Reklama

Reklama

Metalocalypse

(seriál)
Animovaný / Komedie / Hudební
USA, (2006–2012), 13 h 22 min (Minutáž: 11–23 min)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(62)

Deathmetalová kapela Dethklok má hluboký vliv na své fanoušky, kteří berou její texty vážně a dělají vše, o čem zpívají. Úřady se obávají vlivu skupiny a snaží se ji zničit pochybnými prostředky. (HBO Max)

Recenze (102)

morwen 

všechny recenze uživatele

Tohle je Brutální.Všechno skouknuté,a jo je to brutální od chytlavých písniček jako Coffee jingle nebo Go into the water což je metal pro ryby a několik lidí co tu nahrávku slyšeli zemřeli když se snažily jít do vody,žít tam, dýchat tam (samozřejmě v seriálu).Je to pecka a to všechno obohacuje Murderface a hlavně jeho hlas nebo hlášky a k tomu DR.Rockso.Který by si určitě zasloužil spin-off.I DO CCCCCCOCAINEEEEE!!!!!!!!!! ()

The_Peach 

všechny recenze uživatele

Dlho som váhal, či si pozriem neakú tu epizódu tohto seriálu. Nakoniec som sa dal presvedčiť a musím povedať, že som urobil fest dobre. Namakaný seriál, nakoľko somfanatik do metalu tak som ocenil výbornu hudbu :-D. Členovia kapely DETHKLOK sú poprdeli, keď som počul suslavého Murderface tak som nemohol :-D. Výborná vec, ktorá sa musí páčiť. Možno je v niektorých epizódach až moc krvi, ale to neuberá na kvalite. ()

Reklama

rionka 

všechny recenze uživatele

Ono už to tu všecko několikrát zaznělo. Brutální, hovadský, šílený, černý... metal pro ryby :) Absolutní většině běžného diváckého publika s jemným smyslem pro humor a fixací na realitu tenhle seriál nelze doporučit, protože je strašlivě úchylný. Ale přesto to udělám! Mimochodem, k seriálu se vážou dvě desky s metalovým soundtrackem. Je to rozhodně poslouchatelné a velice dobré. ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se konečně koukl na Metalocalypse a musím říct, že jsem dost zklamanej. Nějaký písničky ujdou, ale většina je blití do mikrofonu a celé mi to přišlo takový průměrný. Jde o to, že jsem čekal pořádnou řežbu plnou hlášek a skvělých charakterů, ale nic z toho jsem nedostal. Byl zázrak, když jsem se zasmál jednou. Nadsázka tam je znát a někdy pobaví, ale prostě mě to zklamalo, čekal jsem něco lepšího. ()

Colour 

všechny recenze uživatele

Hudba je vynikajúca a (originálny) dabing geniálny, čo považujem za najväčšie a zároveň jediné plusy. Za pár dielov, ktoré som videla, som sa zasmiala veľmi málo. Väčšina vecí bola úsmevná, no to nestačí. Neustále omieľanie krvi, brutality, vraždy, smrti a ničenia neprišlo ani trochu vtipné. Akési Happy Tree Friends v metalovom prevedení. 50% ()

Galerie (8)

Zajímavosti (43)

  • Původní název seriálu měl být Death Clock Metalocalypse, ale protože název "Death Clock" už byl zaregistrován, změnili tvůrci název na "Dethklok Metalocalypse" a následně zkrátili na Metalocalypse. Název skupiny už zůstal Dethklok. (liquido26)
  • V 11. epizodě 2. série s názvem „Dethrace“ se Toki a Skwisgaar učí řídit v „Mr. Gojira's Driving School“, jejíž název se částečně shoduje s kapelou Gojira. (UnholyEvil)

Reklama

Reklama