Reklama

Reklama

Dva soupeřící motorkářské gangy, Victors a Six-Six-Six's, oživí svou desítky let starou rivalitu... The Deuce (David Carradine) a Billy Wings (Vinnie Jones) jsou vůdci motorkářského gangu známého jako Six-Six-Sixers. Zavraždí členku nepřátelského gangu Victors Cherokee Kisumovou (Julia Jones), aby dokázali svou převahu a potrestali ji za ulití peněz z obchodu s drogami. Byly pro jejího syna, který po její smrti zmizel. Po letech se The Deuce a Wings vracejí do města jako byznysmeni. Pistolero (Larry Bishop), bývalý přítel Cherokee to vidí jako příležitost konečně se pomstít. Na pomoc si najme dva staré přátele, Genta (Michael Madsen) a Eddieho Zero (Dennis Hopper). (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (177)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se těšila na další "podřadnou" grindhouse splácaninu plnou koz, zadků, krve a nesmyslných zvratů. A dostala jsem podřadnou splácaninu plnou koz, zadků i krve, ale tentokrát si šéfkuchař někde zapomněl kufříček s kořením a tudíž celou tu záležitost opomněl osolit, opepřit a vůbec okořenit, aby měla ten správný šmrnc, jakej má pořádná grindhouseovka mít. Nehledě na to, že se tu i tento šéfkuchař velmistr obsadil do hlavní role, což nepochopím, protože tak nesympatický vemeno by mělo mít sakra trochu soudnost ne? Takhle si jen hošík dokurvil film par excellence, páč díky němu už se na to nedá koukat skoro vůbec. Film, u nějž jsem měla chuť i Madsena a Jonese koupnout do kulí, aby se probrali. Jdu si pro Machettu, ať mi má kdo utírat obrazovku, až budu slintat nad Bitch Slap, Nude nuns with big guns, Death proof, nebo Pussycatkama, co na sebe hučej kill! kill!. Ou yeah baby, na ty filmy se totiž, narozdíl od tohohle, vysral sám mistr testosteron a tak to má u úmyslně pokleslejch béček být. 30% ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Co naplat,že všichni chtějí být ve filmu strašně cool,úžasně hlásit a píchat kopici krásnejch nahejch bab,když po celou dobu sledování této slátaniny nemá šanci člověk pochopit,o co tu vlastně ku*va vůbec šlo?!?!Nevim kdo byl kdo,kdo dělal co,proč to dělal,prostě z toho filmu vím úplný hovno,děj je jeden neuvěřitelně velkej guláš a myslím,že chyba nebude na mé straně,neboť mě to díky nanicovitým postavám a idiotskýmu scénáři ani vlastně v průběhu filmu vůbec nezajímalo.Očekával jsem jednoduchý motorkářský film,který bude pro příznivce fuckujících borců,kteří se z ničím neserou a bude to jedna velká jízda plná střelby,drsných chlapů a krásnejch nadrženejch holek.To zde všechno sice bylo,ale NAPROSTO to nefungovalo!Hrozně nepovedený béčko,na který jsem se těšil jak nadrbanej kozel a dostal jsem velký hnědý ...!Strašně moc blábolení,strašně moc nudy,šílaná překombinovanost!STRAŠNÝ ZKLAMÁNÍ :( ! ()

Reklama

bourec odpad!

všechny recenze uživatele

Hodně velká sračka.Tady musim dát jen jedno hodnocení,protože když film nedokoukám,tak stojí za hovno.Larry toho hodně vokoukal,vzal si tam příšernýho D.Hoppera a už vpravidelně stejně oblečenýho M.Madsena,kterýho nesnášim.Asi někdo nostalgicky vzpomíná na tvrdý motorkářský doby,ale ten film je příšernej,a jako hodnocení bych Hooperovi ty boty ještě poblil.Quentine,není ztráta produkovat takovou pitomost,která tady už stokrát byla. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 4/10 Hudba 3/10 Prostředí 3/10/// PLUS: možnost vidět Dennise Hoppera a několik dalších známějších tváří, brutalita a občas dost drsné scény MÍNUS: přišlo mi že režisér nevěděl jak s dějem a s herci naložit, občas film stojí na místě, prostě očekávání byla větší./// Shrnutí: Někdy očekávám dost, ale nepotřebuji moc abych se bavil. Tentokrát mě film spíš nudil a připadal mi podivný. Dokáži si představit, že někdo bude spokojený, komu stačí motorky, ženský a drsný keci. Kdo hledá poutavý příběh a nějak se vyvyjející děj, musí zaparkovat motorku jinde./// Celkem 42%/// ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Jakoby tarantinovská motorkářská komediální gangsterka má ambice, ale kromě pár povedených scén (nebo spíš záběrů) působí hodně vyčpěle. Dialogy jsou absurdní v tom šptném slova smyslu, nemají Tarantinův typický švih a šustí papírem. Potenciál byl, ale minimálně z poloviny nedokončený scénář ho promrhal. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (14)

  • „Victors“ jsou do češtiny přeloženi jako „Viktorové“. Výraz lze však přeložit také jako „Vítězové“. (Chibs)
  • Dennis Hopper ve filmu jezdí na své vlastní motorce. (don corleone)
  • David Carradine odmítnul roli po přečtení scénáře. Larry Bishop jeho roli přepsal a přesvědčil ho, aby ji vzal, protože ji bude moci natočit za jeden den. (don corleone)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno