Reklama

Reklama

Metalocalypse

(seriál)
Animovaný / Komedie / Hudební
USA, (2006–2012), 13 h 22 min (Minutáž: 11–23 min)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(62)

Deathmetalová kapela Dethklok má hluboký vliv na své fanoušky, kteří berou její texty vážně a dělají vše, o čem zpívají. Úřady se obávají vlivu skupiny a snaží se ji zničit pochybnými prostředky. (HBO Max)

Recenze (102)

Colour 

všechny recenze uživatele

Hudba je vynikajúca a (originálny) dabing geniálny, čo považujem za najväčšie a zároveň jediné plusy. Za pár dielov, ktoré som videla, som sa zasmiala veľmi málo. Väčšina vecí bola úsmevná, no to nestačí. Neustále omieľanie krvi, brutality, vraždy, smrti a ničenia neprišlo ani trochu vtipné. Akési Happy Tree Friends v metalovom prevedení. 50% ()

cajda 

všechny recenze uživatele

Povinnost pro všechny metalové fanoušky! Sice je možné, že seriál (hlavně díky všem těm šíleně brutálním scénám) oceníte i bez jakékoliv znalosti o metalové scéně, ale budete připraveni o dobrých pět metalových narážek v každém díle. Členové Dethkloku jsou překvapivě vykresleni velmi sympaticky, takže není nepříjemné se na ně pořád dívat. I přesto, že se seriál může zdát na první pohled prvoplánový, ve skutečnosti jsou vtipy velmi důvtipné a scénář některých dílů převyšuje většinu současné seriálové produkce. Také vedlejší postavy, kuchař třeba, přidávají do tohoto šíleného divadla další humor a další brutální prvky. Rozhodně stojí za to se podívat alespoň na jeden díl, třeba vás to chytne jako tolik ostatních! ()

Reklama

kinghome 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se konečně koukl na Metalocalypse a musím říct, že jsem dost zklamanej. Nějaký písničky ujdou, ale většina je blití do mikrofonu a celé mi to přišlo takový průměrný. Jde o to, že jsem čekal pořádnou řežbu plnou hlášek a skvělých charakterů, ale nic z toho jsem nedostal. Byl zázrak, když jsem se zasmál jednou. Nadsázka tam je znát a někdy pobaví, ale prostě mě to zklamalo, čekal jsem něco lepšího. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem od toho metal, brutality a nevídanou prdel. Tak jako ve Fur TV. A dostal jsem "jenom" metal a brutality. Z hlediska vtipnosti to ale bylo hodně bídné, až jsem nevěřil vlastním očím a uším. Kdokoli, s kým jsem se na téma Metalocalypse kdy bavil, mě utvrzoval o neskutečné zábavě. Té jsem si já teda nějak nevšiml. 60% ()

himor 

všechny recenze uživatele

Každý metalový fanda musí vedieť čo je Metalocalypse!!! Áno priznávam že niektoré diely sa nedali pozerať a už vôbec nie pochopiť, ale zas na druhej strane toľko vecí mi stále lozí v hlave, že zjavne to malo svoj účinok. Duncan Hill´s Coffee Jingle je asi pre mňa najpamätnejšia vec vôbec. Za nápad, hudbu, animáciu a joke-y dávam plných 100% a nech si vraví kto chce čo chce. A tiež kapela Dethklok je pecka!!! To len tak mimochodom! \m/ ()

Galerie (8)

Zajímavosti (43)

  • Kytaristu Skwisgaara Skwigelfa tvůrci popsali jako "hezouna, co si myslím, že je tou nejskvělejší věcí na světě" s trochou chování Yngwieeho Malmsteena. Jeho vzhled je inspirován dánským metalovým kytaristou Tristanem Petersenem. (liquido26)
  • Ve 3. epizodě 1. série udělá Dr. Rockso pro Murderface z balonků kytaru, která je odkazem na Bootsyho Collinse, který právě takovou používá. (Corpsegrinder)
  • Nathan Explosion, zpěvák Dethklok, byl inspirován zpěvákem Cannibal Corpse Georgem "Corpsegrinder" Fisherem. (liquido26)

Reklama

Reklama