Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky: Spolek Beta

  • Česko Prci, prci, prcičky: Akce století (více)
Trailer

Erik Stifler se chystá na vysokou. Tracy se s ním rozešla a on společně s kamarády odjíždí na Michiganskou univerzitu. Tam studuje jeho bratranec Dwight, který vede tradiční spolek Beta. Zve ho i s kamarády, aby přišli na seznamovací mejdan. Tam jsou svědky výhry Dwighta v soutěži spiťarů a příchodu nádherných děvčat, které však brzy odcházejí, když je odláká spolek Šprtů. Ti jsou velkými konkurenty Bety, protože mají stipendia a mnoho a mnoho peněz. A to dívkám imponuje. Také je Dwight seznámí s podmínkami, za kterých budou moci být přijati do spolku Beta. Je to 50 úkolů, které musí provést. Chlapci v rekordně krátké době mají splněno, a to včetně posledního úkolu, ukrást něco z domu Šprtů. Když jsou pasováni na právoplatné členy spolku Beta, objevuje se šéf šprtů a vyzývá Dwighta na souboj v Řecké olympiádě. To je soutěž, která byla před lety univerzitou zakázána, protože obsahovala sexuální soutěže. Dwight výzvu přijímá, i když vítěz bude brát všechno - včetně domu poraženého. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (337)

ZoltanCZ 

všechny recenze uživatele

Z trojice zbytečných pokračování se Spolek Beta jeví jediný jako koukatelný. Stále je to trapná a provařená teenagerovská kravina s kopou hezkých holek, ale vzhledem k tomu, že mě něco málo scén pobavilo, tak tu jednu hvězdu navíc udělím. Ono celkově vzato, volit nejlepší díl z těchto nových prcičkovských dílů je to samé jako volit nejšpinavějšího bezdomovce z New Yorkského kanálu. 3/10 ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Už ani nemám poňatia, koľké je toto pokračovanie. Po druhej časti sa to totiž zvrhlo na nepochopiteľnú zvráteninu, ktorú zo sračiek už asi nevytiahne nik. Film som si pozrel už len zo zotrvačnosti a k ohľadu na to, že som pozrel aj predošlé. Viac menej ma len zaujímalo, že kto znova koho ogrcia, oprdí, pretiahne, oserie, ostrieka a to nebudem v týchto úchylovinách, ktoré som zakaždým pretáčal pokračovať. Ono, raz je to vtipné, ale keď je tým naplnený celý film, tak je to ozaj dosť. Ale zas musím povedať, že na dačom sa dalo zasmiať. Aj keď otrepane. 40%. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Bavil jsem se nad přehršlí vtipů, anebo snad mám u komedie filozofovat?! Na to mě neužije a komedie od toho nejsou. Horší je, když se film pyšní nálepkou "komedie", a já to sleduji s "busterkeatonovskou" tváří. To se mně stává skoro pořád. Má to jen vtipné klady a je jich ve velkém měřítku, než v posledním kino pokračování série. Klady: Je to "teen" komedie, nic víc se zatím hledat nedá a ani se nenajde. Zápory: 0. 100% ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Vsadit na pokračování s postavami z minulého dílu nebylo zrovna dvakrát šťastné. Hlavně co se týče Erika - když už nevěděli scénáristi co by, udělali z jeho holky blbku, která jen tak z ničeho nic uteče s někým jiným. A je hotovo - přichází čas vejšky, kde se jen paří, paří a ke konci i soutěží. Dominuje nahota, zvratky a v jenom případě i koňský výměšek. Už hodně zoufalá snaha těžit ze série. Nebýt anti-intelektuál, asi bych to nezvládl. Takhle jsem jen koukal, koukal, jednou se křečovitě zasmál a to by bylo vše. ()

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

Sesty dil (ano, ctete spravne, jiz 6!) komedie Prci, prci, prcicky, nesmazatelne zapsane do filmovych analu at uz jako stupidita nebo dobra teenagerska komedie. Mel jsem tu moznost videt vsechny dily a me doporuceni zni nasledovne: 1 - urcite ano, 2 a 3 - spise ano, 4 - urcite NE, 5 - spise ano, 6 - urcite ano. Od 4. dilu ma tato serie spolecne pouze tri veci: nazev, jmeno Stiffler a pan Noah Levenstein (otec Jima, toho s kolacem v rozkroku). Po tomto sestem dile jsem opet zkouknul i dil druhy a musim rict, ze generacni rozdil je sakra znat. Zatimco dvojka je spise romantika s par excesivnimi ulety a spise suchym humorem, tak sestka si na nic nehraje, jde do vseho tvrde a utoci temi nejjednodussimi vtipy hranicicimi s trapnou okazalosti a sprostotou. Nicmene to bavi, a bavi to sakra hodne. Takze kdo se potrebuje jen ciste odreagovat a jste na to minimalne dva, vrele doporucuji. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (12)

  • Producenti museli herce vyškolit v rozepínání podprsenky jednou rukou, aby to byli schopni předvést při soutěži spolku Beta. (HappySmile)
  • Keď štvorica oficiálne vstúpi do spolku Beta, začne v pozadí hrať melódia "Faber College Theme" od Elmera Bernsteina, čo je vlastne hlavná zvučka filmu Zverinec (1978). (Real Tom Hardy)
  • Film sa natáčal v Toronte, v Pinewood Studios. Niektoré scény boli natáčané v striptízovom klube v Toronte. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama