Reklama

Reklama

Dva soupeřící motorkářské gangy, Victors a Six-Six-Six's, oživí svou desítky let starou rivalitu... The Deuce (David Carradine) a Billy Wings (Vinnie Jones) jsou vůdci motorkářského gangu známého jako Six-Six-Sixers. Zavraždí členku nepřátelského gangu Victors Cherokee Kisumovou (Julia Jones), aby dokázali svou převahu a potrestali ji za ulití peněz z obchodu s drogami. Byly pro jejího syna, který po její smrti zmizel. Po letech se The Deuce a Wings vracejí do města jako byznysmeni. Pistolero (Larry Bishop), bývalý přítel Cherokee to vidí jako příležitost konečně se pomstít. Na pomoc si najme dva staré přátele, Genta (Michael Madsen) a Eddieho Zero (Dennis Hopper). (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (177)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

"Storyless Rider" plná žvástů, buchtiček v plamenech, potetovaných hasičů, koberců pod paží a jízdy na motorce rychlostí povolenou u nás na železničním přejezdu. Někdo měl kamarádíčkovi Quentina Lawrenci "Pistoléro" Biskupovi vysvětlit, že když stráví 10 dní v soláriu, nalepí si vous Lucifera Heřmánka a bude pomalu mluvit zastřeným hlasem jako zkurveně tvrdej hoch, automaticky to z něj neudělá charismatického vůdce motorkářského gangu. A hlavně mu měli říct, že jako režisér vykazuje veškeré symptomy tvůrčí impotence.. Jistě, může to být pocta moto exploitation filmům, můžou tam být takové kozy, že kdyby vám je dotyčná položila na ramena, tak nemusíte na vojnu kvůli plochým nohám a Victorové mohou jezdit tak namachrovaně, že jim za jízdy prší do nosu, ale pokud se nějaká zábava omezí jen na pár minut závěrečného zúčtování, tak i kdyby si hot pussies zadky ukroutili, bič z hovna neupletou. Povídá se, že nechali D.Carradineho po natáčení svázaného a šoupli ho v Thajsku do hotelové skříně.. ()

Tsunami_X 

všechny recenze uživatele

Gender studies. Ať mi žádný chlap netvrdí, že by u tohohle filmu nechtěl dělat minimálně casting. O tom, že Larry Bishop je looser co neumí komponovat, vést herce a vyprávět se tu snad nikdo přít nebude. Důležité je, že Michael Madsen tady má jako jediný sako, barmanky se zdraví zásadně prohrábnutím rozkroku, motorkáři se topí v silikonu, David Carradine byl nedávno v Šanghaji a pussy té dívčiny v bílem je on fire. Chtělo by to HC remake od Digital Playgrounds nebo Wicked Pictures. Ani by se na tom toho nemuselo moc měnit. Jednoduchá grindhouse patina v titulcích by zůstala a všichni ti herci by si aspoň zapíchali na kameru a ne někde za písečnou dunou v Novém Mexiku. Těch neuvěřitelně debilních post-Tarantino dialogů si nevšímejte. Filmový primitivismus nejkrásnějšího zrna. God bless America! ()

Reklama

Shadwell 

všechny recenze uživatele

Najdete tu všechno, co jste chtěli vědět o sloganu „sex, drogy a rokenrol". Pokud vynechám posledních 60 minut, bylo by to za 5*. ____ Na exploatace je Hell Ride akorát nějak moc přemoudřelý. Takhle komplikovaným příběhem nedisponovalo snad ani Memento. Nedosti na tom kdosi modifikoval styl a zasvěceně přimíchal do soudobých grindhouseů atrapy z videoklipů. Jenže tím, jak se film neustále mazlí s divákem, celá forma exploatace měkne a vyprazdňuje svůj smysl. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Hodně nepovedená motorkářská movie, prostá pořádné akce a plná naprosto nesmyslného tupého kecání, které snad mělo nahradit chybějící děj. To vše korunoval naprosto příšerný výkon Larryho Bishopa v hlavní roli. Ten se na režisérské židličce tak soustředil sám na sebe, že opomenul pořádně využít trojici Madsen-Carradien-Jones, která s tim mohla aspoň něco udělat. 15% za zmíněné trio a za pár hezkých holek. ()

RAiken 

všechny recenze uživatele

Takhle to dopadne, když někdo začne točit z pouhé euforie a scénář se mu v ruce příliš neohřeje. Larry Bishop chtěl zkrátka natočit bombastický šovinistický film, tak tam narve motorky, cool styl, hlášky parazitující na Tarantinových filmech a jelikož má každý chlap rád porno, tak tam nacpe i něco z tohohle krásnýho řemesla. O filmu jako takovém nemůže být řeč, spíše jde o takové pitomé leporelo jednoho omšelého herce o tom, jak natočit zpackaný film… ()

Galerie (6)

Zajímavosti (14)

  • Nápad na film pochádza od Tarantina po zhliadnutí Savage Seven (1968) s Larrym Bishopom. Povedal, že to bola Bishopova životná rola, a že Tarantino mal ten film produkovať. (Smok)
  • Dennis Hopper ve filmu jezdí na své vlastní motorce. (don corleone)
  • Producent Quentin Tarantino měl hrát původně postavu Comanche. (don corleone)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno