Reklama

Reklama

Rytíř John Gregory (Jeff Bridges) byl posledním žijícím členem řádu válečníků, kteří po staletí chránili svět před silami temna. Byl to on, kdo jim mohl zasadit smrtelnou ránu, když ulovil Královnu čarodějnic (Julianne Moore). Stačilo ji zabít. On se do ní místo toho zamiloval a místo smrti pro ni zvolil vězení, z něhož nebylo úniku. Pouze zdánlivě. Mocná čarodějka hnaná nenávistí se dokázala dostat na svobodu a teď shromažďuje armádu svých věrných, aby se pomstila za své pokoření, a to nejen Gregorymu, ale všem, kteří stojí na jeho straně. Aby Gregory nebyl na svůj boj sám, musí najít mýty opředeného Sedmého syna, muže s mimořádnými schopnostmi. Měl by jím být Tom Ward (Ben Barnes), jenže mladý farmář jako legendární válečník rozhodně nevypadá a moc toho na první pohled neumí. V jeho rodokmenu se však skrývá tajemství, které Gregorymu naznačuje, že se přece jen nemýlil. Společně se vydávají na pouť po podivuhodných krajích, během níž čelí čím dál těžším nepřátelům, které proti nim Královna čarodějnic posílá ve snaze získat čas. Čas k tomu, aby její rostoucí moc byla neporazitelná. (CinemArt)

(více)

Diskuze

mcwake

mcwake (hodnocení, recenze)

Konečně jsem se dočkal filmu, ve kterém snad došlo (dojde) ke spojení herních a filmových fantasy old age nestvůr :)) těším se

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Ralph666

Spíš po naprosto tragickém chování minulého distributora... tedy WB

Po té co se nějak nedohodli z Legendary

Teď to dostal pod křídla Universal.... WB mu to vmetl prostě jako nějaké smetí... pak to má vypadat když se z tím zachází jak z nějakým odpadem. Doufám že to nakonec překvapí a WB těžce ostrohá.... Upřímně, mě tento distributor už delší dobu nějak nepřekvapil, tímhle mě i dost naštval.

Tak ať.... já jsem rád že to má Universal... aspoň to teď bude mít nějakou úroveň a ano, možná i ty přetáčky. :)

Ralph666

Ralph666 (hodnocení, recenze)

Nějak nám zmizla česká premiéra :D doufám že jen dočasně ... sice to bude propadák ale stejně na to pudu

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

ywo666

To spíš slepenina.... :D

Třeba ta scéna z černým hassasinem.... mi dost připomněla Prince of persia.... což zase pocházelo ze hry.... z tím že to měl používát spíš hlavní hrdina a né padouch. Ale tady se zase ve finále promnění v draka.... což si myslím že ten dojem "deja-vi" drochu vyváží... a takhle je to tam nejspíš ze vším. Co do podob monster nebo královny krerá jen zdándlivě připomíná černou královnu z SaL. B) A tak to super.....pokud jen nekopírují, ale i si to trošku přikrášlí.... ani by mi nevadilo kdyby ve finální potyčce sejmuli toho draka jednou ranou... :D

 

Já tomu taky šanci dám.... no co, minimálně mě to trochu sklame. Ale je tam celkem dost toho aby to vyváželo aspoň v dobrý pocit, nez-mozkové zábavy. :D

Jen aby zas lístek nebyl značně předražen (jako případě SH3 a JaM/HaG), taktéž stopáž.... Sakra je to epic fantasy z prvky temné mithologie.... to se musí protáhnout rozhodně na tři čtyři lokace. :)

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Jedna vec je inšpirovať sa a druhá keď mám pocit, že scény som už niekde videl. Film neodpisujem. Ale mám tušenie, že to nakoniec bude zlátanina.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

ywo666

Kopírování? Na podobném principu dneska funguje i herní průmysl.... tak proč by nemohl fungovat i ten filmový?

