Reklama

Reklama

Sydney White je dcera instalatéra, která od svých devíti let, kdy zemřela její matka, vyrůstala mezi stavebními dělníky. Získá stipendium na stejnou univerzitu, kde kdysi studovala její matka, a jak jí kdysi slíbila, jako nováček se pokusí vstoupit do stejného spolku, jehož byla kdysi ona členkou. Jenže časy se změnily a kdysi respektovaná a důstojná Kappa Phi Nu je dnes elitářským, povýšeným spolkem, který ovládá despotická blonďatá kráska Rachel Witchburn… (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (207)

Specs 

všechny recenze uživatele

Hlášky: (Otec předává Sydney dárek.) Paul White: - "To máš ode všech." Sydney White: - "Tohle je antivibrační rámový kladivo?" & Rachel Witchburn: - "Je 12:01. Vítejte v pekle, smradi! Během příštího týdne budeme provádět to, čemu ráda říkám výchova nováčků!" Christy: - "Nesmíme tomu totiž říkat šikana po tom, co se stalo Suzie." & Sydney White: - "Zní to dost hloupě, hodně hloupě, zoufalci tam jsou celej den a hlasujou sami pro sebe." Katy: - "Ne, to teda ne, můžeme jen jeden hlas denně. Že jo, Rachel?" ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Královna ročníku není teenager komedii „prcičkovského“ střihu, ale spíš taková studentská Pravá blondýnka a to především díky účinkování „Chiky“ Bynes. Klasické středoškolské rozdělování do množin obdivovaných sportovců, podivínských šprtů nebo sexy roztleskávaček navlečené do podoby moderní Sněhurky (nechybí princ, zlá královna, trpaslíci ani Sněhurka samotná) s nezbytným klišé endem – vhodné pouze pro Amanda fans. ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

"Pojďte, natočíme Sněhurku jako teenagerskou školní komedii".. a jak řekli, tak udělali. Výsledek není nic převratného, ale určitě není horší než většina podobných ptákovin ze středních či vysokých škol a navíc jsem z nějakého blížně neurčitého důvodu schopen se jím dobře bavit stále znovu. Sledovat jak si tvůrci poradili s kouzelným zrcadlem, otráveným jablkem, skleněnou rakví, Kejchalem, Prófou, Stydlínem, Šmudlou, Rejpalem či Dřímalem, je zábavné, Amanda Bynes je sympatická holka, všichni ostatní jsou správně ujetí, občas se blýskne nějaký ten vtípek a všechno to v svižně odsýpá. Prostě nenáročná pohoda, která si stíhá utahovat i s klasických klišé podobných filmů. . "ehm.. proč skáčeme?" ()

Pingu 

všechny recenze uživatele

Tahle variace na Sněhurku měla k pohádce z divákova hlediska velice, ale velice daleko..... Bohužel ani herecké výkony nedosahovaly byť jen průměru a jestli Amanda Bynes bude i nadále pokračovat v podobných propadácích jako byly poslední 4 z 5 ti filmů, prosviští z mé oblíbené desítky do propadliště dějin. Film zachraňuje pár slušných a dva vtipné okamžiky, jinak bych tohle dílko nasměroval mezi odpad a jednu jedinou hvězdičku :o)) ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Můj Druhý shlédnutý film od Joe Nussbauma (První byli Prci Prci Prcičky 5 a též odpad) hodnocení stejné v celém filmu je jedna humorná scéna (Co děláte ve volném čase dáme si kostými a hrajem fantasy hry na živo :-) jinak nic pokusy o humor nevychází (Viz začátek buďte tu beze mě opatrní hlavně ty pozor s kladivem a záběr na chlápka co má ovázanou ruky). Vrchol filmu je konec s těmi mimoni jen to si zaslouží odpad. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (9)

  • V závěrečné scéně má na sobě Amanda Bynes (Sydney) tričko ze své kolekce "Steve & Barry". (HappySmile)
  • Každý ze Sydneyiných spolubydlících představuje jednoho trpaslíka: Lenny - Kejchal, Terrence - Prófa, Jeremy - Stydlín, Gurkin - Rejpal, Spanky - Štístko, Embele - Dřímal, George - Šmudla. (HappySmile)

Reklama

Reklama