Reklama

Reklama

Sydney White je dcera instalatéra, která od svých devíti let, kdy zemřela její matka, vyrůstala mezi stavebními dělníky. Získá stipendium na stejnou univerzitu, kde kdysi studovala její matka, a jak jí kdysi slíbila, jako nováček se pokusí vstoupit do stejného spolku, jehož byla kdysi ona členkou. Jenže časy se změnily a kdysi respektovaná a důstojná Kappa Phi Nu je dnes elitářským, povýšeným spolkem, který ovládá despotická blonďatá kráska Rachel Witchburn… (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (207)

vesper001 

všechny recenze uživatele

Ve chvíli, kdy ve filmu zazní věta „občas když jsem vzrušenej, tak zvracím“, už s jistotou víte, že jste udělali zásadní chybu s ovladačem televize v hlavní roli. Královna ročníku je další přeslazená teen-limonáda ze školy, kde se nepřednáší ani neučí, zato se tam randí a žárlí a randí a intrikuje a randí a kecá a randí a… není to dobré ani jako kulisa k uklízení pro hluchoslepé. ()

Scharra 

všechny recenze uživatele

Snaha o tak trochu jinou a hlavně moderně pojatou Sněhurku, kterou místo macechy dusí předsedkyně dívčího spolku. Jak jsme už napsala, snaha by byla, ale nakonec to dopadlo stejně jako mnoho dalších romantických komedií ze střední/vysoké školy. Parta potrhlých spolubydlících byla zábavná,ale to jest ke kladům filmu taky vše. ()

Reklama

VasaX 

všechny recenze uživatele

A opět nám Hollywood nadělil další ze šablonovitých college-comedy. Kostra příběhu se nese v klasickém klišé konfrontace outsiderů s elitou, kdy nakonec outsideři pod vedením "vyvoleného outsidera" porazí elitu a začlení se mezi ostatní, plus pár menších doplňujících románků. Každopádně tato romantická "college" komedie si na nic nehraje a po celou zabaví. Nejsem z těch co mají na veškerou tvorbu stejný metr. Vím na co se dívám a podle toho hodnotím. A Sydney White má ve své třídě rozhodně nadprůměrné místo. ()

LukeSharp 

všechny recenze uživatele

Klasická komedie z prostředí vysoké školy,kde běhají tupé blondýny,nagelovaní blbouni a pár dalších individuí. Ale narozdíl od blondýn,které jsou všechny tak dementní až to sere a hlavní ''krasavec'' jenom pobíhá a tupě se culí, banda bláznů z polorozpadlého baráku jsou tak neskutečné figurky až to opravdu působí vtipně. Nebýt těchto karikaturních postav tak celý film působí jako obyčejný náborový film do těch jejich přiteplených spolků. Jo a Amanda Bynes vypadá jak napuchlý meloun. 50% ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Amanda Bynes je skvelá a spolu so Sarou Paxton sú veľmi pekné, ale že sa dá 21 ročné dievča na takýto gýč je smutné. Typický trápny americký pubertálny film so svojou princezničkou, blondínkami, nemehlami, židmi, krásavcom a všelijakými inými klišé z podobných nezmyslov. Znemožňuje to samé seba, niekto chcel pravdepodobne jednoduchým ľuďom ukázať, že majú byť samí sebou a prekvapujúco zhŕňa aj svetovo dôležité veci, ako rozhovor o elitách a priamej demokracii, ale to bola skôr výnimka, ktorá potvrdila pravidlo. Nezmysel, mierne sklamanie z Amandy Bynes, nevtipné, nevkusné, ale videl som aj veľmi veľa horších filmov. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (9)

  • V závěrečné scéně má na sobě Amanda Bynes (Sydney) tričko ze své kolekce "Steve & Barry". (HappySmile)
  • Každý ze Sydneyiných spolubydlících představuje jednoho trpaslíka: Lenny - Kejchal, Terrence - Prófa, Jeremy - Stydlín, Gurkin - Rejpal, Spanky - Štístko, Embele - Dřímal, George - Šmudla. (HappySmile)
  • Když zpívá Tyler (Matt Long) v knihovně Sydney písničku, je to ta samá, na kterou tančí na plese. (HappySmile)

Reklama

Reklama