Reklama

Reklama

VOD (1)

Poté co Teal'c s Valou zmizí, tým si uvědomí, že byla změněna časová linie a Stargate program již neexistuje. Flotila goa'uldských mateřských lodí, vedených Baalem, přiletí napadnout Zemi. Zatímco se SG-1 pokouší o popravu Baala, posledního goa'uldského Vládce soustavy, Teal'c a Vala nevysvětlitelně zmizí. Carterová, Daniel a Mitchell cestují zpět časem na místo, kde byla změněna historie a kde byl Stargate program byl úplně vymazán z časové linie. Když se pokouší přesvědčit autority o tom co se stalo, goa'udská flotila mateřských lodí, pod velením Baala, jeho královny Katesh (Vala) a jeho prvního může Teal'ca, přiletí na orbitu. SG-1 musí najít Stargate a dát věci do pořádku dřív, než bude celý svět zotročen Goa'uldy. (ridomil)

(více)

Recenze (270)

PeterNet 

všechny recenze uživatele

Jsem fanoušek Stargate a očekával jsem hodně, opravdu hodně. Ale i kdybych očekával málo, očekával bych více nežli jsem právě viděl. V seriálu jsem již viděl kupu lepší dílů. Kdyby byl tento film rozdělen na dvě části a umístěn v seriálu, řekl bych si - slušný průměr. Našlo se pár vtipných hlášek z úst ONeila typu - "Kde by jste v pyramidě hledali záchody?" Ale taky jsem se pobavil u některých dialogů, které měly být chápány vážně (bohužel) - např. z Tielka vypadlo něco jako - "Podle mých výpočtů jsou tady každou chvíli". Zkrátka obrovské zklamání, ještě že to nedávali v kině, byly by to vyhozené peníze. Navíc podobné díly jako tento film byly již v seriálu, takže nic nového. Jinak ta třetí hvězdička je jen za ten konec - kde do sebe vše celkem zajímavě zapadlo. ()

sonnak 

všechny recenze uživatele

Uzavření neuvěřitelných 10 let určitě mohlo být o něco nadupanější, mohlo být i velkolepější a hlavně delší, ale těžko mohlo být víc stargatovské. Všechno, co jsem na SG tolik miloval stejně jako všechno, co mi kdy vadilo, obsahuje i Continuum. Rozhodně jde o lepší kousek než Ark of Truth, takže s hodnocením váhat nemusím. Lahůdka, jako je úvodní devadesátivteřinový průlet základnou - to je pocta StarGate jak se sluší a patří. Sbohem Jacku, Samantho, Danieli, Teal'cu a Hammonde, bude se mi stýskat, a nejen po vás. ()

Reklama

t_gon 

všechny recenze uživatele

Iritující FullHouse od zažraných fandů SG Universa může mnohým „neznabohům“ vypálit mnohé žílky a kanálky v očních orgánech při zabrouzdání k tomuto filmu, jež se stylově rozlučuje s mnohými legendami již 11 leté éry, avšak každý kdo s maximem váhal u Archy, by zde neměl být na pochybách, že Kontinuum je ten pravý závěrečný rozlučkový večírek ve velkém (příjemné rozloučení s generálem Hammondem je doslova, vzhledem k jeho úmrtí dne 29.6.08). Tvůrci se konečně vyprostili od „průměru a zbytečnosti“ mnoha věcí z 9 – 10 série a pěkně se vrátili v čase ke kořenům, přesně tam, kde byla ještě StarGate tou pravou „StarGate“ plnou brutality, krve, skvělých soubojů a „SpacePředváděček“ válečných sil Vládců soustavy. Tohle chtěl vidět každý fanda, kdežto každý „nefanda“ to vidět nechtěl a proto se nelze divit a nadávat na jiná hodnocení, jež se zde časem vyskytnou. Já nyní vybírám rezervu, kterou jsem si nechal schovanou v Arše pravdy, vkládám ji do Kontinua, ani na chvíli mě nenapadne remcat nad málo epickým koncem (takhle natočenou vybíjenou jako u stroje a na lodi jsme neviděli dlouhých několik sezón) a jdu si dát koláč. Ostatně platí Jack O'Neill… (: ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DivX/// Obsazení 10/10 Děj 9/10 Hudba 8/10 Efekty 9/10/// +je tu kompletní sestava herců, poutavý příběh, hlášky, akce, efekty, vše do sebe opět krásně zapadá -kdyby se na to uvolnilo ještě víc peněz, mohlo to být naprosto velkolepé/// Dlouho očekávané završení desetiletého putování s tímto seriálem nemohlo dopadnou lépe. Tvůrci vymysleli dostatečně silný příběh, který mohl vydat na celý film. Dostali do něj všechny známé a důležité postavy včetně těch záporných a přichystali nám pěkně horké chvilky ve kterých si divák uvědomí jak málo stačí a může být vše ztraceno. Jediným smutným okamžikem je ten fakt, že už je to opravdu naposledy./// Celkem 90%/// Podruhé viděno v TV 20.3.2013 ()

Aven 

všechny recenze uživatele

Varování: Jen pro fanoušky! Člověk, co nezná seriál nebo na něj koukal jen okrajově, nebude potěšen všemi těmi odkazy na minulé díly, návratem celé řady postav a především návratem Jacka O´Neilla, který sice od dob seriálu trošku ztloustl, nicméně mu to nic neubralo na jeho vytříbených hláškách. Příjemným překvapením je i velmi dobrý výkon Bena Browdera a samotného Baala, ze kterého se stal skoro sympaťák. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (12)

  • Snímek si vysloužil zápis do „Guinnesovi knihy rekordů“ jako nejseverněji natáčený snímek. (Terva)
  • Scéna s vynořením ponorky U.S.S. Alexandria (SSN-757) se natáčela v Arktidě, asi 200 námořních mil severně od Prudhoe Bay na Aljašce v teplotách pohybujících se okolo - 50°C. (3DD!3)
  • Mal sa natočiť aj tretí diel s názvom Revolution, no kvôli finančným problémom MGM k tomu nedošlo a film sa tak odložil na neurčito. Richard Dean Anderson, Amanda Tapping, Michael Shanks, Christopher Judge, Ben Browder a Claudia Black dokonca potvrdili účasť. (sleepy)

Reklama

Reklama