Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po uzavření školy Shirokin se Yamaguchi Kumiko stala učitelkou malých dětí, což jí vůbec nejde. A tak když dostane dopis s nabídkou práce na střední škole Kurogin, je nadšená. Jako třídní učitelka dostane na starost problémovou 3.D. Musí se vypořádat s mladistvými delikventy a zároveň při tom udržet v tajnosti svou rodinu, která patří k Jakuze. (loveless)

(více)

Recenze (6)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Smutné opakování předešlé série. Tady se mi akorát líbí, že tu znám tolik herců a ksichty zástupce ředitele. Jinak prostě nuda, všechno už jsem viděla v první sérii, zase se to akorát semlelo a opakovalo. A to já prostě ráda nemám. Originalita první série je v čudu; ani jednou jse se při sledování nezasmála (ani nerozplývala nad pěknýma tvářičkama, což je pro mé purbertální srdce rána). Ještě jednou uslyším: "Kdo jsem? Já... jsem jejich třídní učitelka!" a trefí mě šlak. Přeloženo. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

O něco horší než jednička, hlavně protože druhá série už nepřinaší nic nového. Stejný vzorec, sem tam se dokonce opakují stejné epizody, jako se odehrály v jedničce - jen s jediným rozdílem - nastoupila zde o kapku mladší generace populárních herců, jako je Kazuya Kamenashi, Jin Akanishi, nebo můj oblíbenec Koike Teppei. Přestože však chybí nějaký nový nápad, přiznávám, že i tak jsem se opět pobavila a zpříjemnila jsem si další sérií Gokusenu volnou chvíli. Myslím, že komu se líbila jednička, zklamaný nebude. ~(4,2)~ ()

Pirkaf 

všechny recenze uživatele

O něco víc bišíků, o něco horší než jednička, upřímně řečeno, nebýt Nakamy Yukie, nevím nevím, jestli bych se na to koukal... ()

jarah 

všechny recenze uživatele

Nuda, ktorú nezachránili ani pekné tváre kvetinových chlapcov. Ponechať v príbehu jedného z minulých absolventov nebol zlý nápad, dalo sa na tom stavať, ale inak sa v inom obale predstavili identické príbehy z prvej série. Chápem, že sa natáčalo v dobe, kedy spoločnosť pravdepodobne potrebovala naservírovať mládeži v peknom pozlátku trocha morálnych poučiek, a ak to zafungovalo, tak palec hore. U mňa nie. Trojku už asi nepotrebujem vidieť. ()

loveless 

všechny recenze uživatele

Školu Shirokin zavřeli a tak chudák Yamaguchi Kumiko musela vzít za vděk učením malých děcek, které vůbec nerozumí jejím skvělým proslovům. A tak když dostane (úplně šílenou scénáristickou náhodou) možnost učit na střední škole Kurogin, ihned po ní skočí. Kam se poděli její čtyři ctitlé z konce minulé série? Chudák Kumiko je zase singl a hledá lásku... a náhodou se na schodech srazí se svým novým osudovým mužem, který upustí kapesníček... A nebyla by to Kumiko, kdyby jí nepřidělili ve škole třídu s nejhorší pověstí 3-D a tak se můžeme dočkat dalších moralizujících kázání, dalších prohlášení - já jsem jejich třídní učitelka, pletení se do záležitostí delikventních žáků a hlavně teplákoviny. Tito žáci svou Yankumi samozřejmě musí začít milovat a skoro za ni položit život (resp. nechat se zmlátit do bezvědomí) - zápletka této druhé série je stejná jako u první a žádné překvapení se nekoná. Máme tu nové žáky 3-D (mladší, krásnější, víc cool a s účesy, které by ocenila i kdekterá žena), ale taky staré známé Kumu, hlavního učitele Sawatariho a samozřejmě celou rodinku Kumiko. Závěrečné titulky s vybíjenou(?) jsou lepší než ty u minulé série a určitě si budete ještě nějakou dobu pobrukovat "no more cry". A Kame tu má pěknou roli :) a to ve stejném roce, kdy byla natočena Nobuta. ()

Reklama

Reklama