Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Psychiatr František Soukenický nevypadá na první pohled jako nenapravitelný sukničkář, přesto ho zálety připraví o všechno. O zavedenou praxi, když se rozejde s milenkou Ivetou a ona ho udá lékařské komisi, která mu vzápětí odebere licenci. A následně o tolerantní manželku Elišku, která se rozhodne vyměnit ho za advokáta Viktora, jenž je mimochodem Františkův kamarád a rovněž bývalý pacient. Muž je nucen nastěhovat se k laskavé, ale poněkud dotěrné matce a po řadě neúspěšných pokusů získat zaměstnání přijme práci, kterou mu dá nerudný bratr Miloš, majitel autoškoly. Tu ovšem ve skutečnosti vede jeho atraktivní manželka Peggy, věčně flirtující s automechanikem Jardou. Začne flirtovat také s ním, stejně jako žačka autoškoly Natalie, a František, přestože se netají snahou získat zpět těhotnou Elišku, nedokáže svodům žen odolat. Vymlouvá se sice na hormonální poruchu, jenže se kvůli ženám a nedostatku sebekontroly dostává do stále dalších potíží a nakonec za každou chybu zaplatí. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (379)

kingik 

všechny recenze uživatele

Je s podivem, že zrovna Josef Polášek je tím typem muže, kterému každá žena podlehne, ale věřit se tomu dá těžko. A tak není ani tak chyba na straně Poláška, ale spíše tvůrci neměli dost soudnosti a mermomocí z něho dělají playboye, ačkoliv na něho nevypadá. Scénář příliš komických situací nenabízí, ale pokud ano, tak nejsou špatně zahrané, a nejlépe tak tady zúročila svoje zkušenosti Zdena Hadrbolcová, která je zcela bezchybná. Jinak je to film poměrně unylý a ve výsledku v paměti ničím výrazným neutkví. 40% ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Tak já nevím. Dle mého se spíše jedná o TV film s výborným Poláškem. Ono totiž těch lokací zde je pomálu. 2 byty,1 dům,1 autoškola a pak nemocnice. A mezi těmato lokacema se to vždy odehrává. Ten film je vyloženě na Poláškovi a to je bohužel to co ten film spíše dělá televizním. Herci okolo jsou spíše do počtu (většina nevýrazná viz. bratr nebo sok v lásce) a čtvrtníčka bych ani moc nepoznal. Jeho automechanik není ani vůbec vtipný. Celkově film postrádá prvky komedie. Pár forků vyraší usměv , ale todle je KOMEDIE? Spíše takové drama o chlapíkovi co každou přehne až ho nakonec vyrazí manželka a on neví čí je , kam jde a co dál. Polášek svého prostáčka hraje obstojně , akorát jen mi tu chybí někdo další vyrazný. Jako TV film na 60 minut by to ušlo , ale jako filmová "komedie" má až moc hluchých míst a i člověk se pořád nesměje. Dle názvu jsem čekal aspon i nějaké to lechtivé téma. Také nic! Ach jo té televiznosti se prostě neubraníme?! Pomalu mi připadá tento film jako jeden díl ze Soukromých pastí. Očekávání bylo veliké (hlavně díky názvu a Poláškovi) a roztrpčení na konci je bohužel také veliké (slabý scénář,až na Poláška nevýrazný herci,nekomedialní celek). Kdyby aspon čvtrtníček hazel nějaké hlášky.V hodnocení jsem i přidal, protože jsem patriot! ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

Film mi přišel chvílemi o ničem a tak nějak prázdný. Na české poměry velmi slabý. Zřejmě jsem hledala nějakou větší hloubku a té se mi u Františka prostě nedostalo. Z filmu jsem si bohužel neodnesla vůbec nic a za pár dní si na něho asi ani nevzpomenu. Na debutanta Prušinovského se příště více zaměřím. Nová krev by mohla český film oživit, protože to potřebuje jako sůl. Josef Polášek je dobrý herec. Dokáže zahrát blba i zabrnkat na vážnější strunu. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Nenápadný film na jedno použití aneb Jak zahodit téma. 1) Film charakterují nenápadné herecké výkony, nenápadný humor, i poselství, je-li jaké, je rovněž tak nenápadné, že si ho snad ani nevšimnete. 2) Je-li nenápadnost autorským záměrem, pak Josef Polášek je muž na správném místě. Ani hezký, ani ošklivý, ani s charismatem, ani tuctový. Zajímavý herecky přesný výkon. 3) Ale přesto mi to všechno přijde jako ztracená příležitost, nevyužité téma a potence, která tu nesporně je, jak u režiséra - scénáristy, tak u herců. 29ti letý režisér má svůj tvůrčí život před sebou a doufejme, že další filmy budou lepší. ()

lena60 

všechny recenze uživatele

Ideální film pro relax a odreagování například po pracovním stresu (viz. já dneska). Komedie, která nemá žádné vyšší cíle, prostě jen pobaví... Se mnou to měl film jednoduché, mně stačilo jen se podívat na Pepu Poláška a už mi cukaly koutky úst... Oceňuju též další herecké obsazení. Neokoukané tváře známé z mých oblíbených filmů: Petra Nesvačilová (Pusinky) a Martin Pechlát (Nuda v Brně). Vše doplněné příjemnou hudbou Petra Hapky a písněmi Hany Hegerové. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (5)

  • V 11. minúte filmu má Františkov brat oblečené tričko NO MA´AM, fiktívnej organizácie zo seriálu Ženatý se závazky (od r. 1987). (javlapippi)
  • Ve scéně, kdy právník předčítá rodná čísla Františka (Josef Polásek) a jeho ženy, jsou obě rodná čísla mužská, protože ani jedno nemá v druhém dvojčíslí číslo vyšší než 50, jak je to pravidlem u ženských čísel. (Pyron)

Reklama

Reklama