Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Staňte se svědky příběhu z fiktivní země Monsterland - dobrodružství El Superbeasta, vyvrženého mexického zápasníka a jeho sestry a žhavé družky Suzi-X, jak se spolu postaví ďábelskému zlosynu Dr. Satanovi! Jedná se o adaptaci komiksu z mozku Roba Zombie, ten se navíc ujmul i produkce a celý projekt se odehrává pod jeho křídly. (ČSFD.cz)

(více)

Diskuze

XCK

XCK (hodnocení, recenze)

Pozeral som to raz. Hneď celé až do konca. Tento animovaný film ma úprimne pobavil:) Potešilo ma aj to, že sa tu objavili mimo iné aj postavy z filmu Dom tisícky mŕtvol a Vyvrženci pekla. Hoci len na pár scén...Tiež si myslím, že titulky by to pokazili. Určite to nie je film pre každého, ale ja si rád ešte niekedy v budúcne pozriem.

jazzyork

jazzyork (hodnocení, recenze)

Dabing by to akorat pěkně zku.... s titulkama si aspon vychutnáte všechny ty fu.. slova

st.ranger

st.ranger (hodnocení, recenze)

Teda ono i s těma anglickýma titulkama to byla síla, některé výrazy jsem slyšel poprvé.

Slasher

Slasher (hodnocení, recenze)

Jo, těch x hororových odkazů jsem si taky užíval, super též ty úvodní titulky. No určitě si v nejbližší době najdu čas abych to skouknul ještě jednou.

liquido26

liquido26 (hodnocení, recenze)

Už jsem to taky našel, díky za tip. Jdu se na to mrknout, jsem fakt zvědavej.

Compadre

Compadre (hodnocení, recenze)

Tak Zombie je typ režiséra, co určitě každému nesedí..to je jasný..nevím co tedyten chlapík všechno viděl za ukázky, ale mě se to co se mi zatím nastlo líbilo a myslím si, že příznivcům Roba to sedne stejně jako mě...http://www.youtube.com/watch?v=APBCOV9BP-A je to taková horovová/akční/komediální/erotická úchylárna u které nené šance se nudit...zatím mi to teda tak přopadá..na celej filmek jsem fakt vrcholně zvědavej!!

Ygan

Ygan (hodnocení, recenze)

nevi, co mluvi, respektive pise, ja myslim ze to bude boží

Compadre

Compadre (hodnocení, recenze)

DJ Obelix: To je jasný...to bude bomba. Vypadá to fakt moc dobře:-) kozy, sranda, skce...v podání Roba Zombieho to bude úplná parádička!:-)

Rat-Man

Rat-Man (hodnocení, recenze)

Našel jsem na netu tuhle stránku, je prý o nějaké postavě z tohohle filmu. spaulding.webnode.cz/

zdenur

zdenur (hodnocení, recenze)

No doufám že se to objeví co nejdřív a Rob si tímhle dílkem u mě udrží dosavadní třetí režisérskou příčku :-) .. každopádně sledovat..

Slasher

Slasher (hodnocení, recenze)

No... Snad se toho ale ještě letos dočkáme. Vzhledem k tomu, že je to komplet hotovo a čeká se jen na určení data vydání, docela by mě naštvalo kdyby ne.

Slasher

Slasher (hodnocení, recenze)

Je hotový, ale chce ho vydat až skončí s Halloweenem, aby se na obojí mohl plně soustředit.

Compadre

Compadre (hodnocení, recenze)

No jasně,,,tyhle fotky jsem viděl...jako v tom komiksu, no...jak říkam, čekal jsem jsem takovou víc jako "ruční práci" (ale i tak v cajku..¨). Rob je teď úplně naroztrhání - ani nevim co je novýho okolo toho jeho novýho alba...

Slasher

Slasher (hodnocení, recenze)

No tak na netu už je možná víc než rok spousta fotek, takže z toho se dá docela dobře poznat, jak ta animace bude vypadat.. mrkni kdyžtak na http://www.myspace.com/elsuperbeastoofficialpage a tam do galerie. Jinak poster už je starý možná dva roky nebo víc, takže žádná novinka. Jen jsem to sem až teď poslal. Mně se líbí no:) Počítám že se ještě před vydáním objeví nějaký nový.

Compadre

Compadre (hodnocení, recenze)

Poster je v pohodě...čekal jsem teda trochu jinačí, ale neni to nijak podstatná věc. Já jsem hlavně zvědavej, jakým stylem bude film vymalovanej...komiks byl nakreslenej takovej uhlazenej a vůbec...na Roba bych spš čekal nějakou hrubou prácu jako třeba u Kocoura Fritze, nebo tak...prostě žádnej PIXAR nebo nedejbože Pokémon a tak...uvidíme, jak to bude vypadat...každopádně OBSAH filmu bude určitě mňamózní :-)

de_FACTO

de_FACTO (hodnocení, recenze)

Compadre> na imdb je místo post-producing už completed. Neřikam, že je to nějaká skvělá a obsáhlá zpráva, ale mírný pozitivum to je.

de_FACTO

de_FACTO (hodnocení, recenze)

ať klidně ještě chvíli sere, hlavně když to bude stát za to sraní. Protože námět zní skvěle a hlas Dr.Satana -> Paul Giamatti pro změnu zvráceně. Takže to má všechny předpoklady k tomu, aby to bylo vážně něco.

Nin

Nin (hodnocení, recenze)

Jakto, že jsem místo "Giamatti" napsal "Himatti"? Bude asi nějakej bug zas tady...

Nixon

Nixon (hodnocení, recenze)

Kdo je Mr. Lawrence? A v 2008 už to asi nestihne vyjít že? :) Protože já se těším

Compadre

Compadre (hodnocení, recenze)

Typuju to jako čistokrevně grindhousovej animák. Webová stránka El superbeasta mluví za vše....ale jde to podezřele pomalu...snad se toho teda konečně dočkáme

Nin

Nin (hodnocení, recenze)

Rob Zombie? Paul Himatti? Animovaný? He he.. to může být zajímavý.

Compadre

Compadre (hodnocení, recenze)

Nový a tentokrát animovaný masakr od Roba Zombieho - těším se jako prase!!

Reklama

Reklama