Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky: Spolek Beta

  • Česko Prci, prci, prcičky: Akce století (více)
Trailer

Erik Stifler se chystá na vysokou. Tracy se s ním rozešla a on společně s kamarády odjíždí na Michiganskou univerzitu. Tam studuje jeho bratranec Dwight, který vede tradiční spolek Beta. Zve ho i s kamarády, aby přišli na seznamovací mejdan. Tam jsou svědky výhry Dwighta v soutěži spiťarů a příchodu nádherných děvčat, které však brzy odcházejí, když je odláká spolek Šprtů. Ti jsou velkými konkurenty Bety, protože mají stipendia a mnoho a mnoho peněz. A to dívkám imponuje. Také je Dwight seznámí s podmínkami, za kterých budou moci být přijati do spolku Beta. Je to 50 úkolů, které musí provést. Chlapci v rekordně krátké době mají splněno, a to včetně posledního úkolu, ukrást něco z domu Šprtů. Když jsou pasováni na právoplatné členy spolku Beta, objevuje se šéf šprtů a vyzývá Dwighta na souboj v Řecké olympiádě. To je soutěž, která byla před lety univerzitou zakázána, protože obsahovala sexuální soutěže. Dwight výzvu přijímá, i když vítěz bude brát všechno - včetně domu poraženého. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (337)

teutates 

všechny recenze uživatele

Ďalšie trápne pokračovanie American Pie, ktoré len kazí dobre meno tejto značke. Pre mňa sa American Pie skončilo tretím pokračovaním (svatbou). Nie, že by som na to zanevrel, ale ďalšie pokračovania tejto série sú úplne out. Beta House predstavuje trápne americké spolky a ich zvyky. Dejovo je o ničom. Pretože tento film žiaden dej nemá. Scény, ktoré by asi mali vyvolať smiech ma skôr poriadne znechutili... herecké výkony "famózne" :) ale nie teraz vážne hrozné. Tento snímok je doslova odpad. Jedinú hviezdičku dávam pobehujúcim slečnám, ktoré ako jediné to ako tak zatancovali... 2/10 ()

ladko 

všechny recenze uživatele

Ďalší diel sa nesie v duchu toho predchádzajúceho-akurát je v tomto asi tak 5 krát viac nechutností. Nechýbajú výstreky-mužské aj ženské, ruská ruleta s konským semenom, ovčí sex a keď je súťaž v pití alkoholu a povie sa, že zvracanie je povolené-hneď viete, že tam proste každý každého ozvracia...Je to samozrejme strašná blbosť a dva hviezdy dávam asi za prvých 10 minút, kedy som sa ešte ako tak smial a za tie kozaté slečny, ktorých nebolo málo... ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Jeff Cardoni: 1. Don't Fight The Feelin 2. Luv T'Day 3. Won More Time 4. Ladies In The Club (What Chu Wanna Do) 5. Cue The Sun 6. Get Them Hands High 7. Rocky Road 8. Candy 9. Everythign Is Gonna Be Ok 10. Drive Me Crazy 11. Inside Outside 12. I Ain't Goin' Nowhere 13. Fur Elise 14. Find Out 15. Call Me Irresponsible 16. Girls 17. Sábado En La Noche 18. Give Me More ()

boshke odpad!

všechny recenze uživatele

Prci prci prcičky 4, 5 a 6 patří k tomu nejhoršímu, co se mi kdy dostalo do spárů. Bylo mi jasné, že si filmy neudrží kvalitu prvních tří dílů, jejichž úroveň byla více méně konstantní, ale takový sešup jsem nečekal. Z hlavních hrdinů nezůstal nikdo (asi četli scénář), sem tam se mihne pouze pan Levenstein. S předchozími díly to nemá zhola nic společného (krom skutečnosti, že hlavními postavami jsou Stiflerovi bratranci), a tak se filmy pouze vezou na známém názvu, aby o ně někdo alespoň kopl. Už čtyřku jsem měl problém dokoukat, taková to byla slátanina, ale byl jsem pevně rozhodnut prokousat se až na konec série. Řada přátel totiž básnila o koním spermatu a o šestém díle všeobecně jako o skvělé zábavě (nevím, jestli viděli ten samý film, co já). Pětka je z tohoto tria nejzdařilejší, dá-li se to tak vůbec říct. Ta nabízí alespoň minimální děj, i když čehokoli vtipného je tu, jako u "sourozenců", jako šafránu. Šestka, dorážející celou sérii, se už o příběh ani nesnaží (možná, že je to tak dobře) a sází pouze na přehlídku pěkně rostlých, mladých, spoře oděných dívek. A vtípek s koním spermatem byl dle očekávání velmi "duchaplný"... 0% ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

A Beta House opět pokračuje v sestupné tendenci. Tentokrát míra nechutností přerostla únosnou mez. Tento díl byl vážně místy dost nechutný a tak celkově o ničem. Pár vtípku sice bylo vydařených, Eugene Levy byl jako vždy dokonalej, ale jinak jde o hodně podprůměrnou komedii. Meghan Heffern je ale kočka, to se musí nechat. Nicméně, pokud je ve Státech opravdu takovéhle školství, tak balim kufry. Slabší 2*. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (12)

  • Dom spolku Beta je v skutočnosti domom spolku Alpha Delta Phi na univerzite v Toronte. Zábery zvonku a z kuchyne vo vnútri sú autentické. (Real Tom Hardy)
  • V originálnom znení je jedno z dievčat pomenované Julie (Michelle Suppa), no o niekoľko scén neskôr ju volajú Brandy. (Real Tom Hardy)
  • Po závěrečných titulcích čeká na diváka bonusová scéna. (Skarface)

Reklama

Reklama