Reklama

Reklama

Muzikál ze střední 3: Maturitní ročník

  • USA High School Musical 3: Senior Year (více)
Trailer 1

„Muzikál ze střední 3: Maturitní ročník“ nám ukazuje studentské „mazáky“ Troye a Gabriellu v okamžiku, kdy se vyrovnávají s faktem, že se jejich cesty rozejdou, protože každý z nich směřuje na jinou univerzitu. S ostatními spolužáky se rozhodnou, že nastudují propracovaný muzikál, ve kterém se pokusí zobrazit všechny své dosavadní zkušenosti, své touhy a zároveň obavy ze změn, jež budoucnost přináší. Se skvělou muzikou a úžasnými tanečními čísly, která maximálně využijí potenciál velkého formátu filmového plátna, bude tento film pro mladé publikum skvělou zábavou s elektrizující energií.

Třetí film navazují na mimořádně populární dílo příznivě přijaté nejen diváky, ale i kritiky. Film má na svém kontě mimo jiné dvě ceny Emmy, DGA Award (Directors Guild of America), cenu prestižního hudebního časopisu Billboard a byl nominován na Americké hudební ceny. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (238)

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Naprostá hovnovina, která je úplně stejně hovnovská, jako ty dvě předchozí hovnoviny. Tahle sračka je určena pro takové ty děti o hodně mladší než puberťáky. Doufám, že nikdy nevznikne čtvrtý díl zasazený do doby třeba po 30 letech, jak to bývá škaredým zvykem. Samozřejmě dávám další jasný odpad, protože tahle sračka je naprosto čisté zlo. ()

mcb 

všechny recenze uživatele

Brilantní výchovné video - první polibek po střední, sex až po svatbě! Disney to má ohlídané a servíruje nám ultimátní zvrácenou pestrobarevnost, kde jsou všichni dokonalí, vypulírovaní, bez jakéhokoliv studia úspěšně maturují a jsou příjímáni na ty nejprestižnější školy. Proč? Mají se přece rádi a k tomu o tom ještě zpívají a tančí. Když pominu tuhle "agitku", film ani přesto nenabízí guilty pleasure zábavu jako jednička. Je to strašná táhlá nuda prokládaná ještě dementnějšími životními moudry, ale sem tam probleskne...skvělý taneční výstup. Zmáknutá choreografie, krásný zpěv, ale bohužel mizerné songy. Jenom kvůli těm pár světlým okamžikům se dá tohle peklo pro zvané přežít, aniž by vám způsobilo trvalou ujmu na zdraví. Osobně si dám radši dvakrát HSM, než jednou Twilight :) ()

Reklama

novoten 

všechny recenze uživatele

Potřetí do Sharpayiných intrik, Troyova kukuče a Gabriellina líbezného hlásku. Jenže tentokrát opravdu dobře. A nejhorší na tom je, že si to nenamlouvám, že nechci jít proti proudu, ale že jsem si tohle kino opravdu užil. I přestože je příběh vydlabaný až na kost, zvraty se dějí velmi podivně (ples/neples nebo rozchod/nerozchod) a všichni se usmívají, podporují a usmiřují. Co na tom, když se jede od začátku naplno a na konci mi dojde, že se mi po pár tvářích bude k vlastnímu provinilému překvapení snad i stýskat. Místní odpadová vlna je podle očekávání jenom ubohou pseudopózou. ()

Ernia 

všechny recenze uživatele

Nechutný dabing, trapný řeči o budoucnosti vlastních rozhodnutích a jiných blbostech, několik dobrých písniček a ještě lepších tanečních číslech. Ústřední duo mi lezlo na nervy (pořád házeli blbý xichty a povídali blbosti), mnohem víc "sympatická" mi byla sourozenecká dvojice - Sharpey a její dvojče. On měl švih (kpopukání) ona byla nehorázná dilinka, ale alespoň u mě na tváři dokázala vykouzlit úsměv. takže za Ashley Tisdale a scénu na vrakovišti 2 hvězdy. Jinak film opravdu pro malé děti a bárbínky ()

viperblade odpad!

