Reklama

Reklama

Dva soupeřící motorkářské gangy, Victors a Six-Six-Six's, oživí svou desítky let starou rivalitu... The Deuce (David Carradine) a Billy Wings (Vinnie Jones) jsou vůdci motorkářského gangu známého jako Six-Six-Sixers. Zavraždí členku nepřátelského gangu Victors Cherokee Kisumovou (Julia Jones), aby dokázali svou převahu a potrestali ji za ulití peněz z obchodu s drogami. Byly pro jejího syna, který po její smrti zmizel. Po letech se The Deuce a Wings vracejí do města jako byznysmeni. Pistolero (Larry Bishop), bývalý přítel Cherokee to vidí jako příležitost konečně se pomstít. Na pomoc si najme dva staré přátele, Genta (Michael Madsen) a Eddieho Zero (Dennis Hopper). (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (177)

Zeebonk 

všechny recenze uživatele

Pořád se nemůžu rozhodnout, jestli je Larry Bishop mizernější herec, režisér nebo scénárista, ale jsem si jistý, že kdyby se nesral do všeho, tak by tahle parta možná splácala dobrý film. Takhle vznikl plytký, rádoby cool blábol, vykrádající své kvalitní bratříčky, ale sám jim nesahá ani po špičku žaludu. Jasně, sraz veteránů zabrnká na strunu nostalgie, ale co se dá dělat, když je to taková sračka. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Quentin Tarantino má rád podobné filmy. Násilí, erotika hraničící s pornem, drsní chlapi, písek, zbraně a čest a takové ty věci kolem. I proto se pravděpodobně rozhodl, že producenty zaštítí snímek "Pekelná jízda", který dojel už po prvních minutách. Příběh nemá žádnou pospolitost, zbytečně se točí kolem obrovského množství postav, aby tak dvě tři byly skutečně důležité. Dialogy jsou vážně něco příšerného a já jsem si místy říkal, proč sakra ty lidi říkají zrovna něco takového? Vždyť to vůbec nedává smysl. Vybrat si vnadné ženy, pár známých jmen, tohle opravdu není záruka úspěchu. Film nudí, protože akce je zde minimum. Kopíruje to Tarantina, nebo spíš vykrádá, ale dostává se na úroveň, která je o hodně níž. Nejlepší na filmu je plakát. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2012/04/prcicky-bruce-lee-par-trapnosti.html ()

Reklama

lesumir 

všechny recenze uživatele

Partička kolem Tarantina se rozhodla natočil vlastní film a Quentina zapořáhla jako producenta. No ještě že tak, kdyby seděl za kamerou, to by jeho úroveň klesla ještě níž. Tohle je slátanina, ve které se zápletku dozvíme asi dvacet minut před koncem a při rozuzlení vlastně ani nevíme, co v té truhličce bylo. Herecké obsazení hodně dobré, akorát hlavní postava BIshop mi tam vůbec nesedí. Spousta krásných ženských, a pokud je tam nějaká více než 20 sekund, tak je dominantní a svá, přesně taková, jak to má Tarantino rád :-) 2 a půl. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Je to takové nemastné neslané nekořeněné, ale stejně mě to něčím upoutalo. Asi těma babama, zbraněma, možná hudbou, možná těma ksichtama hereckejma. Kromě toho, že si tam všichni hrajou na hrozný drsňáky, tak toho asi ani v hlavě moc neměli. Originální to celkem bylo, ale že bych z toho byl unešenej, to ne. Aji kdybych byl unešenej, tak bych za sebe asi nezaplatil výkupné. Produkce Quentina Tarantina z toho neudělá dobrej film. ()

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Totálně debilní sračka, prakticky nedokoukatelné.Parta zastydlích rádoby drsných puberťáků ve středních a pokročilých letech se prohání na motorkách, fuckujou, střílej a mrdaj a hrajou si na Tarantina, kterej jim v tom pomáha, už mu nějakej pátek mrdá v kouli a tohle je jen důkaz, čirý sebestředný shit.0% ()

Galerie (6)

Zajímavosti (14)

  • Roli odmítnul Peter Fonda se slovy, že s motorkářskými filmy už skončil. (don corleone)
  • David Carradine odmítnul roli po přečtení scénáře. Larry Bishop jeho roli přepsal a přesvědčil ho, aby ji vzal, protože ji bude moci natočit za jeden den. (don corleone)

Reklama

Reklama