Reklama

Reklama

Novinář Ludo je za zničení střechy luxusního hotelu odsouzen k veřejně prospěšným pracím v mateřské školce, kde se po letech opět setkává s Annou, kterou jako malou šikanoval. Ta je rozhodnuta mu vše vrátit i s úroky... (TV Prima)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (107)

kareen 

všechny recenze uživatele

Vezměte kteroukoliv americkou romantickou komedii, co tu má hodnocení kolem padesáti procent, zasad'te ji do německého prostředí a máte Zajíčka bez oušek jak vyšitého. Jediné, co tady alespoň trochu funguje, je jiskření mezi hlavním párem ve stylu - co se škádlívá, rádo se mívá, ale co je to všechno platné, když jim podráží nohy scénář, plný hloupých situací a ještě hloupějších dialogů a navíc mám osobní problém s hlavním milovníkem Ludem, protože já tyhle nordické krasavce zrovna dvakrát nemusím. Aspoň, že ta Anna je docela roztomilá, ale to, že je největší kráska filmu okolím všeobecně přijímána za obludu, jen proto, že nosí brýle a tlustý vlněný svetr, je už klišé dokonce i v parodiích. ()

Colour 

všechny recenze uživatele

Vo všeobecnosti nemám rada nemecké "romantické komédie". Prečo? Lebo vo všetkých sa snažia všetky vtipy stavať na sexe a dvojzmyselných narážkach. Bije to do očí, je to zbytočné a od vtipu to má ďaleko. To platí i v tomto filme. Keď to bežalo v telke a pozerala som si v novinách obsah povedala som si, že to môže byť dobré. Nebolo. Má to pár vtipných scén, no tých je tam poskromne. Hlavní hrdinovia sa môžu snažiť ako chcú, no neprehlušia stupiditu a zbytočnosť podaktorých scén. ()

Reklama

sulimo 

všechny recenze uživatele

Hm, docela milá romantika, která rozhodně nenudí. Sice je to krapet kýč, ale to nemění nic na faktu, že se jedná o dobrý film, kde to mezi ústřední dvojicí funguje tak jak má a místy je i dost vtipný a hlavně bych snad jaktěživ nečekala, že jednoho dne v komentáři budu chválit německý romantický film. Sem si myslela, že kombinace kvality, romantiky a Německa neexistuje.....a ono jo. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Díky bohu, že Němci neznají jen Pilcherovou a umí i normální hezký romantický komedie. Šablonovitý, s jasným koncem... Tak čím je tahle výjimečná? Chemie hlavní dvojice funguje, ona správná a sympaťačka, on je týpek z Knockin' on Heaven's Door; pak prostředí školky, které je dobrým zřídlem vtipných a úsměvných situací (pár dětských hlášek fakt stojí za to); a živá rom-komová hudba. Jen škoda, že z toho nevyždímali víc, potenciál by byl. # viděno: monitor, 5.1 # příběh 6 | hudba 7 | humor 4 | akce 1 | napětí 0 | pustil bych si znovu 6 ()

carly 

všechny recenze uživatele

téma sa mi páčila. mám rada love-hate relationships. aj ako sonda do vzťahov to nebolo zlé. lenže po všetkom tom prešlapovaní na mieste a polkroku vpred a troch naspäť, mi po dvoch hodinách sledovania (s reklamami samozrejme) už bolo srdečne jedno ako to dopadne a tak som radšej išla spať. možno si to niekedy pozriem ešte raz a v originály. zatiaľ som trochu sklamaná ()

Galerie (25)

Zajímavosti (10)

  • Snímka sa po premiére dostala na 8. miesto v rebríčku najúspešnejších nemeckých filmov od roku 1968. (Karush)
  • Scéna s Matthiasom Schweighöferom a Norou Tschirner na červenom koberci bola natáčaná na skutočnej ceremónii - nemeckých Bundesfilmpreise. (Karush)
  • Meno Ludo pochádza z latinčiny a znamená "hrám sa". (Karush)

Reklama

Reklama