všechny recenze uživatele

Předně mého komentáře bych chtěl říct, že jsem nešel do kina s tím, že tomuto filmu dám odpad! (reakce na některé příspěvky v diskuzi). Ale teď k samotnému filmu. Usedám do sedačky a plátno začíná promítat. Je 20minutové zpoždění (z nichž 10 minut mají pro sebe normální TV reklamy, druhých 10 minut trailery na další filmy), poté začíná HSM. Už z počátku se snažím nesmát, když si vzpomenu na tohle výborné video. Musím dokonce zavřít na chvíli oči, abych nahlas nevybuchl smíchy na celé kino. Scénka překonána (úspěšně), bez výbuchu smíchu, jdeme dále. To, čeho jsem si především všímal, byla choreografie. Zvláště potom, co ji tady vychválil jeden uživatel. No, nevím, asi jsem viděl něco jiného než on, protože jsem si nějaké razantní změny nevšiml (beru v potaz předchozí dva díly). Buď tam tančí, nebo skáčou, nebo obojí. Neříkám, že nebyla povedená, ale srovnávat to s Chicagem? Já osobně bych to nedělal, ale to je jen můj názor. A jdeme dál. Další mínus je i to, že u předešlých dvou se mi sem tam nějaká ta písnička i líbila, ovšem tady si sotva vzpomenu na dvě, (a není to proto, že bych měl krátkou paměť). Příběh taky trochu pokulhává a je ještě naivnější, než v dvojce a to už je co říct. A takhle bych mohl pokračovat ještě dlouho, ale bohužel, nechce se mi :-) Takže závěrečné zhodnocení vypadá zhruba nějak takto: Pokud chcete tento rok (2008) vidět nějaký dobrý muzikál, jděte na Mamma Miu! a věřte tomu, že pokud se vám nebude líbit, tak na HSM ani nechoďte. Přiznávám, možná jsem trochu přísný, přece jen mělo to i jistá pozitiva (např. Vanessu nebo Monique), ale ani tyto dvě krásné herečky to nevytáhnou na tu jednu hvězdičku. A to jsem se snažil na tom najít něco, abych ten odpad nemusel dávat. Vážně. Ale věřím, že si to svou cílovou skupinu diváků najde, distributoři budou spokojeni a čtyřka se natočí velice rychle. Na úplný závěr si dovolím parafrázovat kocoura z Červeného trpaslíka: Podle mě to postupně ztratilo šmrnc. To o těch kačátkách se mi fakt líbilo (reklamy), ale pak to bylo černobílý a já usnul (HSM). ()

Galerie (60)

Zajímavosti (12)

  • Zac Efron (Troy) a Vannesa Hudgens (Gabriela), ktorí spolu vo všetkých troch muzikáloch tvorili pár, chodili spolu niekoľko rokov i v súkromí. (Cherry_Bomb)
  • Muzikál momentálně míří pokořit 300 milionovou hranici a navíc byl oficiálně potvrzený čtvrtý díl, stejné herecké obsazení ovšem není jisté. (Pumiiix)
  • S výdělkem 42 milionů dolarů v amerických kinech za první víkend jde o nejvýdělečnější opening muzikálu vůbec. Touto částkou převzal královskou korunu jinému muzikálu uvedenému do kin v roce 2008, Mamma Mia!. (POMO)

Související novinky

Pokračování, kam se podíváš – 2. část

Pokračování, kam se podíváš – 2. část

02.12.2008

V sequelu včerejší novinky o pokračováních se dočtete o další Planetě opic, další Policejní akademii, dalším Hairsprayi a dalších Aktech X. Zpočátku to znělo jako totální kachna – internetem… (více)

Reklama

Reklama