Reklama

Reklama

V nedaleké budoucnosti budou mít lidé možnost nahradit své poškozené orgány za umělé náhražky, které za velmi vysokou cenu prodává na úvěr společnost Union. V případě, že majitel nesplácí včas, orgány mu seberou vymahači. Nejlepšími pracovníky v tomto oboru jsou Remy a jeho kamarád z dětství Jake. Náplní jejich práce je násilně odebírat orgány od lidí, kteří nejsou schopni je splácet. A to se neobejde bez smrti majitele! Jednoho dne se Remymu stane úraz, který téměř nepřežije. Když se probudí, zjistí, že mu bylo implantováno jedno z nejlepších srdcí, které jeho společnost nabízí. A s ním samozřejmě pořádný dluh. Když se zpozdí se splátkou, vyšle společnost svého nejlepšího vymahače, Remyho bývalého parťáka Jakea. A tak se najednou lovec stává lovnou zvěří... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (764)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Prvá pol hodina bola skvelá - jednoduché predstavovanie, dobrý dej a nápady.Druhá polovica tiež nieje zlá, akcie sú hodne fajn, ale už to nefunguje tak dobre ako fungoval začiatok.A nepomôže už tomu ani záver filmu.Nie že by bol zlý, ale keď príde ten koniec a človeku je to stále jedno čo sa tam vlastne deje, tak niečo nieje v poriadku.Herci sú skvelý takže film trošku povytiahli, ale sklamalo ma hlavne to druhé dejstvo.A čo sa týka soundtracku, tak je naozaj divný a veľmi špatne použitý. 70% - 3* ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Neviem, ktorá časť žánrového koláča sadla Sapochnikovi viac, každopádne či už šlo o vizionárske zobrazenie budúcnosti, porciu akčnej nádielky, thrillerové zdramatizovanie alebo odľahčenie skrz dobre vypointované hlášky, všetko malo vo filme svoje miesto a dosahovalo slušnú kvalitu. Herecká zostava (s výnimkou Lieva Schreibera) príliš neoslnila a čierny bodík odo mňa dostáva aj hudobná stránka filmu. Inak ale so všetkým spokojnosť, hlavne s finálnou pointou, ktorej údernosť som po pomerne predvídateľnom priebehu predošlých minút naozaj neočakával. 75%. ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Žid Zákon a Hvozd Bílober hvězdí v hlavních rolích kulantní akční Vě-fa. Není to až takový bourač bloků, nicméně působí děsně ochlazeně a patří k tomu lepšímu, co letos z Cesmínového lesa vylezlo. Solidní a v detailech roztomilá zábava pukajících jader ! ()

-OverLord- 

všechny recenze uživatele

Chválím režiséra, ačkoli už zkušeného filmaře. Tohle je jeho první větší projekt a je to fakt dost dobrý. Vynikající duo Jude Law a Forest Whitaker za doprovodu parádního soundtracku střílí, mlátí, bodaj, kolem stříká spousta krve a do toho všeho padají fakt vtipný hlášky. Všechno zasazený do celkem drsnýho příběhu o "Repo menech". Celý ten look blízké budoucnosti není tak vlezlý, jako ve spoustě podobných filmů a působí to docela stylově - něco jako Equilibrium. Bitky jsou fakt nářez a ta nejlepší přijde samozřejmě až nakonec. Jude Law ve stylu 300 je brutální řezník a je děsně cool. Scénář si pro diváka přichystal hned několik překvapení a to největší jako třešničku na dortu na samotný závěr. Nejdřív jsem přemýšlel o 3*, ale za posledních cca 30 minut jednu přihodím. "Come on.. again?" ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Vsaď se, že ti exekutoři dojdou dřív, než mě nápady." Odebírat orgány lidem, kteří je nestačí splácet a poučovat je v bezvědomém stavu o jejich možnostech, to bylo tak velké potěšení pro cynickou část mé duše, že jsem začal zvažovat změnu povolání. Po pětihvězdovém úvodu se však zábavnost začala příliš rychle vytrácet a přes zdvořilou nudu snímek dospěl až ke zcela průměrnému zívání. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (4)

  • Natáčanie prebiehalo väčšinou v Toronte, v provincii Ontario. (Greenpeacak)
  • Na scenári sa začalo pracovať už v roku 2003. (Greenpeacak)

Související novinky

Netflix chystá další interaktivní seriál

Netflix chystá další interaktivní seriál

17.09.2021

Streamovací služba Netflix v roce 2018 nabídla divákům svůj první interaktivní zážitek pomocí epizody Black Mirror s názvem Bandersnatch. V té si lidé mohli na obrazovce sami vybírat, jak má hlavní… (více)

Mambo s transplantovaným srdcem

Mambo s transplantovaným srdcem

09.12.2007

...a dalšími orgány si zatančí Jude Law. Už jste asi pochopili, že film studia Universal Repossession Mambo není dalším příspěvkem do vlny tanečních slaďáků. Adaptace sci-fi románu Erica Garcii je… (více)

Reklama

Reklama