Reklama

Reklama

Cesta do středu Země

  • USA Journey to the Center of the Earth (více)
Trailer 2

VOD (1)

Geolog Trevor Anderson přednáší na univerzitě o tektonice zemských desek. Od nepřejícího profesora Kitzense se dozví, že laboratoř, v níž pracoval s bratrem Maxem, bude uzavřena a jako neefektivní zrušena. Doma navíc Trevor zjistí, že zapomněl na třináctiletého synovce Seana, kterého slíbil švagrové Elizabeth na několik dnů pohlídat. Ta současně Trevorovi předá krabici s věcmi po Maxovi, který před deseti lety zmizel během jedné ze svých výprav. Uvnitř Trevor objeví starý výtisk Verneovy Cesty do středu Země, plný bratrových poznámek. Později si v laboratoři všimne seizmického čidla, které Max umístil na Islandu. Pochopí, kam by se měl vydat, aby zjistil, co se s bratrem stalo. (TV Nova)

(více)

Recenze (595)

inmax 

všechny recenze uživatele

Dobrodružný film pro děti prvního stupně základní školy. Kluk se napije slané vody jen aby ji mohl plivnout na kameru, odpalování masožravých rybek a další samoúčelné 3D scény jsou opravdu trapné. Jediné plus dostává film za celkem slušného dinosaura a pohlednou slečnu v jedné z hlavních rolí. Viděno v televizi, nikdy více. ()

Kubi21 

všechny recenze uživatele

Řekl bych, že to je velice slušná a lehce nadprůměrná oddychovka. Mě se to v celku líbilo a určitě mě tento snímek nijak neurazil. Příjemné a nijak neohrožující morálku rodinné dobrodružství. ()

tartan 

všechny recenze uživatele

Vidieť to v 3D, možno by som tam ešte tú jednu hviezdičku pridal, ale s 3D či bez neho, bolo to chabé dobrodružstvo. A nezachránia to ani sympatický herci, ani Jules Verne v pozadí. ()

konysua 

všechny recenze uživatele

Verna já můžu a obzvlášť Cestu do středu země, kterou jsem viděl snad ve všech provedeních. Tento si drží tu dnes oblíbenou střední cestu, neurazit ani filmové nadšence ani casual divák. A proto z toho máme průměrný biják s pěkným provedením, mírným napětím a obsazením, kdy za několik dní marně tápete kdo to tam vlastně hrál. Ale jinak je to fajn 7/10 ()

brzozin 

všechny recenze uživatele

Ježiši, proč se koukám na takové pičoviny, kde tisíce km pod zemí (Země má poloměr 6300 km :-) a ve 3000 km už je jádro) je teplota 30 stupňů a fungují tam mobily... Ostatní supidity a logické křeče nemá smysl komentovat. ()

FezDog odpad!

všechny recenze uživatele

tak super zapnu televizi v hlavním vysílacim času a davaj tam tohle. No tak co řeknu si s tím že po shlédnutí filmu Hranaři už nemůže být nic co by tento praso film překonalo....no asi jsem se mýlil protože tohle to je Katastrofa s velkým K. Chápu že asi nejsem přesně věková kategorie pro kterou je tenhle v uvozovkách dobrodružnej film ale čeho je moc toho je moc a jako že v týhle kravině toho bylo až až. ODPAD a FUCK OFF za ten debilní konec debilního filmu. ()

helrohir 

všechny recenze uživatele

Sklamanie. Z mnou očakávaného napínavého dobrodružného filmu sa stal pokus o vtipný film s úbohými trikmi. O ostatných stupiditách, akými sú nezraniteľnosť hlavných hrdinov a mobil fungujúci 3000 km pod zemou sa rašej ani nerozpisujem. Jednu hviezdu dávam za sympatického Frasera a druhú za relatívne sľubný začiatok filmu. Akonáhle sa totiž dostanú do jaskyne, stáva sa z filmu len fraška. ()

J.Cobra 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá, dětská, rychle odsypající pohádka. Kdybych viděl ve 3D, byl by to určitě větší zážitek hodný 3 hvězdiček. ()

Adámo 

všechny recenze uživatele

Hrozně milej film.... I když je to velmi zjednodušeně natočená varianta na Verneův příběh a je tam spousta kiksů a lapsů, je to fajn. A hlavní herecká trojce je nadmíru sympatická. Odpočinková zábava, která menší děti určitě přivede do varu. A třeba si tu knížku i přečtou. =) | 2D | 01/2014 ()

Ivoman 

všechny recenze uživatele

Krásná dobrodružná podívaná a po vydání 3D jsem se s chutí podíval znovu na celý film. 3D využito nádherně mimochodem. ()

Brano 

všechny recenze uživatele

Celkovo film pôsobí dosť lacno. Knižnú predlohu som nečítal, tak neviem do akej miery sa snažil zachytiť knihu, ale mňa to veľmi nezaujalo. Vizuálne je to dosť priemerné, čo by som od takéhoto filmu očakával viac. Herecké výkony tiež nijako zvlášť oslnivé. Ako taká Nedeľňajšia oddychovka sa to dá pozrieť, veľmi to neurazí. Skôr je to určené pre mladších divákov. /50%/ ()

Guran 

všechny recenze uživatele

Takhle vytvořeného Tyranosaura ve filmu jsem ještě neviděl. Po natočení Jurského parku se dinosauři v každém filmu snaží vypadat jako ve zkutečnosti a v tomhle filmu není vidět známka počítačového efektu ani modelu, zkrátka efekt jak má být. Nicméně film jako takový už se moc nepovedl. Viděl jsem ho jen jednou a asi se už na něj nekouknu. Brendan Fraser na mě působí dojmem Indiana Jonese ve světě pravěku, pak moc urychlený děj od doby co se naši hrdinový vyskytají v cizím světě. Rozjezd byl moc dlouhý, kdyby byl kratší a zbytek v pravěkém světě delší bylo by to tak lepší a hodnocení by určitě bylo vyžší. Těch akčních scén je tam jakštakš, myslím si, že snímek je přesně natočet pro rodinný večer, ale nadšeni z toho asi nebudou. ()

knihovna 

všechny recenze uživatele

Jasně je to v podstatě pohádka, hrdinům vše vychází s až neuvěřitelnou lehkostí, s Islando projdou do Itálie za pár dní, potkají tyranosaura atd atd. Kdo alespoň trochu zná předlohu tak ví, že se se s tím asi moc lepší film natočit nedal. Z těch různých Cest do středu Země mi tahle připadá jednoznačně nejlepší.. A bavilo mi to, ovšem musel jsem přepnout do pohádkového módu. A taky se mi moc líbila Anita, to je moc pěkná holčina. Tak pěkná, že bych jí s chutí pozval na rande. Ale co, risknu to. Anito nešla by jsi se mnou dneska na večeři? Tak v pět na zámku. PS nebylo to špatný rande, ale oba jsme dost pracovně vytíženi, takže se rozcházíme kvůli pracovní vytíženosti. Oba nadále ale zůstáváme dobrými přáteli. Nu což, nevyšlo to. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

A teď nastává ta otázka. Brát film vážně, jde ke dvou hvězdám. Herecké výkony snad ani nebyly tak špatné, ale minimálně je třeba vzít v potaz triky. V jednadvacátém století už bych čekal rozhodně propracovanější než byly divákovi nabídnuty. Také děj je plný ne úplně logického chování hrdinů, ale dejme tomu, že v krizových situacích se chová logicky málokdo. Jestliže ale film budeme brát čistě jako komedii, jejichž je Brendan Fraser častým představitelem, pak bych šel s hodnocením výše. Je čemu se zasmát, to zase jo. Vezměte si jen padání neskutečně hlubokým tunelem, jízda ve vozících (chování vozíků samo o sobě nedávalo logiku), odpalování ryb na voru jako při baseballu či závěrečná jízda a následné vystřelení v lebce pravěkého zvířete. B. Fraser hraje opět to co v Mumii. Tedy především mimikou. Oba další herci ho zase tak dobře nedoplňují, ale to se dá lehce pominout. Ve filmu se pořád něco děje. Buď hrdinové utíkají, plují nebo jedou, každou chvílí jim hrozí nebezpečí. Vážně se to brát nedá, ale jako bláznivá komedie o cestě do středu Země bych to bral. ()

Související novinky

Fruit Ninja míří na velké plátno

Fruit Ninja míří na velké plátno

24.09.2016

Ačkoliv Angry Birds vydělali 346 milionů dolarů a Warcraft 433 milionů dolarů, kvůli rozdílným rozpočtům (73 milionů vs. 160 milionů) se nejspíš dočká pokračování jen první jmenovaný film. Co to… (více)

Jules Verne potřetí a počtvrté

Jules Verne potřetí a počtvrté

18.08.2014

Ačkoliv z letošního Hercula filmová série nejspíš nebude, Dwayne Johnson naříkat nemusí. V minulých letech totiž infiltroval hned tři jiné a žádná z nich zatím není u konce. Rychle a zběsile 7… (více)

The Rock jede na tajuplný ostrov

The Rock jede na tajuplný ostrov

02.09.2010

Fotky a videa z Faster a Fast and Furious 5 ukazují Dwaynea Johnsona zase jednou v akci a je to fajn. Na rodinné filmy se ale nevykašlal – nahradí totiž Brendana Frasera v pokračování Cesty do středu… (více)

Dan Aykroyd je méďa Béďa

Dan Aykroyd je méďa Béďa

08.11.2009

Nahradí tak Dawse Butlera, který poskytl hlas původnímu kreslenému Béďovi (alias Yogimu). Ve filmu studia Warner Bros. Yogi Bear, který kombinuje živou akci a digitálně animované zvířecí hrdiny,… (více)

Reklama

Reklama