Reklama

Reklama

Novinář Ludo je za zničení střechy luxusního hotelu odsouzen k veřejně prospěšným pracím v mateřské školce, kde se po letech opět setkává s Annou, kterou jako malou šikanoval. Ta je rozhodnuta mu vše vrátit i s úroky... (TV Prima)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (107)

troufalka 

všechny recenze uživatele

Největší slabinou filmů Tila Schweigera je Til Schweiger sám. Nepracuje v týmu, nemá nikoho, kdo by mu položil ruku na rameno a řekl: Tile, tohle už tu bylo, zkus jiné téma, zkus to jinak. Tak v jeho filmech zůstává hlavní devizou jeho pravidelná sympatická tvář a sexy prdelka! Pro dámy celkem milé pokoukání, pro přínos světové kinematografie zanedbatelné ... ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Byla jsem si jistá, že jsem dobře vybrala - že přesně na 111 minut čistého času vypnu a po středně náročném pracovním týdnu budu relaxovat u vtipné a svěží komedie se sympatickými protagonisty a s nevyhnutelně šťastným koncem. Poučení ? NIKDY nevěřte svým vlastním tipům, NIKDY nepřistupujte k žádnému filmu s přehnaným očekáváním. Nedokážu pochopit, jak na VELICE slibný úvod může plynule navazovat absolutně nesourodá směs inteligentního, méně inteligentního a naprosto stupidního humoru - nedokážu pochopit, že nějaký snímek může TAK zbytečně a hloupě odepsat sám sebe. Proč ? A jak to proboha udělal ? Na to je snad zapotřebí nějakého zvláštního talentu, jinak si to neumím vysvětlit. Na druhou stranu - moje chyba: Co jsem asi tak mohla čekat ... od pochybného zajíce bez uší ... ()

Reklama

Seti 

všechny recenze uživatele

Aha, tak on Til Schweiger psal a točil trapný německý romantický komedie s účastí poloviny svý rodiny už před Kohoutem na víně! Zajíček bez oušek je makabrózní ultraklišé s dementními dialogy a přepálenou stopáží, který diváka ubíjí svojí trapností, ubohostí a zcela bez citu užívanou sprostou mluvou. Druhej díl tohohle majstrštyku bude podle synopse ještě daleko nechutnější hovězina (čemuž lze dost těžko uvěřit), takže s mojí účastí rozhodně nepočítej Tile. Moje sympatie k tobě celkem rychle upadaj. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet €4,5miliónaTržby USATržby Celosvetovo $81,409,820 (z toho v Nemecku bol zárobok pekných $74,002,437) ║ Til Schweiger sa vie dosť dobre obracať, keď stíhal aj režírovať aj hrať hlavnú úlohu, dokonca dosahuje aj v celku znesiteľnú úroveň filme ale v čom tu je problém že ponúka len to čo už sme mohli v Amerických komédiách vidieť nespočetne krát. Takže ako výstuhu príbehu si zobral osvedčenú šablónku, ktorá pokiaľ sa vie zručne spracovať nemôže sklamať a nesklamala ale nevýhodou je že tam nie je dohromady nič originálne, čo by mohlo potešiť. Nájde sa tu aj zopár vtipných scén, romantická rovinka v celku funguje, takže stráviť sa to dá pokiaľ sa nečaká veľký zázrak z Nemeckej produkcie. /45%/ ()

Molikop 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se po delší době vzepřela své povaze a pustila si jednu z klasických romantických komedií. A opět musím říct, že sem byla velice zklamaná. Děj je plytký a předvídatelný, není ani trochu nápaditý, a nedokáže ničím zaujmout. Dokonce ani hlavní postavy nebyly sympatické a já jako divák sem se nedokázala ztotožnit s jedinou z nich. Tento film sem přetrpěla pouze proto, že sem si slíbila, že ho nebudu odsuzovat, dokud neskočí…mohla sem si ušetřit dalších 90 minut života. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (10)

  • V jednej verzii klipu "Apologize" skupiny OneRepublic boli použité zostrihy z filmu. (Karush)
  • Scéna s Matthiasom Schweighöferom a Norou Tschirner na červenom koberci bola natáčaná na skutočnej ceremónii - nemeckých Bundesfilmpreise. (Karush)
  • Spoločnosť Newmarket Entertainment naplánovala americký remake pod názvom "Rabbit Without Ears" na rok 2012, teda len päť rokov po premiére originálu. (Karush)

Reklama

Reklama