Když se to ale umí podat.... to bezesporu.:)

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

No to som zvedavý. Bridges si trúfa v takom požehnanom veku. A súhlasím, že ten jeho učeň pôsobí ako solídny sráč. Vie sa už rating? Na Rko asi môžeme zabudnúť. Či? Trailer bol dobrý ale asi 3-4 krát sa mi stalo, že som si vravel. Kurva toto som už niekde videl. Tak verím, ab z toho nebola nejaká zlátanina. Dobrej fanatasy je ako šafránu.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Felix I.

Právě ti co nevypadají..... obvykle hodně překvapí.... což je mimo jiné dost oblíbeným filmovím pravidlem.

Ostatně, Jako by velikost hrdiny, určovali snad jeho tělesné proporce? O_O

 (hodnocení, recenze)

Felix I.

Ben Barnes má 70-80 kg, což při jeho výšce cca 180 cm znamená, že je to váhově normální běžný chlap. A s mečem to má již natrénováno z trilogie Leptopisy Narnie. Takže co se týče té vyjebané sračky, bych tak spíš hodnotil Váš "příspěvek" do diskuze, než takto hloupě shazovat film již podle traileru.

 (hodnocení, recenze)

Tak toto zatím vypadá na hodně povedenou atmosférickou fantasy. Rozhodně doufám, že lepší než níže zmiňovaný blockbuster Jeníček a Mařenka, který mě trochu zklamal.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Ještě se zeptám, proč maj lidi pocit že tento snímek je pochybný? Já nevim, ale mě to přijde dle traileru jako slušně nabité fantasy. né snad? :)

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Nevím jestli jásat nebo skřípat zuby.... Legendary bude prý dělat pro Universal.... To z ní jako dobrá spolupráce, řekl bych. Takže to znamená že tento film bude i pod touto hlavičkou nikoliv pod WB

Upřímě.... WB mě poslední dobou moc nenatchnula prakticky v žádném v jejich projektů... smutnit rozhodně neudu.

Ale tím pádem se odkládá i premiéra.

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Hele já to tak snesu... když to přesáhne 86 minutovou stopáž aspoň tak o půl hoďky. Dám tomu šanci... :)

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

nu aspoň z toho nečuchám podobný průser jako u Sněhurky a lovce... jako že atmosféra je téměř totožná... Trochu říznutá

Percy Jackson ... a dost nepovedeným Prince of Persia.... Toho draka si pravděpodobně vypůjčily z Beowulfa... tím líp... druhá šance proč né. B)

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Zdá se mi to, nebo to vypadá jako o trochu dražší Ve jménu krále od Uwe Bolla? Je sranda, že tenkrát všichni plácali, že Boll leteckými záběry vykrádá Pána prstenů a tady držej hubu:) Každopádně to vypadá jako solidní zábava. Producentům asi nestačil finanční průser s Aragonem a rozhodli se, že zase někde utopí 100 milionů:))

Ampi

Ampi (hodnocení, recenze)

Vypadá to dobře, trochu mi to přípomíná Jeníčka a Mařenku.

ShadowMat

ShadowMat (hodnocení, recenze)

Upřímně v to doufám :-) Každopádně je jasné že Antje ještě v pár filmech uvidíme

Uživatel Monoxid smazal svůj příspěvek.

Související novinky

Kdo se vytáhnul na Super Bowlu?

Kdo se vytáhnul na Super Bowlu?

02.02.2015

Super Bowl je každoročním svátkem nejen pro fanoušky amerického fotbalu, ale také filmu. Studia totiž utrácejí miliony dolarů za to, aby mohla mezi reklamy procpat své půlminutové TV spoty, obvykle… (více)

Legendary a Warner: Velký hollywoodský rozvod

Legendary a Warner: Velký hollywoodský rozvod

19.08.2013

Produkční společnost Legendary Pictures založil v roce 2000 „vlk z Wall Street" Thomas Tull poté, co shromáždil 500 milionů dolarů z kapes soukromých investorů. Legendary podepsalo smlouvu se studiem… (více)

Reklama

Reklama