Reklama

Reklama

V nedaleké budoucnosti budou mít lidé možnost nahradit své poškozené orgány za umělé náhražky, které za velmi vysokou cenu prodává na úvěr společnost Union. V případě, že majitel nesplácí včas, orgány mu seberou vymahači. Nejlepšími pracovníky v tomto oboru jsou Remy a jeho kamarád z dětství Jake. Náplní jejich práce je násilně odebírat orgány od lidí, kteří nejsou schopni je splácet. A to se neobejde bez smrti majitele! Jednoho dne se Remymu stane úraz, který téměř nepřežije. Když se probudí, zjistí, že mu bylo implantováno jedno z nejlepších srdcí, které jeho společnost nabízí. A s ním samozřejmě pořádný dluh. Když se zpozdí se splátkou, vyšle společnost svého nejlepšího vymahače, Remyho bývalého parťáka Jakea. A tak se najednou lovec stává lovnou zvěří... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (764)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Pro začátek bych chtěl všem doporučit, aby se podívali na zde hůře hodnocenou, nicméně lepší, odvážnější a originálnější Genetickou operu. A teď k tomuto filmu. Začátek docela šlape, nicméně zanedlouho se film začne propadat hlouběji a hlouběji do nezáživnosti, bloudí v labyrintu klišé a neví, jak se z něj dostat. Prostředek na mě nefungoval téměř vůbec, protože tak nějak nesnáším, když vrah káže o morálce (ničím jiným Lawovo tažení proti společnosti není). V závěrečné části pak přijde jedna poměrně působivá scéna, korektní a od začátku očekávaný happy end. V duchu nadávám a jsem připraven film brutálně odstřelit. Ale pak se odkryje zatím největší letošní podvod na diváka, který mě na jednu stranu dosti naštval, no na stranu druhou mi sebral většinu výtek, co jsem k Repo Menům mohl mít. Výsledný dojem tak nakonec mám značně rozporuplný. ()

Peytl 

všechny recenze uživatele

Doktoři Sova a Blažej, kterým zdatně sekunduje aparátčík Dr. Cvach v poněkud brutální a syrové poloze, divím se, že například takový JUDr. Sokol, pták (rozuměj čurák), ještě nic podobného nepraktikuje. Je to přece taky dochtor, kurva, veterinář, a byl prý asi stentem na Barrandově. Slova dalšího klasického, filmového vejšplechtu, tak já vám předepíšu pudr a podepíšu se MUDr, mně připomněla, že jsme opět jako národ předběhli dobu, zase, protože bezva obchodní podmínky posvěcené našimi kašpary tu máme již dávno, na co čekat, že? Dokonce si pohrávám s myšlenkou, že by nebylo od věci sehnat nějakou tu kačku a těm umrdancům s poškozením mozku prodloužit život... pochopeytelně s poněkud jiným scénářem než zažíval Remy. Místy trochu táhnoucí se příběh, který je ale přesto už kvůli předloze vysoce nad průměrem. Nečekat, prosím, závěrečné hromadné poskakování, tleskání a všeobjímání... ona řezničina veselá není. ()

Reklama

Gimp 

všechny recenze uživatele

Jako celek to nefunguje (jedinej náznak dějový kontinuity je to s kočkou, všimli jste si?) ale pár scén je prostě bomba (jo, jsou to ty co v nich hrajou písničky a zmíňuje to tady taky kdekdo). Stejnak na mě ale ten film zapůsobil strašně dobře. Tím, že herci hrajou výborně, ačkoliv příběh (nebo scénář) je nejlacinější trash a třeba taky že milenka hlavního hrdiny není zrovna nejhezčí ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Svět ve kterém si jde plíce na parkoviště zapálit cigáro prostě musíte milovat. Budoucnost v REPO MENOVI není nijak oslnivě originální a zápletka s bojem proti systému a i ty twisty jsme už všichni někde viděli. Sapochnik se ale vyžívá v maličkostech a já si v těchle věcech přímo libuju. Jude Law je navíc cool jako nikdy a Forest "Psychouš" Whitaker opět, ale po delší době, skóruje. Vymazlený vizuál, technická udělátka a hlášky co pěkně odysýpají. Já dostal co jsem očekával + jedno překvápko navíc. Zlato, no tak. Vždyť je to jen ledvina. ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Parádní hi-tech inteli-gore sci-fi, které sice neoplývá bůhvíjakou originalitou, (většina motivů už byla vidět jinde a máme tady prvky od Minority Report přes Day Breakers, Matrix, nebo Oldboye až po to nejlepší z Repo - Genetické opery - rozumějte - prvotní nápad :)), ale neustále fascinuje parádním vizuálem, skvělou akcí, nehorázným bad ass Judem Lawem v hlavní roli a především naprosto ultimátní finální dvacetiminutovkou. A spoustou krve... Pro mě osobně jedno z překvapení roku, který sice selhává na poli blockbusterů, ale zato oplývá stále větším a větším množstvím malých filmů, které mě usazují na zadek stejně spolehlivě. Ne-li lépe... ()

Galerie (42)

Zajímavosti (4)

  • Natáčanie prebiehalo väčšinou v Toronte, v provincii Ontario. (Greenpeacak)

Související novinky

Netflix chystá další interaktivní seriál

Netflix chystá další interaktivní seriál

17.09.2021

Streamovací služba Netflix v roce 2018 nabídla divákům svůj první interaktivní zážitek pomocí epizody Black Mirror s názvem Bandersnatch. V té si lidé mohli na obrazovce sami vybírat, jak má hlavní… (více)

Mambo s transplantovaným srdcem

Mambo s transplantovaným srdcem

09.12.2007

...a dalšími orgány si zatančí Jude Law. Už jste asi pochopili, že film studia Universal Repossession Mambo není dalším příspěvkem do vlny tanečních slaďáků. Adaptace sci-fi románu Erica Garcii je… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno