Reklama

Reklama

V nedaleké budoucnosti budou mít lidé možnost nahradit své poškozené orgány za umělé náhražky, které za velmi vysokou cenu prodává na úvěr společnost Union. V případě, že majitel nesplácí včas, orgány mu seberou vymahači. Nejlepšími pracovníky v tomto oboru jsou Remy a jeho kamarád z dětství Jake. Náplní jejich práce je násilně odebírat orgány od lidí, kteří nejsou schopni je splácet. A to se neobejde bez smrti majitele! Jednoho dne se Remymu stane úraz, který téměř nepřežije. Když se probudí, zjistí, že mu bylo implantováno jedno z nejlepších srdcí, které jeho společnost nabízí. A s ním samozřejmě pořádný dluh. Když se zpozdí se splátkou, vyšle společnost svého nejlepšího vymahače, Remyho bývalého parťáka Jakea. A tak se najednou lovec stává lovnou zvěří... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (764)

Peytl 

všechny recenze uživatele

Doktoři Sova a Blažej, kterým zdatně sekunduje aparátčík Dr. Cvach v poněkud brutální a syrové poloze, divím se, že například takový JUDr. Sokol, pták (rozuměj čurák), ještě nic podobného nepraktikuje. Je to přece taky dochtor, kurva, veterinář, a byl prý asi stentem na Barrandově. Slova dalšího klasického, filmového vejšplechtu, tak já vám předepíšu pudr a podepíšu se MUDr, mně připomněla, že jsme opět jako národ předběhli dobu, zase, protože bezva obchodní podmínky posvěcené našimi kašpary tu máme již dávno, na co čekat, že? Dokonce si pohrávám s myšlenkou, že by nebylo od věci sehnat nějakou tu kačku a těm umrdancům s poškozením mozku prodloužit život... pochopeytelně s poněkud jiným scénářem než zažíval Remy. Místy trochu táhnoucí se příběh, který je ale přesto už kvůli předloze vysoce nad průměrem. Nečekat, prosím, závěrečné hromadné poskakování, tleskání a všeobjímání... ona řezničina veselá není. ()

Arbiter 

všechny recenze uživatele

,,He? Lééédvinu? E? Ale tak jatýrka si dáme, ni...? Těší mě. Cynik jméno mé. Odpusťte mi krev na obličeji, byl jsem nakupovat.. '' V tom filmu si ale vůbec nikdo neviděl do huby. Černej týpek '' chci ti pomoct, tak já tě skoro zabiju''. Bílej týpek '' jsem teď napravený kluk sice s tisícovkou vybranejch schránek, ale člověk se mění'' - už nebude zabíjet na objednávku, ale pár podříznutejch krků navíc neva. Výborná kamarádská dvojka. O Mrs zpěvačce-terminátorovi ani nemluvim. Máma od rodinky dobrá pipka... Dokonce i ten kluk - plíce byl určitě křivej._____ Já bych tyhle komunisty zakázala. Chudák kapitalista chce vydělat, jenomže pár lidem jebne a začnou se na něj za to zlobit. Ještě že víme jak je zkrotit. HE!______Supr supr supr hudba. Bomba bomba bomba závěrečná show. labůžo krvavé lázně. Chodba před růžovkou-MLASK. Škoda kolísavé kvality. Spoiler: Jsem snad ůchyl, když mě přišlo závěrečné milování při lovení orgánů neuvěřitelně sexy? Asi jo. Noa... (3,7*) http://www.youtube.com/watch?v=X20e4na8-Es ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Trochu nevyrovnané z hlediska akce, kdy napínavou atmosféru a řeznickou práci, případně boj o život, střídají nepřiměřeně nudné pasáže. V celku ale dobře koukatelné. Jen si říkám, proč se při záběrech měst z budoucnosti tak často vybaví Blade Runner a Metropolis, případně 5. element.... Chvílemi se připomene Ostrov a sním spousty filmů o klonech, replikantech, obchodech s orgány, přátelích na život a na smrt či nešťastných láskách. Na druhou stranu zamrazí, když si představíte, že tohle bude ( nebo je?) možné. Lze číst i alegoricky jako snahu nadnárodních společností udělat pro peníze vše a současně ovládat životy lidí a mít je co nejvíce pod kontrolou. Gore efekty mile realistické, ale konec mě nepotěšil... ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Asi 90 minút to boli pekné 3*. Tá riedka zápletka (priznane vykradnutá z Montyho Zmyslu života) nemá dostatočnú silu, aby vybudovala dostatočne "dickovskú" atmosféru. Celý vývoj deja je absolútne predvídateľný - napokon, povstalcov proti systému, ktorému ešte nedávno prisluhovali, sme videli nielen v Minority Report či Equilibriu, ale aj v mnohých ďalších filmoch. Oduševnení herci (skvelý Jude Law - a veril som mu aj prácu s nožom) a príjemne neexhibujúca réžia to však držia nad priemerom. Čo ten film vystrelí k výšinám, je záverečná polhodina. Prečo? Pretože nekompromisné ultrabrutálne násilie je v dnešnej dobe taká vzácnosť, že jasám pri každej čepeli, s chuťou vrazenej do lebky. A tu ich je fakt požehnane. Poučenie: Neserte spisovateľov, hlavne ak píšu ešte na starom dobrom písacom stroji. ()

Arachneuss 

všechny recenze uživatele

Trojka s ušima odřenými do krve. Není to sice takové zklamání jako Ctihodný občan, ale z tak dobrého tématu se dalo vytřískat mnohem víc. Vše nasvědčovalo tomu, že Repo Men bude frenetické akční potěšení, ne ukecané polemizování nad smyslem existence. Cikánská férovka s noži je sice povedená, zbytek pak pouze čistý průměr... hlavně je toho strašně málo. Sapochnik ždímá eRkový rating do každé kapky krve a vyhřezlé ledviny, Law je akčním hrdinou na částečný úvazek a pointa není ani tak šokující, jako spíš vtipná díky své nabubřelé vážnosti. Výběr songů je fajn, ale na nářezový gothic-rock muzikál to opravdu nemá. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (4)

  • Natáčanie prebiehalo väčšinou v Toronte, v provincii Ontario. (Greenpeacak)

Související novinky

Netflix chystá další interaktivní seriál

Netflix chystá další interaktivní seriál

17.09.2021

Streamovací služba Netflix v roce 2018 nabídla divákům svůj první interaktivní zážitek pomocí epizody Black Mirror s názvem Bandersnatch. V té si lidé mohli na obrazovce sami vybírat, jak má hlavní… (více)

Mambo s transplantovaným srdcem

Mambo s transplantovaným srdcem

09.12.2007

...a dalšími orgány si zatančí Jude Law. Už jste asi pochopili, že film studia Universal Repossession Mambo není dalším příspěvkem do vlny tanečních slaďáků. Adaptace sci-fi románu Erica Garcii je… (více)

Reklama

Reklama