale jinak je El Superbeasto vcelku průměrná taškařice, na kterou si vzpomenete hlavně v souvislosti "jo, to byl ten film, jak se tam nadávalo, stříleli se tam náckové a ukazovaly namalované kozy, že?" Takže jak už jsem jednou napsal - 60 %. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Naprosto ultimatni dobytkarna, takovejhle prasackej animac se jen tak nevidi. Zombie tam narval vsechno, co ho zrovna napadlo a to spojil jednoduchym, ultra sviznym pribehem. Takze tady litaj prisery, nadrzenej robot, vsude samy kozy a prdele, hromada bitek, zombie nackove a sprt Satan a v tom vsem se mota hlavni hrdina prasak Superbeasto, neustale nekoho rube nebo schani pipiny. Navic animace je hodne prijemna a pisnicky jsou naprosto masakralni. Ono to neni sice buhvijak vtipny, ale tech necelejch 80 minut je nehorazna naloz napadu a ujetyho humoru, ze proste musim dat 5*. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (6)

  • Jméno hlavní postavy El Superbeasta je odkazem na jeden z nejúspěšnějších songů Roba Zombieho s názvem „Superbeast“. (Mefistofelle)

Reklama

Reklama