Reklama

Reklama

El Cazador de la bruja

(seriál)
  • Japonsko エル・カザド (více)
Animovaný / Dobrodružný / Drama / Mysteriózní
Japonsko, 2007, 10 h 50 min (Minutáž: 25 min)

Hrají:

Ai Šimizu, Šizuka Itó, Šin'ičiró Miki, Akio Ócuka, Daisuke Namikawa, Hóko Kuwašima, Kotono Micuiši, Takeši Aono, Tamio Óki, Aja Hisakawa, Hiroši Kamija (více)
(další profese)

Epizody(26)

Obsahy(1)

Ellis je mladé dievča, vytvorené v laboratóriách tajného vládneho projektu Leviathan ako jeden z nemnohých úspešných pokusov vytvoriť „Maxwellovho démona“, tvora popierajúceho druhý zákon termodynamiky. Je podozrivá z vraždy jedného zo svojich tvorcov, profesora Heinza Schneidera a od tohto neblahého incidentu trpí amnéziou. Na jej dolapenie je vypísaná vysoká odmena a tak niet divu, že má neustále za pätami lovcov odmien z celého Mexika. Jedna z nich, Nadie, sa rozhodne Ellis pomôcť v pátraní po jej spomienkach a spolu sa vydávajú na cestu naprieč Mexikom, aby kdesi na juhu našli pomocou artefaktu zvaného Inca Rose večné mesto Wiñay Marka a tam sa dozvedeli pravdu o svojej minulosti. Prenasledovanie lovcami odmien, sekciou CIA R339 a tajomnou organizáciou čarodejníc na seba nenecháva dlho čakať a vtipná i emotívna road movie naháňačka môže pokračovať. Seriál je po svojich starších sestrách Noir a Madlax záverečným dielom anime trilógie “Girls with Guns” japonského režiséra Koichi Mashima a zároveň jeho ďalšou spoluprácou so známou japonskou hudobnou skladateľkou Yuki Kajiurou. (Marius)

(více)

Recenze (12)

Kairakeseri.blog.cz

"No anime to není špatné… možná jen přišlo v nevhodnou dobu, kdy po Saikanu nejsem schopná jakéhokoliv citu, protože jsem citově vyždímaná. Pokud se někomu líbil třeba Madlax, tak by si El Cazador mohl klidně zkouknout. Je to jen na vás." více

Reklama

Reklama